Jump to content



Με δουλεύει;


Recommended Posts

Έχουν παίξει τα νεύρα μου. Έχω εγκαταστημένο το core center της MSI και επειδή βαριόμουνα να κάνω με μικρό βήμα o/c μέσα από το Bios το έβαλα στο auto. Φτάνω τα 3.3 όλα καλά. Κάνω restart να δώ στο BIOS και το FSB από 236 που έδειχνε το Core Center ήτανε κολλημένο στα 200. Κάνω λίγο απ'το BIOS να δώ τι παίζει και γίνεται κανονικά. Επίσης στο C.C. οι θερμοκρασίες είναι 36 ο επεξεργαστής, 27 το σύστημα και 65 το nb. Στο BIOS η θερμ. του επεξεργαστή είναι 42. Με δουλεύει ή μου φαίνεται;

Link to comment
Share on other sites

Είναι παλιό bug της MSI. Δεν σε δουλεύει το Core Center, το BIOS σε δουλεύει. Ο υπολογιστής ότι και να δείχνει στο post δουλεύει στα default. Η θερμοκρασία στο BIOS είναι πάντα μεγαλύτερη από μέσα στα Windows λόγω του cooldown που έχουν.

...είχα κάνει ένα καταπληκτικό post στα 4.6 με αυτή την μητρική....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 08:11]

Sorry, δηλαδή δεν γίνεται o/c σε αυτή τη mobo;

Θα πρέπει να βάλεις το τελευταίο BIOS και να κλείσεις εντελώς το Spread Spectrum, καθώς και να βγάλεις τα πάντα από το Auto και να τα θέσεις χειροκίνητα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.