Elpis Posted April 12, 2004 #1 Share Posted April 12, 2004 παιδια ψαχνω καιρο για ενα watercooling αλλα λογω ελλειψης χρονου και χρηματων εχω βρει μεταχειρισμενο το εξης με καλη τιμη:Ψυγειο απο Honda CivicΑντλια Hydor L20Μπλοκ απο skinny 13λοιπον θελω να σας ρωτησω καποια πραγματα.. ξερετε αν το ψυγειο ειναι καλο???δεν εχω δει φοτο ακομα..και το μπλοκ ειναι για p4 εγω εχω αμδ αλλα μου ειπε με δυο τρυπες στο πλεξι μπορει να μπιει σε αμδ.. τις τρυπες μπορει να μου τις κανει αυτος... μπορειτε να μου πειτε αν γινετε αυτο η θα εχω καποιο προβλημα? και αν γινετε τι αλλο πρεπει να κανω για να ειναι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Posted April 13, 2004 Author #2 Share Posted April 13, 2004 θα απαντησει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Posted April 13, 2004 #3 Share Posted April 13, 2004 το ψυγειο του κινητηρα ενοεις? αν ναι νομιζω οτι δεν θα αντεξει η αντλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Posted April 13, 2004 Author #4 Share Posted April 13, 2004 Οι διαστασεις ειναι 31χ21χ19 αρα δεν νομιζω να ειναι κινητηρα.. το προβλημα μου ειναι στο μπλοκ... ξερει κανεις αν κανει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Posted April 13, 2004 #5 Share Posted April 13, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis Οι διαστασεις ειναι 31χ21χ19 αρα δεν νομιζω να ειναι κινητηρα.. το προβλημα μου ειναι στο μπλοκ... ξερει κανεις αν κανει??? Γιατι να μην κανει η προσαρμογη ειναι δικο σου θεμα.??/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Posted April 13, 2004 Author #6 Share Posted April 13, 2004 Αρχική απάντηση από johns Γιατι να μην κανει η προσαρμογη ειναι δικο σου θεμα.??/ τι εννοεις???? φυσικα και ειναι δικο μου θεμα αφου θα το αγορασω εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskrhth Posted April 13, 2004 #7 Share Posted April 13, 2004 o skinny 13 δεν φτιαχνει block giq amd? γιατι θελω να αγορασω και εγω block απο αυτον. εχει δοκιμασει κανεις τα block του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted April 13, 2004 #8 Share Posted April 13, 2004 Ρε παιδια αφου ο Σκιννυ13 φτιαχνει μπλοκ γιατι δεν μας δειχνει κι εμας τι μπορει να κανει?Ας στειλει κι ενα στα παιδια του thelab για review. Δεν νομιζω να μην το δοκιμασουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskrhth Posted April 13, 2004 #9 Share Posted April 13, 2004 skiny-skiny εισαι δω? :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Posted April 13, 2004 #10 Share Posted April 13, 2004 Θελουμε review Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskrhth Posted April 13, 2004 #11 Share Posted April 13, 2004 πριν γνωρισω τον skiny13 ειχα στηλει e-mail στον eleven gia block αλλα τιποτα του ξαναεστειλα και παλυ με εγραψε... τουλαχιστον ας μου ελεγε κατι γιανα τον περιμενω αν ειχε δουλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Posted April 13, 2004 #12 Share Posted April 13, 2004 Νομίζω οτι αυτό που γράφω εξηγεί ορισμένα πράγματα.Νομίζω οτι είναι αρκετά ξεκάθαρο το γιατί .εδω Το ίδιο ακριβώς πράγμα εχω γράψει και στο άλλο φόρουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted April 13, 2004 #13 Share Posted April 13, 2004 Χωρις να θελω να υποστηριξω ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους 2 χρηστες που προσφερουν λυσεις για μπλοκ κι επειδη για τον skinny δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι το παλικαρι 1ον δεν το ξερω και 2ον δεν εχω δει την δουλεια του θα πω απλα οτι, ο eleven στην συγκεκριμενη περιπτωση προσπαθει να κανει ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τους χρηστες και των 2 φορουμ απο αποψης εξυπηρετησης(βλεπε και site) αλλα και αποδοσης(βλεπε συνεχεις αναβαθμισης των μπλοκ με νεα καλυτερης αποδοσης). Οποτε νομιζω Νικο μαλλον παρεξηγηθηκες με λογο μεν αλλα χωρις να ξερεις την απαντηση αυτου που παρεξηγησες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Posted April 13, 2004 #14 Share Posted April 13, 2004 1)Ζαχο σωστα αυτα που λες αλλα εχω στειλει πμ @DJD εδω και λιγο καιρο και ακομα περιμενωνα και το πμ. ετυχε να το σωσω--------------------------------------------------------------------------------DJD wrote on Σήμερα, στις 17:03:Καλησπέρα. Ετοιμάζω σύντομα ένα συγκριτικό. Θα σε ενημερώσω όταν είμαι έτοιμος Ευχαριστώ πολύ. --------------------------------------------------------------------------------πολυ ωραια!!!!οταν ειναι ενημερωστε με και αν γινεται αρκετες μερες πιο πριν για να το εχω ετοιμο,οκ?Ευχαριστω!πριν απο ενα μηνα +........τι να κανω δλδ ?2)Ο eleven ξερει οτι φτιαχνω μπλοκ και μαλιστα με εχει βοηθησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !μαλιστα Μιχαλη αν θυμασαι πριν απο 6 μηνες εσυ ησουν ο πρωτος που ειδες το πρωτο πετυχημενο μου μπλοκ3)Απαγορευεται δλδ καποιος να δημιουργει φτιαχνοντας μπλοκ ή οτι αλλο? στην τελικη οτι θελω θα κανω στον ελευθερο μου χρονο (οσος μου απομενει απο σχολη-δουλεια )να και οι picsαριστερα για cpu δεξια το παλιο για vga(το οποιο το εχω αλλαξει τελειως και εσωτερικα και εξωτερικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Posted April 13, 2004 #15 Share Posted April 13, 2004 εδω ΥΓ sorry που χαλασαμε το ποστ σου Elpis ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Posted April 13, 2004 #16 Share Posted April 13, 2004 Ναι το παιδί έχει δίκιο. Το πρόβλημα είναι ότι ο τελευταίος μήνας ήταν αρκετά πιεσμένος από χρόνο ώστε να βρω τις ώρες που απαιτούνται για ένα τέτοιο review. Skinny θα μιλήσουμε σύντομα Και φυσικά δεν είναι κακό να έχουμε περισσότερες από μία προτάσεις από ελληνικά χέρια. Και μακάρι να είναι όσο καλύτερα γίνεται από άποψη απόδοσης. Elpis μας συγχωρείς για την "εισβολή" στο θέμα σου αλλά κάποιες διευκρινήσεις ήταν αναγκαίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted April 13, 2004 #17 Share Posted April 13, 2004 Φιλε μου σκινυ. Κατ'αρχας ο λογος που ειπα οτι ειπα το μονο που δεν ειχε ως σκοπο ηταν να δημιουργησει αντιπαλοτητα αναμεσα σε εσενα και τον Μιχαλη. Γι αυτο αλλωστε δεν εξεφρασα γνωμη για εσενα γιατι 1ον δεν σε ξερω και 2ον δεν εχω δει την δουλεια σου και 3ον και σημαντικοτερον δεν υπαρχει λογος να σε χαρακτηρισω για κατι. Εγω απλα ειπα στον νικο παραπανω το τι εχει κανει ο Μιχαλης μεχρι τωρα και οτι πριν εκφρασει καποια γνωμη για αυτον ας δει το ποσοι ειναι οι ευχαριστημενοι χρηστες απο αυτον και απο την δουλεια του φυσικα, χρηστες στους οποιους συγκαταλεγομαι κι εγω αλλα κι ΕΣΥ. Οσο για το συγκριτικο στο δε λαμπ δεν ειμαι εγω ο καταλληλος για να απαντησει αλλα μαλλον τα παιδια θελουν να οργανωσουν συγκριτικο για να συγκαταλλεξουν και το δικο σου μπλοκ κατι που δεν γινεται τοσο ευκολα. Μην ξεχναμε οτι κι αυτοι εχουν προσωπικη ζωη και δουλειες που δεν μπορουν να περιμενουν ασχετα με το τι εχουν κανει μεχρι τωρα.Υ.Γ. ΝΑ ζητησω κι εγω συγγνωμη απο τον Ελπις. Και να του πω οτι η τροποποιηση στο πλεξι μπορει να γινει και δεν θα εχει κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Posted April 14, 2004 Author #18 Share Posted April 14, 2004 dont worry ... ευτυχως πηρα την απαντηση που ηθελα.. αν εχει κανεις το ιδιο ψυγειο ας ποσταρει θερμοκρασιες και καμια φωτο.. plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.