Jump to content



Δεν βρισκω τον Εξωτερικο Δικτυακο Δισκο!!!!!


lazarosleon

Recommended Posts

Κουφο, εγινε, δεν ξερω πως. :slap::bad:

Εκανα μια αναβαθμιση στα Seven, και μου εκανε επανεκινηση(οπως απαιτηθηκε).

Εκ τοτε, δεν βρισκω τον δικτυακο μου δισκο ΝΕΤ1Τ (τυπος και ονομα δισκου που τον εβρισκα ως \\net1t της Western Digital). Και ειναι και το θεμα πως εκει εχω ΟΛΑ μου τα βασικα σημαντικα αρχεια.

η μονη εντολη που ετρεξα ειναι απο CMD -> Ipconfig /all και το μονο που μου δειχνει ειναι τον υπολογιστη μου που εχει ιρ 192.168.1.10 πχ , το ρουτερ και τιποτα αλλο. :wall:

Παταω απο το My Computer -> \\net1t οπως πριν αλλα δεν μπαινει. :wall:

Εκλεισα δισκο, ξαναανοιξα δισκο, μηχανημα, τιποτα.

Τι να εγινε, τι κανω? Δεν εχω παραπανω γνωσεις σε θεματα δικτυου και εντολων επισης.

PLEASE HELP. :wall::wall::wall::wall::wall:

Link to comment
Share on other sites

Και οι 2 περιπτωσεις εγιναν. Μεχρι και καλωδιο CAT-6 αλλαξα, αλλα τζιφος. Και εκανα 2 επανεκινησεις τωρα. μεσω εντολης cmd η κατι αλλο παιζει να τον βρω?

Καμια αλλη επιλογη??? Εβαλα και ΧΡ αλλα ουτε αυτα τον βλεπουν. Μηπως με καποιο τροπο, τραβηξε κανα reset η δεν ξερω εγω ?

Ο δισκος παντως, ανοιγει κανονικα, τα λαμπακια ολα, και δουλευει.

Link to comment
Share on other sites

Εβαλα και τον λαπτοπ επανω, τα ιδια. Εκανα οτι μου λες τιποτα.

Και ξαφνικα, ετσι στο πουθενα, τρωει επανεκινηση ο δισκος μονος του, περιμενω λιγο, τον ψαχνω και ναι τον βρισκω ως \\net1t

παω λοιπον, βλεπω τα περιερχομενα του, αλλα δεν μπορω να κανω copy paste κλπ, παρα του οτι εχω την επιλογη read all/show hidden Κλπ κλπ. Πρεπει να κανω λεει login. παω εκει, βαζω κωδικο, λαθος μου λεει. Βρε καλο μου, βρε χρυσο μου, λαθος κωδικος.

Ετρεξα και το προγραμμα WD Net Search Η καπως ετσι, τον βρηκε, αλλα οταν παω να μπω μου ζηταει παλι κωδικους.

Τωρα???? :bad::slap:

Link to comment
Share on other sites

Καλυτερα να απνατησει σου απαντησει καποιος που εχει τον ιδιο σκληρο.Εδω αναφερει πως το reset συνεπαγεται format.. Καλυτερα μη κανεις καμια επιπολαια κινηση μεχρι να εξετασεις ολα τα ενδεχομενα.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου.

Η λυση βρεθηκε, εγινε οπως καταλαβα καποια επαναφορα σε μαμα password για καποιον Χ λογω που δεν γνωριζω. :bad:Το οποιο βεβαια δεν ειναι το 123 οπως ελεγε στο site, ηταν admin. :bad:

Το κουλο με την περιπτωση ομως που δεν το βλεπε ειναι κατα πασα πιθανοτητα οτι το Zone Alarm Pro το οποιο εχω, για καποιο λογο μπλοκαρε τον δισκο εντελως, ετσι απο 192.168.1.55 που ηταν η IP του, την ειχε χασει εντελως, :hmm:κατι που επισης επιβαλεται απο την ιδια την WD να μην εχει IP,:hmm: ασχετα που οταν το πηρα, μερικοι απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων μου ειχανε πει να βαλω για λογους αβγδ.......:confused:

Ευχαριστω και παλι. SOLVED.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.