Jump to content




BloodMage

Recommended Posts

Τα backplate της evga μπαινουν σε ολες τις reference καρτες της nvidia. απο οτι ειδα η καρτα που αναφερεις εχει το μαμα συστημα ψυξης. οποτε θα βιδωσει μια χαρα. ηθελα και κατι να ρωτησω εγω. επειδη ειχα βαλει στην 295 μου backplate και καλομαθα. ψαχνω τροπο να βρω και το backplate της 580. απο που θα το παρεις , μπας και βρω και γω για μενα. γιατι απο οτι βλεπω μεχρι τωρα μονο το site Της evga to exei

Link to comment
Share on other sites

τα βρικα σε αγγελεια απο ενα παιδι που και αυτος με τη σειρα του τα πειρε απο EVGA

εχω ψαξει και γω αλλα δεν βρικα πουθενα αλλου!!

σημερα τα κουμποσα πανω (backplate+bracket)

εκτος το οτι μου ριξανε 5 βαθμους γινανε και πολυ μουρατες οι καρτουλες :triniti:

Link to comment
Share on other sites

Ζητω συγνωμη που θα βγω λιγο εκτος θεματος αλλα νομιζω οτι αξιζει να αναφερθει το γεγονος.

Διαβαζοντας χτες αυτο εδω το νημα και επειδη οι 2 580 ειναι καπως ψιλοζεστες μπηκα στην σελιδα της EVGA που εχει backplate για 580 (οπως πολυ σωστα εγραψε ο φιλος @Staba) και παρηγγειλα 2 ολοκληρωνοντας την παραγγελια μου στις 16:00 πληρωνοντας με paypal.

Προσοχη τωρα.

α)Στις 16:53 μου ερχεται mail απο EVGA οτι ελαβαν την παραγγελια μου και οτι εντος 2 εργασιμων ημερων το αργοτερο θα μου τα στειλουν.

β)Στις 16:56 ερχεται 2ο mail οτι ολοκοληρωθηκε η παραγγελια και οτι τα δρομολογησαν για αποστολη.

γ)Σημερα στις 11:30 μου χτυπησαν το κουδουνι απο UPS και μου ειπαν να κατεβω να παραλαβω ενα δεμα απο Ολλανδια,που μεσα στο δεμα ηταν τα backplate που ειχα παραγγειλει μολις χθες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ομως αληθινο.

Μπραβο στην EVGA και μπραβο στην UPS.

Διαβαζω εδω μεσα απο καποιους απο εσας που ασχοληστε με αγορες απο εξωτερικο οτι ειναι γρηγοροι αλλα εγω σαν πρωταρης δεν ειχα εμπειρια απο κατι αναλογο και η πρωτη μου φορα ομολογω ηταν συγκλονιστικη.

Τα σχολια δικα σας.

edit:Τα backplate πολυ ωραια εδειξαν πολυ πιο ωραιες οι καρτες και εχω 3 βαθμους κατω στην ηρεμια και πανω απο 8 βαθμους στα φουλ.

Link to comment
Share on other sites

τι λες τωρα! με κουφανες δεν ηξερα οτι η evga στελνει στην ελλαδα! παω να παραγγείλω και γω..

καλα την evga superclocked που την έχουν εδω στην ελλαδα 609 απο την evga την παίρνεις 525 + 28 εξοδα αποστολής. βγαινει ποιο φτηνα!! μποινγκ. και εχει και πολυ καλο rma και step up program η evga

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.