Jump to content



nvidia GeForce 6800 Ultra: Τα πρώτα review!


robithis

Recommended Posts

Υπήρχαν φήμες τις προηγούμενες μέρες , οτι υποτιθέμενο benchmark έφερνε τις νέες κάρτες με απογοητευτικές επιδόσεις, όμως καθώς η NVIDIA άρχισε να μοιράζει κολασμένα βαλιτσάκια με GeForce 6800 Ultra σε διάφορα sites για τα πρώτα επίσημα δοκιμαστικά , τα πράγματα ήρθαν στην θέση τους!

Οι διαφορές στα δοκιμαστικά της GeForce 6800 Ultra εν συγκρίσει με τις προκατόχους των σκήπτρων της ταχύτητας στα γραφικά GeForce 5950 και ATI radeon 9800XT είναι απίστευτες , και κάνει το πρωταπριλιάτικο αστείο του rojakpot.com για 40%+ αυξημένες επιδόσεις του NV40 τσιπ της νέας σειράς GeForce , να μην φαντάζει τόσο «πρωταπριλιάτικο»!

Ήδη τα περισσότερα sites αναφέρουν ότι η διαφορά της GeForce 6800 με τις μέχρι τώρα κάρτες γραφικών , μπορεί να παρομοιαστεί με τις διαφορές μιας Geforce 2 GTS και μιας 5950 Ultra , και κάνει κορυφαία μοντέλα όπως τα GeForce 5950 και ATI radeon 9800XT να φαντάζουν μεσαίες λύσεις!

Aπο το nvidia.gr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.