Jump to content

εγκατασταση slk 948u σε sk8v;;;;;;

alchemist

Recommended Posts

χρονια πολλα και χριστος ασβεστη.:D

ελπιζω ολοι να περασατε καλα ολοι.εχω μια απορια.

εχω την asus sk8v και αγορασα χτες την slk 948u.

πως θα μπορεσω να βγαλω το backplate-δεν ξερω πως αλλιως να το πω,ετσι το αναφερει στις οδηγιες της slk-για να βαλω αυτο της καινουριας????? ????? ????? ?????

καμμια ιδεα για το πως θα γινει αυτο.

Το πλαστικό μαύρο πράγμα που πιάνει την ψύκτρα ( λεγόμενο και retention bracket ) βγαίνει. Ξεκούμπωσέ το. Δεν νομίζω να θες να σου πω και πως!

δεν εννοουσα αυτο.εννοω το backplate,το οποιο τελικα βρηκα οτι βγαινει αν πιεσεις ελαφρα δυο μεταλλικα που μοιαζουν με βιδες (επιστημονικη διατυπωση ετσι):) :) :) :) :D :D

ευχαριστω που προσφερθηκες παντως

• 5 months later...

ΑΠορία

Υπάρχει πρόβλημα που η επιφάνεια της 948U δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή? (AMD 64)

με super 4Μ έφτασε μέγιστο 49 C (38-40 είναι idle αλλά όχι με καλή ροή αέρα μέσα στο κουτί)

Αρχική απάντηση από Snips

ΑΠορία

Υπάρχει πρόβλημα που η επιφάνεια της 948U δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή? (AMD 64)

με super 4Μ έφτασε μέγιστο 49 C (38-40 είναι idle αλλά όχι με καλή ροή αέρα μέσα στο κουτί)

Σημασια εχει να καλυπτει το κεντρο

Αρχική απάντηση από Snips

ΑΠορία

Την εβαλες λαθος...και ναι μπορει να υπαρξει προβλημα.Επειδη εχω βαλει τετοια σου λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ να καλυπτει ολη την επιφανεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.