Vamire Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 Θελω να σας επιφυλάξω οσους πρόκειται στο μέλλον θα έχουν οποιαδήποτε συναλλαγή με τον "κύριο" [http://www.thelab.gr/members/17190.html καθώς την μια ετσι την άλλη αλλιώς.Συμφωνήσαμε για να αγοράσει τις ραμ έριξα άκυρα σε άλλους που ενδιαφέρθηκαν και τελικά ο "κύριος" σήμερα μου κάνει την κινέζα.Εντωμεταξυ ήθελε να του στείλω και τις ραμ με που θα μου έβαζε τα χρήματα πάλι καλά που δεν τις έστειλα.Δεν πειράζει όμως μου αρέσει που έβαλε και την φάτσα του για avatar.
Snips Ιανουάριος 21, 2011 #2 Ιανουάριος 21, 2011 Ασχέτως με τον οποιοδήποτε χρήστη:Λογικό δεν είναι να σου έβαζε τα χρήματα και να του έστελνες το εμπόρευμα; Το αντίστροφο θα ήταν το επικίνδυνο για σένα. Το φαινόμενο "μία έτσι την άλλη αλλίως" μας έχει τύχει πιστεύω ουκ ολίγες φορές εδώ μέσα. Είτε σαν αγοραστές είτε ως πωλητές. Δεν είναι όμως πιστεύω για περισσότερη συζήτηση. Δεν είναι ebay εδώ και απο την στιγμή που γράφεις μια αγγελία καλό είναι να έχει και την "στραβή" ως πιθανή εξέλιξη. Λίγο τραβηγμένο το βρίσκω τώρα το δημόσιο "κατηγορώ...", είτε φταίει είτε όχι. Ειναι μεταξύ σας "ασυμφωνία" και μόνο.
Vamire Ιανουάριος 21, 2011 Author #3 Ιανουάριος 21, 2011 Μα ο τυπας συμφώνησε και σήμερα υποτίθεται οτι θα ειχα τα χρήματα στην τράπεζα για να του τα στείλω.Αυτο που με ενόχλησε είναι οτι δεν εχει τα @@ να απαντήσει να πει ρε παιδί μου σοζ φιλε δεν τις αγοράζω.Και οχι να παρακαλάω μεσω pm να δωσει μια απάντηση.Και επειδή δεν ειναι ebay εδω μεσα τι σημαίνει οτι δεν πρέπει να προφυλάξω τους συμφορουμίτες μου;Πιστεύω οτι πρέπει να μπει και αξιολόγηση μάλιστα οπως στο απέναντι φόρουμ να ξέρουμε με τι εχουμε να κάνουμε.
dunkel_Stern Ιανουάριος 21, 2011 #4 Ιανουάριος 21, 2011 τεχνικά δεν είναι απάτη πάντως.επίσης η μια μέρα δεν κάνει κάποιον scam η όχι.μπορεί μέχρι και να έβαλε σήμερα τα φράγκα αλλα να μην ήξερε πως μπορεί να πάρει και μια μέρα να μπούνε στον λογαριασμό σου όταν μιλάμε για μεταφορά και να μην μπόρεσε να σου απαντήσει επειδή για τον A B λόγο δεν έχει πρόσβαση σε pc
Vamire Ιανουάριος 21, 2011 Author #6 Ιανουάριος 21, 2011 Ηταν όταν του τα έστελνα.Και με το που θα έβαζε τα money θα με έπαιρνε τηλ να πάω στα ΕΛΤΑ για αποστολή.
DJD Ιανουάριος 21, 2011 #7 Ιανουάριος 21, 2011 Άλλαξα τον τίτλο του θέματος γιατί το απάτη μου φαίνεται σκληρό για την ώρα με αυτά που έχω διαβάσει.
Vamire Ιανουάριος 21, 2011 Author #8 Ιανουάριος 21, 2011 Και εντάξει δείτε εδώ.http://www.thelab.gr/pwliseis/mobo-p5kc-hacintosh-ram-ddr-2-2gb-89613.htmlhttp://www.thelab.gr/pwliseis/fthino-pc-89502.html#post1062958746Ποστ του 19-01-11, 03:13 για τις ραμΠοστ του 19-01-11, 03:16 για τις ραμ και σκληρό απο την αγγελία του wacko_gr.Έπειτα απο επικοινωνία που ειχα με τον wacko_gr αγορασε τις δικές του μνήμες χθες εμένα μέχρι χθες με δούλευε ο τύπος.Τα συμπεράσματα δικά σας.
jorj103 Ιανουάριος 23, 2011 #10 Ιανουάριος 23, 2011 Λοιπον.Προς ολες τις συκοφαντιες του κυριου Vamire απο πανω απαντω. Τα χρηματα κατατεθησαν σε λογαριασμο σου την παρασκευη οπως και συμφωνησαμε. Υπαρχει και η σχετικη αποδειξη που αν μου το επιτρεπουν οι mods μπορω να ποσταρω φωτογραφια.. Απο κει και περα θα μπορουσες αν ησουν κυριος οπως λες να ελεγξεις τον λογαριασμο σου αν εχουνε μπει τα χρηματα και μετα να προχωρησεις σε μεταπωληση του προιοντος και δυσφημιση του αγοραστη.Σε επαιρνα και τηλ απο το σπιτι αλλα μετα πηγα για δουλεια ο ανθρωπος και αφησα το pc στο σπιτι ανοιχτο αλλα σου εστειλα και μυνημα στο κινητο.Προφανως με επαιρνες στο σταθερο και δεν ημουν σπιτι.Θα μπορουσες ομως να με παρεις και στο κινητο ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ αλλα ΔΕΝ με πηρες. Οσον αφορα τις λοιπες συναλλαγες που αναφερεις με αλλα μελη ο ΚΥΡΙΟΣ wacko_gr ειχε μια απιστευτη συναλλαγη και συνεννοηση μαζι μου και μαλιστα ταχυτατα. οπως και ΠΟΛΛΑ αλλα μελη του φορουμ με τους οποιους εχω συνεργαστει στο παρελθον.Πως μπορεις εσυ λοιπον μετα να λες για το ποιος εχει τα @@ και ποιος οχι και να δυσφημεις εναν ανθρωπο οταν το ολο προβλημα εχει δημιουργηθει απο δικη σου ανικανοτητα? Να προσεχεις τα λογια σου αλλη φορα και καλη τυχη με τις μελλουσες συναλλαγες σου.Τον αριθμο λογαριασμου σου τον στελνω με πμ για να επιστραφουν τα χρηματα δευτερα.Οσο για το αν θες αποδειξεις φερεγγυοτητας μου να σε ενημερωσω οτι είναι η δουλεια μου τα τελευταια 15 χρονια και δεν εχω ουτε ενα πελατη παραπονεμενο. πως μπορεις εσυ πισω απο μια οθονη να το αμφισβητεις αυτο?????
jorj103 Ιανουάριος 23, 2011 #11 Ιανουάριος 23, 2011 απάτη όχι. σίγουρα. Λαμογιά ναι.Με ολο το σεβασμο προς τους admin αλλα Καλο θα ηταν να ακουγεται και η αποψη της αντιθετης πλευρας πριν προβουμε σε βιαστικα συμπερασματα για ενα ατομο.
astrolabos Ιανουάριος 23, 2011 #12 Ιανουάριος 23, 2011 Καλημέρα. Η απάντηση δόθηκε σύμφωνα με τα δεδομένα που είχα μπροστά μου. Με όλο το σεβασμό, δεν ήξερα αν και πότε θα απαντούσες για να περιμένω, αλλά αν όντως ισχύουν αυτά που λες, τότε παιρνω πίσω το "λαμογιά".
jorj103 Ιανουάριος 23, 2011 #13 Ιανουάριος 23, 2011 Καλημέρα. Η απάντηση δόθηκε σύμφωνα με τα δεδομένα που είχα μπροστά μου. Με όλο το σεβασμό, δεν ήξερα αν και πότε θα απαντούσες για να περιμένω, αλλά αν όντως ισχύουν αυτά που λες, τότε παιρνω πίσω το "λαμογιά".Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Όσον αφορά το όλο θέμα αν μου επιτραπει ανεβαζω και φωτό της απόδειξης τραπέζης. Πολυ θα ήθελα όμως να ακούσω και την απαντηση του κυρίου vamire σε όλα αυτά και να κλείσει μετα το θρεντ γιατί αρκετά με εξευτελισε ο κατα τα δικά του λεγόμενα " κύριος" Vamire.
wacko_gr Ιανουάριος 23, 2011 #14 Ιανουάριος 23, 2011 Για να απαντήσω κι εγώ μιας και αναφέρθηκε το username μου και η συναλλαγή με τον Jorj103, όπως είπα και στον φίλο Vamire μέσω πμ, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο χρήστη. Είχαμε συνεχή επικοινωνία με πμ, τα χρήματα κατατέθηκαν την ημέρα που είχε συμφωνηθεί και τα πράγματα εστάλησαν από μέρους μου αμέσως. Το μόνο που ίσως έχω να του προσάψω είναι ότι δεν απάντησε στο κινητό του σε 2 κλήσεις που του έκανα, αλλά θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό κάποιες φορές κι έχει συμβεί στον καθένα μας.
Vamire Ιανουάριος 23, 2011 Author #15 Ιανουάριος 23, 2011 Jorj103 εγω με την σειρά μου λοιπόν σου ζητάω συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς.Επειδή τα ματάκια μου έχουν δει πολλά τελευταία ισως επηρεασμένος απο ολα αυτα να υπερέβαλα ως ενα βαθμό.Αυτο όμως δεν εστί αυτομάτως οτι εγώ είμαι φταίχτης τις υποθέσεως.Απο μεριά σου έπρεπε να με ενημερώσεις εστω και με sms.Απο κει και πέρα δεν μπορώ εγω να παω εθνική τράπεζα 3ης η ωρα το μεσημέρι να δω το λογαριασμό μου.Αυτα.Ακόμα περιμένω τον λογαριασμό σου και την απόδειξη σου σε pm παντως..
Nick61 Ιανουάριος 23, 2011 #16 Ιανουάριος 23, 2011 Να ευχαριστείτε που δεν έχουμε άλλου είδους απώλειες και ήταν όλα μια παρεξήγηση/ασσυνενοησία αν κατάλαβα καλά)
jorj103 Ιανουάριος 23, 2011 #17 Ιανουάριος 23, 2011 Ζητώ και εγώ συγνώμη απο μέρους μου για το μερίδιο ευθύνης που έφερα ως προς τη συναλλαγή. Το όλο θέμα το θεωρώ λήξαν μιας και έγινε παρεξήγηση απο ότι φαίνεται. Τα υπόλοιπα Vamire σε πμ.
Snips Ιανουάριος 23, 2011 #19 Ιανουάριος 23, 2011 Λοιπόν....δεν το κλειδώνει τώρα κάποιος, διότι έχω την εντύπωση ότι "βλέπουμε" big brother; :dance3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.