alchemist Posted April 17, 2004 #1 Share Posted April 17, 2004 χρονια πολλα και χριστος ασβεστη. ελπιζω ολοι να περασατε καλα ολοι.εχω μια απορια. εχω την asus sk8v και αγορασα χτες την slk 948u. πως θα μπορεσω να βγαλω το backplate-δεν ξερω πως αλλιως να το πω,ετσι το αναφερει στις οδηγιες της slk-για να βαλω αυτο της καινουριας????? ????? ????? ????? καμμια ιδεα για το πως θα γινει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemist Posted April 17, 2004 Author #2 Share Posted April 17, 2004 εχω χαζεψει απο το πρωι γι αυτο και το ολοι ολοι.μου κανει τα δικα του το gigabyte μια μερα πριν φυγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Posted April 17, 2004 #3 Share Posted April 17, 2004 Το πλαστικό μαύρο πράγμα που πιάνει την ψύκτρα ( λεγόμενο και retention bracket ) βγαίνει. Ξεκούμπωσέ το. Δεν νομίζω να θες να σου πω και πως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemist Posted April 19, 2004 Author #4 Share Posted April 19, 2004 δεν εννοουσα αυτο.εννοω το backplate,το οποιο τελικα βρηκα οτι βγαινει αν πιεσεις ελαφρα δυο μεταλλικα που μοιαζουν με βιδες (επιστημονικη διατυπωση ετσι) :) :) :D ευχαριστω που προσφερθηκες παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted April 19, 2004 #5 Share Posted April 19, 2004 Off-topic , που είσαι βρε Σπύρο?Θα τα πούμε από κοντά soon ( this week ofcourse ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Posted October 10, 2004 #6 Share Posted October 10, 2004 ΑΠορίαΥπάρχει πρόβλημα που η επιφάνεια της 948U δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή? (AMD 64)με super 4Μ έφτασε μέγιστο 49 C (38-40 είναι idle αλλά όχι με καλή ροή αέρα μέσα στο κουτί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted October 10, 2004 #7 Share Posted October 10, 2004 Αρχική απάντηση από Snips ΑΠορίαΥπάρχει πρόβλημα που η επιφάνεια της 948U δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή? (AMD 64)με super 4Μ έφτασε μέγιστο 49 C (38-40 είναι idle αλλά όχι με καλή ροή αέρα μέσα στο κουτί) Σημασια εχει να καλυπτει το κεντρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Posted October 12, 2004 #8 Share Posted October 12, 2004 Αρχική απάντηση από Snips ΑΠορίαΥπάρχει πρόβλημα που η επιφάνεια της 948U δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή? (AMD 64)με super 4Μ έφτασε μέγιστο 49 C (38-40 είναι idle αλλά όχι με καλή ροή αέρα μέσα στο κουτί) Την εβαλες λαθος...και ναι μπορει να υπαρξει προβλημα.Επειδη εχω βαλει τετοια σου λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ να καλυπτει ολη την επιφανεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.