Jump to content



προβλημα με WD 640gb blue


johnymag

Recommended Posts

παιδια εδω και καποιες μερες αντιμετωπιζω ενα πραβλημα..ο σκληρος μου δισκος western digital 640gb caviar blue ενω φενεται σε bios και windows δεν μπορω να μπω στα αρχεια του βγαζοντας μου αυτο το μημνυμαpost-12577-1416074794,7594_thumb.png..ειναι ο κυριως αποθηκευτικος μου δισκος οπου εχει μεσα τα παντα..μουσικη,φωτογραφειες και αλλα πολλα..τι εχει παθει?μπορω να τον επαναφερω χωρις να χασω δεδομενα?επισης ακουγεται οτι δουλευει κανονικα οποτε δεν νομιζω το προβλημα να ειναι μηχανικο..

Link to comment
Share on other sites

πω κανεις δεν ξερει τιποτα μεχρι τωρα?

παντως δεν ειναι αυτο που σκεφτομουνα περι ιδιοτητες->ασφαλεια->και ομαδες χρηστων

αυτο με την δομη με μπερδευει :wall::(

Link to comment
Share on other sites

εκανα με το προγραμμα της wd..και βγηκε οκ..αλλα πουθενα δεν ελεγε για το συστημα αρχειων κλπ..ειναι σαν να εχουν καταστραφει τα αρχεια του δισκου..αλλα πως γινετε αυτο ετσι στο ακυρο χωρις να τον εχω πειραξει? :wall:

Link to comment
Share on other sites

Έχω την αίσθηση , ότι τα windows σου δεν είναι νόμιμα ή το περιεχόμενο του δίσκου δεν σου ανήκει .

Και πάω στοίχημα , ότι ο δίσκος είναι NTFS .

Πολύ σωστά πρόβλεψε ο φίλος H4ckerman, θέμα ασφάλειας .. και ιδιοκτησίας αρχείων.

Εφόσον δεν έχεις να κρύψεις τίποτα , να επισκεφτείς ένα κατάστημα με έμπειρους τεχνικούς , να το δουν.

Με την σωρεία κλοπών υπολογιστών που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια,

έχω πάρει όρκο , να μην βοηθάω άγνωστους στην απόκτηση δεδομένων .

Για το μόνο που μπορείς να χαρείς , είναι ότι δεν θα βοηθούσα ούτε αυτόν που θα έκλεβε τον δικό σου δίσκο.

Link to comment
Share on other sites

παιδια τι λετε?:p ολα τα πραγματα ειναι δικα μου..και τα windows νομιμα..ολα..μπορω να σας δειξω και αποδειξεις αν δεν με πιστευετε..απο την αρχη που πηρα το pc μου εχω τον ιδιο δισκο(1 χρονο πριν) και τα windows τα εχω παρει απο update απο τα windows vista οταν πηρα το pc..αν ειναι δυνατον..θα με βγαλετε και κλεφτη..:wall:

Link to comment
Share on other sites

οχι..τρα θα δοκιμασω..επισης να πω οτι ο δισκος ειναι ntfs και το ολο προβλημα αρχησε οταν εβγαλα 2 απο τα 3 dimms μνημες και τα εβαλα σε ενα αλλο pc και μετα τα ξαναβαλα πανω στο δικο μου χωρις να πακουμπησω καν τα καλωδια του δισκου..επισης λετε οτι δεν γινετε να επαναφερω τον δισκο οπως ηταν πριν?πρεπει να σωσω οτι μπορω και μετα φορματ?

Link to comment
Share on other sites

λοιπον..με το get data back ανοιξε ο σκληρος και βρηκα τα αρχεια μου..τα βγαζει ομως 735gb και δεν εχω χωρο για να τα αντιγραψω..οποτε περιμενω να παρω εξωτερικο σκληρο..ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!με σωσατε!:fun:

Link to comment
Share on other sites

και γω με το getbackdata τα ειχα βρει περιπου 550g απλα το προβλημα ειναι οταν τα αντιγραφεις τουλαχιστον σε μενα δεν τα εγγραψε με το ονομα τους αλλα με αριθμους π.χ 22330 κτλ κ μετα τρεχα γυρευε ποιο αρχειο ηταν τι...!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να δεις τι γίνεται είναι να bootαρεις ένα linux cd (πχ αυτό του ubuntu) και να δεις αν μπορείς να δεις τα δεδομένα του δίσκου σου. Αν δεν μπορείς ούτε από εκεί τότε μάλλον χτύπησε το filesystem του δίσκου σου για κάποιο λόγο (πιθανόν απότομο κλείσιμο του υπολογιστή; )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.