Jump to content



To know Us Better


packo

Recommended Posts

Ειλικρινά δεν ήξερα που αλλού να ξεκινήσω ένα τέτοιο thread αφού το forum δεν διαθέτει (κακώς???) θέμα Events.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζετε την έννοια lan party, demo party και τι σημαίνει κάτι τέτοιο, οπότε to make a long story short, ένα lan party είναι μία μάζωξη πολλών PC Users άσχετα από το γνωστικό τους επίπεδο με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων, την ανταλλαγή πληροφορίας, lan gaming κλπ κλπ. Ένα demo party είναι μία παρόμοια μάζωξη απλά χωρίς gaming και στραμμένη περισσότερο προς το programming Community.

Στην Ελλάδα έχουν γίνει 3 τέτοιου είδους διοργανώσεις, το Gardening το οποίο οργάνωνε η ομάδα dEUS και ήταν ένα lan party με ολίγοι από demo, το DigitalNexus που ήταν κυρίως Lan Party, και το React το οποίο φιλοδοξεί να γίνει αμιγές Demo Party.

Από αυτά τα 3, το Gardening μας άφησε το 97, το DigitalNexus το 2001 ενώ το React συνεχίζεται ακόμα (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω).

Η πρόταση λοιπόν.....Γιατί δεν οργανώνει το Lab.gr ένα Lan party event?Νομίζω ότι το UserBase για κάτι τέτοιο υπάρχει και πιστεύω ότι αν υπάρξει καλή διάθεση μπορεί να οργανωθεί ένα Major Event.

Παρακαλώ τους Moderators να μεταφέρουν το συγκεκριμένο Thread όπου του αρμόζει. Προσωπική μου πρόταση είναι να δημιουργηθεί ένα Topic που να ασχολείται με Events.

Link to comment
Share on other sites

Η πρόταση του packo είναι καλή και ενδιαφέρουσα, αλλά το πρόβλημα είναι κατά πόσο είναι εφικτό να διοργανωθεί από απλούς χρήστες σαν κι εμάς ένα τέτοιο event. Νομίζω είναι πολύ δύσκολο από οικονομικής και μόνο άποψης. Καλό θα ήταν σε πρώτο στάδιο να καθιερωθούν κάποια lan και demo parties μεταξύ χρηστών του forum, να εξοικοιωθούμε και με το αντικείμενο λίγο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από RootX

Και αυτό που ακριβώς κολλάει με αυτό που λέει ο packo ??

Εννοω οτι και κει καθε Παρασκευη παρυ εχει. Οχι gaming βεβαια.........

ένα lan party είναι μία μάζωξη πολλών PC Users άσχετα από το γνωστικό τους επίπεδο με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων, την ανταλλαγή πληροφορίας, lan gaming κλπ κλπ.

αλλα ανταλλαγη αποψεων και πληροφοριας υπαρχει......

Link to comment
Share on other sites

Το DigitalNexus οργανωνόταν από δύο παιδιά στον χώρο του Πολυτεχνείου.Το Gardening οργανωνόταν απο 4 άτομα στον Πανεπιστήμιο Πατρας, το React τα ίδια.Το DigitalNexus την τελευταία φορά που έγινε μάζεψε περίπου 50 άτομα από όλη την Ελλάδα, το Gardening μάζεψε 100 άτομα την τελευταία φορά που έγινε ενώ αν ξέρω καλά το React μάζεψε πολύ περισσότερο κόσμο.Αν υπάρχει διάθεση όλα μπορούν να γίνουν.Και χορηγοί μπορούν να βρεθούν και κόσμος που θα τον ενδιαφέρει το event με την κατάλληλη προβολή.

Φυσικά, μιλάμε για events που διαρκούν περίπου 3 ημέρες, όχι μερικές ώρες.

Link to comment
Share on other sites

Packo..... take five man..... :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Την τελευταια φορα που υπηρχε σε Lan gathering ο πακο και η τοστιερα του,

βρεθηκαν ολα τα υπολοιπα μηχανακια χακαρισμενα με ολα τα σημαντικα τους αρχεια (δηλ. mp3,avi,jpg) να εχουν κανει φτερα, ολοι η κωδικοι ειχαν κλαπει και τα μισα πισι δεν μποοταρανε καν. Οταν τον ρωτησανε εκανε την παπια....

Play at your own risk ..... Lan με πισι του πακο μεσα? καντε το μονο αν εχετε κανει backup τα παντα απο OS μεχρι το bios....

Επισης κατι ακουγεται για ενα παρτυ Z-LanMan 4ημερο που 8α γινει στην αθηνα....

και ευτηχως ΔΕΝ θα ειναι ανοιχτο για τον καθενα....

Link to comment
Share on other sites

Αυτά είναι κακοήθειες :mad: και δεν ξέρω ποιος τα σπέρνει δεξιά και αριστερά...Είναι φήμες!Ενα worm είχε κάνει την δουλειά και κατηγόρησαν εμένα επειδή τότε είχα το Laptop με το BSDI και το κοιτάγανε περίεργα επειδή είχα από τότε stable Amiga emulator και τους εδειχνα demos από Amiga και ζηλεύανε....Και το snort που είχα και έτρεχε το είχα για να βλέπω τι κίνηση είχε το το δίκτυο μετά απο request των οργανωτών :innocent:

Zarra .... :nuke: :getlost::tomato:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από packo [Σήμερα, στις 13:36]

...Ενα worm είχε κάνει την δουλειά και κατηγόρησαν εμένα επειδή .....

....Και το snort που είχα και έτρεχε το είχα για να βλέπω τι κίνηση είχε το το δίκτυο μετά απο request των οργανωτών

...επειδη εσυ το εγραψες και μετα το εσπειρες στο κοσμο....

...."μετά απο request των οργανωτών ", ναι βρε, οι διοργνανωτες φταινε, που ξαφνικα και ολος τυχαιος, ολο το δικτυο καθησε, και εσυ ειχες μαμηθει να γελας οταν οι αλλοι προσπαθουσαν να καταλαβουν τι συνεβει.....

btw: Βγαλε το delta, θα παθουν ζημια τα αφτια σου

Link to comment
Share on other sites

Καλά....θα τα πούμε από κοντά για αυτό το ατυχές συμβάν......

btw: ξεχνάς πως ήδη το δεξί μου αυτί είναι στο 80% και το αριστερό εκεί κοντά???

Κοιμάμαι με τον Delta να στροφάρει τέρμα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.