Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

το θεμα ειναι οτι οσο η Κινα ειναι συμμαχος τους δεν εχουν να φοβουντε και πολλα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, πολυ...Ειδαμε και στους πολεμους ΙΡΑΝ/ΙΡΑΚ που προμηθευουν με εκατομυρια τονους πετρελαιο ανα μηνα (κυριολεκτω εδω) ποσο πολυ κ@λοσαν οι ΗΠΑ/ΝΑΤΟ κλπ...

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι οτι οσο η Κινα ειναι συμμαχος τους δεν εχουν να φοβουντε και πολλα.

το θεμα δεν ειανι αυτο...

Δεν εχουν σκοπο να κανουν κατι, ο μονος λογος που ολο αυτο γινεται ειναι να μαζευτούν οι χωρες της Δυσης και να αποφασίσουν ποσα λεφτα θα τους στείλουν για humanitarian aid.

Ετσι εκαναν και θα συνεχισουν να κανουν αφου δεν εχουν αλλη επιλογη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο του κου Holdren, ούτε γνωρίζω τις απόψεις του, όμως ακόμα και τα λίγα που αποσπασματικά διαβάζω στο βίντεο, απέχουν από αυτά που παθιασμένα αναφέρει ο γραφικός αφηγητής.

Link to comment
Share on other sites

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται στο Ηράκλειο ένας 16χρονος και ένας 19χρονος, που τραυματίστηκαν σοβαρά σε κεφάλι και θώρακα όταν έπεσαν από μεγάλο ύψος με τη μηχανή στην οποία επέβαιναν μετά από καταδίωξη αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι δύο νεαροί φαίνεται ότι δεν σταμάτησαν σε αστυνομικό έλεγχο στο κέντρο της πόλης. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Ηράκλειο ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ζητώντας εξηγήσεις από τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο νεαροί δεν σταμάτησαν σε έλεγχο που γινόταν στο κέντρο του Ηρακλείου, αφού το δίκυκλο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη από δύο αστυνομικούς.

Στην παραλιακή λεωφόρο και στις εκβολές του ποταμού Γιόφυρου, το δίκυκλο ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και έπεσε στον χώρο όπου γίνονται έργα ανάπλασης από τον δήμο.

Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους δύο νεαρούς και τους μετέφεραν στα εξωτερικά του ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Το πρωί της Πέμπτης τελικά, όταν βρέθηκαν δύο θέσεις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μεταφέρθηκαν εκεί όπου και παραμένουν σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχουν συλληφθεί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα για την όλη υπόθεση.

in.gr

Κάνεις τη δουλειά σου και μετά κατηγορείσαι για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Link to comment
Share on other sites

Δεν το είχα ακούσει καν. Εδώ αναφέρονται στη μαρτυρία που υποστηρίζει ότι τους ανέτρεψαν.

Μαρτυρία - σοκ για το τροχαίο με τους νεαρούς - Συνελήφθησαν οι αστυνομικοί |*Cretalive

Εν τω μεταξύ μαρτυρία - σοκ αποδίδει την ευθύνη για το τροχαίο στο συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς γυναίκα - αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει σε έγγραφη κατάθεσή της ότι είδε το συνοδηγό της αστυνομικής μοτοσυκλέτας να χτυπάει με το πόδι, το μηχανάκι. Τα στοιχεία είναι στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών.

Αν στέκει, είναι ελεεινό, ειδικά δεδομένου του σημείου (αναπόφευκτη πτώση αρκετών μέτρων*). Αν και έχουμε λαμπρό ιστορικό από συγγενείς και φίλους να προσέρχονται αυθορμήτως για κατάθεση ως "αυτόπτες μάρτυρες" σε περίπτωση τροχαίου.

Στο μεταξύ, οι καλοί μπαμπάδες εξακολουθούν και αγοράζουν στα 14χρονα φυντάνια τους μηχανάκια για να κάνουν αγώνες και μετά καταριούνται το κράτος μπροστά στις κάμερες έξω από τις ΜΕΘ, όπου παλεύουν για τη ζωή τους. Εύχομαι να μην αποδειχθεί ότι οδηγούσε ο 16χρονος τουλάχιστον.

Edit:

*Υποτίθεται ότι κινούνταν στην παραλιακή και με την πτώση κατέληξαν στο πρανές που φαίνεται στον παρακάτω χάρτη... ακόμη και με κράνη και στολή δεν είναι λίγο πράγμα και υποθέτω δε φορούσαν τίποτα από τα παραπάνω.

http://goo.gl/maps/Fqg23

Έγινε επεξεργασία από acct
Link to comment
Share on other sites

Aν κλότσησαν την μοτό και αποδειχθεί έχουν βρεί τον μπελά τους . Η βίαιη ακινητοποίηση θα είχε κάποιον λόγο πχ πάνω σε ληστεία η επικίνδυνη κατάσταση ( να οπλοφορούσε ο ύποπτος η να υπήρχε υποψία για κάτι τέτοιο ) . Τώρα για μια απλή εξακρίβωση για δίπλωμα η πινακίδα δεν τον ξαπλώνεις τον άλλον ( νομίζω )

Link to comment
Share on other sites

...να οπλοφορούσε ο ύποπτος η να υπήρχε υποψία για κάτι τέτοιο...

Στο αμερικάνικο δίκαιο λέγεται Probable Cause. Εδώ δε γνωρίζω αν ισχύει και πως λέγεται.

Χοντρικά σημαίνει ότι αν τα παιδιά προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τους αποφύγουν και το κυνηγητό τράβηξε μακριά, μπορούν να θεωρήσουν ότι δεν ήταν απλά για να αποφύγουν την κλήση για δίπλωμα/άδεια/ασφάλεια, αλλά να είχαν απάνω τους πχ όλπα/ναρκωτικά/κλπ (κάτι διόλου απίθανο για την Κρήτη).

Link to comment
Share on other sites

Αν η μηχανη παει με χιλιομετρα κανονικα νομμιζω πως δεν μπορει καν να σου κανει σημα να σταματησεις.

Ειτε τους εριξαν ειτε οχι η καταδιωξη της μηχανης ειναι πολυ λεπτο θεμα.

Μια φορα στη πειραιως πηγαινα με τη μηχανη με 60χλμ οπου πεταγεται ενας στη μεση του δρομου και κουναει χερια ποδια.

Τον περναω, κοιταω πισω και βλεπω τις μηχανες τους. Γυρναω πισω.

Γιατι δεν σταματησες ? καλα ρε ανθρωπε, επειδη πεταχτηκες εσυ στη μεση απ'το πουθενα παει να πει οτι πρεπει να τσακιστουμε ?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.