Jump to content



Μπλοκάρισμα του Skype Toolbar από την Mozilla


Nick61

Recommended Posts

Σύμφωνα με έγκυρες διαδικτυακές πληροφορίες, η Mozilla πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπει την εγκατάσταση στον δημοφιλή φυλλομετρητή Mozilla Firefox, add-ons που προέρχονται από το skype. Ο λόγος, μα φυσικά προβλήματα που προέκυψαν στον φυλλομετρητή έπειτα από αυτήν την εγκατάσταση. Επιπλέον, επίσημα δεδομένα και πληροφορίες που έχουν ανέβει στο blogτης Μozilla κάνουν λόγο ότι το συγκεκριμένο add on οδήγησε τον φυλλομετρητή σε περίπου 40,000 crashes, ενώ συνοδεύτηκε και από αργό φόρτωμα των σελίδων. Η εταιρεία επιπλέον αναφέρει ότι το συγκεκριμένο add-on είναι από τα πιο προβληματικά στην έκδοση 3.6.13

Η Mozilla επιβεβαιώνει τους χρήστες ότι και οι δύο πλευρές, δηλαδή και η τεχνική ομάδα του skype αλλά και της Mozilla εργάζονται πάνω στην εύρεση και επιδιόρθωση των προβλημάτων που ανέκυψαν από το συγκεκριμένο toolbar.

Πηγή:Yahoo News

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.