minast Απρίλιος 2, 2012 #481 Απρίλιος 2, 2012 Μια και μιλάμε για beta, αποφάσισα να γυρίσω στην αυθεντική beta του Swype (νωρίτερα χρησιμοποιούσα μια πειραγμένη με ICS theme). Είναι κρίμα που από το Swype δεν αφήνουν τρίτους να κυκλοφορήσουν βελτιώσεις, αλλά η δικιά τους φαίνεται τόσο πίσω σε σχέση με προσπάθειες της κοινότητας.Και η ερώτηση: έχετε κάνει τροποποιήσεις στο Swype σας που να σας ικανοποιούν? Έχετε καμία συγκεκριμένη έκδοση που προτιμάτε?Για την ιστορία, αυτή που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα είχε μόνο Αγγλικά/Ελληνικά, με μαύρο background στα γράμματα και γαλάζιο ίχνος. Το πρόβλημά της ήταν ότι σε portrait mode έκοβε λίγο από τη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου στο Nexus (μάλλον για WXGA περιμένει 1280x800, αντί για 1280x720)
hayabusa Απρίλιος 2, 2012 #482 Απρίλιος 2, 2012 Δοκίμασε κανείς να βάλει την beta 5 του Tapatalk2 να μας πει αν δουλεύει σωστά ;Σε 2-3 ελληνικά φόρουμ που έχω δοκιμάσει, δεν μπορώ να κάνω login. (btw, η beta4 σταμάτησε να λειτουργεί σήμερα, σε εμένα τουλάχιστον)τελικά το πρόβλημα λύθηκε μετά από πλήρη απεγκατάσταση του προγράμματος και επανεγκατάστασή του.Να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα που το θυμάμαι. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που να μου δείχνει το σύνολο των κλήσεων (σε ώρες) που έχει πραγματοποιήσει το τηλέφωνο ;
AlexanderK Απρίλιος 3, 2012 #483 Απρίλιος 3, 2012 τελικά το πρόβλημα λύθηκε μετά από πλήρη απεγκατάσταση του προγράμματος και επανεγκατάστασή του.Να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα που το θυμάμαι. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που να μου δείχνει το σύνολο των κλήσεων (σε ώρες) που έχει πραγματοποιήσει το τηλέφωνο ;aphonelog ρίξτου μια ματιά.
hayabusa Απρίλιος 3, 2012 #484 Απρίλιος 3, 2012 aphonelog ρίξτου μια ματιά.αυτό δείχνει τα στατιστικά από την πρώτη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το τηλέφωνο (εδώ και 8 μήνες δηλαδή) ή είναι οπως όλα τα άλλα που είδα τα οποία κάνουν περίπου ότι και το 3g watchdog ;
AlexanderK Απρίλιος 3, 2012 #485 Απρίλιος 3, 2012 αυτό δείχνει τα στατιστικά από την πρώτη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το τηλέφωνο (εδώ και 8 μήνες δηλαδή) ή είναι οπως όλα τα άλλα που είδα τα οποία κάνουν περίπου ότι και το 3g watchdog ;μετράει κλήσεις, μηνύματα κτλ από το log του τηλεφώνου.στα βγάζει σε πινακες και μπορεις να βάλεις και από πότε να μετράει.αν το βάλεις στην αρχη κάνει λίγη ώρα να στα δείξει.προφανώς κάνει τα αθροίσματα.
hayabusa Απρίλιος 3, 2012 #486 Απρίλιος 3, 2012 μετράει κλήσεις, μηνύματα κτλ από το log του τηλεφώνου.στα βγάζει σε πινακες και μπορεις να βάλεις και από πότε να μετράει.αν το βάλεις στην αρχη κάνει λίγη ώρα να στα δείξει.προφανώς κάνει τα αθροίσματα. thanks, will check Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
venom7 Απρίλιος 7, 2012 #487 Απρίλιος 7, 2012 Καλησπέρα!Σήμερα έβαλα την sim μου στο νεοαποκτηθέν xperia arc μου.Μέσα στην κάρτα sim είχα επαφές και μηνύματα αποθηκευμένα.Το πρόβλημα...???Το πρόβλημα είναι ότι ενώ μου εμφανίζει τις επαφές της sim μια χαρά, τα μηνύματα που έχω στη sim δεν τα βλέπω!!!Έχω ψάξει σε μενού και από δω και από κει αλλά τίποτα!!!Ξέρετε με ποιο τρόπο μπορώ να τα δω???Please λίγη help γιατί είναι και μηνύματα πάαααρα πολλών χρόνων και είναι σημαντικά και θα ήθελα να μπορώ να τα βλέπω.Και μια δευτερεύουσα ερώτηση πάνω σχεδόν στο ίδιο θέμα...Υπάρχει τρόπος για το που να αποθηκεύονται τα μηνύματα???Δλδ αν θέλω να τα αποθηκεύω στο τηλέφωνο ή στη sim by default όταν μου έρχονται???Και το ίδιο για τις επαφές.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
hayabusa Απρίλιος 8, 2012 #488 Απρίλιος 8, 2012 Προσοχή παίδες http://www.thelab.gr/eidiseis/neo-malware-apeilei-tis-syskeyes-me-leitourgiko-107862.html#post1063233910
jpcupra Απρίλιος 9, 2012 #489 Απρίλιος 9, 2012 το κανω και ενα fwd εδω μπας και ειναι θεμα του google play...http://www.thelab.gr/mobile-computing/samsung-galaxy-s-89478-40.html#post1063234586
venom7 Απρίλιος 9, 2012 #490 Απρίλιος 9, 2012 Θα μπορούσα να έχω κάποια βοήθεια στο πρόβλημά μου παίδες?
jpcupra Απρίλιος 9, 2012 #491 Απρίλιος 9, 2012 (edited) Θα μπορούσα να έχω κάποια βοήθεια στο πρόβλημά μου παίδες?κατα 99,9% εχεις την δυνατοτητα να ρυθμισεις που θελει να αποθηκευονται τα μην και οι επαφες σου.Σχετικα με τα μην σου, ισως αυτο το βιντεο σε βοηθησει.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gvNK0wqzH5M]Importing your SIM contacts on the Sony Ericsson Xperia Arc from Vodafone - YouTube[/ame]ειναι για τις επαφες βεβαια αλλα φανταζομαι κατι αντιστοιχο θα ειναι κ για τα sms...edit: με το mobile phone explorer μπορεις να περασεις τα μην. σου απο την sim στην συσκευη, αν δεν με απατα η μνημη μου. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2012 από jpcupra
venom7 Απρίλιος 9, 2012 #492 Απρίλιος 9, 2012 Βασικά σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση αλλά δε με βοήθησε τπτ από αυτά!Τα έχω ψάξει.Το θέμα μου δεν είναι πως να μεταφέρω τις επαφές από τη sim στο κιν αλλά όταν αποθηκεύω μία τότε που να την αποθηκεύω.Δλδ αν μπορώ στη sim.Επίσης με τα μνμτα δεν πιάνει κάτι τέτοιο και για αυτό έχω σπάσει το κεφάλι μου.Μπορεί να μπορούν να διαβαστούν στο pc με πρόγραμμα και μετά να τα μεταφέρω θεωρητικά(μπακαλίστικος τρόπος) αλλά και πάλι αυτό δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημά μου!Στο πως μπορώ να τα δω στο κιν αυτά που είναι στη sim και αν μπορώ να έχω ως επιλογή αποθήκευση στη sim!
jiohkor3 Απρίλιος 9, 2012 #493 Απρίλιος 9, 2012 Πραγματικα δεν ηξερα οτι μπορεις να αποθηκευσεις κατι παραπανω αποαριθμους στη σιμ...
TifoziF1 Απρίλιος 10, 2012 #496 Απρίλιος 10, 2012 @vemon7, θα πας στην εφαρμογή "Μυνήματα" που είναι η default εφαρμογή του Android, -> Ρυθμίσεις -> Διαχείριση μηνυματων της SIM και θα τα δείς. Με παρατεταμενο πάτημα πάνω σε ενα SMS που βλέπεις εκει βγαίνει μενού για αντιγραφή στο τηλέφωνο.
venom7 Απρίλιος 10, 2012 #497 Απρίλιος 10, 2012 Thanks man!Ακριβώς έτσι όπως μου είπες όλα έγιναν κομπλέ!Τώρα,υπάρχει τρόπος να διαλέγω για το που θέλω να αποθηκεύονται τα μνμτα(και οι επαφές)?Η μόνο στο τηλ θα γίνεται από δω και πέρα???
Ταμτάκος Απρίλιος 16, 2012 #499 Απρίλιος 16, 2012 Υπάρχει εφαρμογή για να βλέπουμε τους φακέλους ενός smartphone που είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο μέσω Wi-Fi?
PGM Απρίλιος 16, 2012 #500 Απρίλιος 16, 2012 Map Android Phone In Windows 7 To Access Root Files Over WiFiδεν το εχω δοκιμασει , απλα googlara
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now