Jump to content

evga gtx 470 overheating

Recommended Posts

Posted

Γειά σας.Πήρα τις gtx 470 superclocked+backplate,και σε idle βαράει 68 και 56 βαθμούς.Καμία βοήθεια;To υπόλοιπο σύνολο είναι i7 930,p6x58 premium,6gb corsair dominator,intel 80 ssd,thermaltake 1500watt,armor full case

Posted

93 σε furmark,και 83 σε 3dmark.Απο airflow,πιστεύω εντάξει.Armor full tower με 8 ανεμιστήρες,και καλό cable management

Posted

Εγώ είχα σε idle 45 και 51 βαθμούς αντίστοιχα (fan @50% και Μάιο μήνα)

Μήπως έχει συνδέσει πάνω από ένα monitor? Eίναι και "κολλητά" οι κάρτες σου?

Σε full load είσαι OK, το idle δεν μου κάθεται..

Στην ανάγκη φτιάξε custom profile για τους ανεμιστήρες από το afterburner - πειραματίσου

Posted

Ενα monitor έχω,οι κάρτες ναι κολλήτα είναι.Έβαλα κάτι παλιούς drivers και ήμουν idle 45 η πάνω και 38 η κάτω.Μόλις έβαλα τους drivers για το 3d vision,μ@μήθηκε το σύμπαν

Posted

Την βρήκες την αιτία και τη λύση μόνος σου...

Χρησιμοποιείς 3d vision? Έχεις αντίστοιχο monitor και γυαλιά?

Aν όχι, κάνε απεγκατάσταση τους 3d vision drivers

Kατά τα άλλα μια χαρά είσαι από temps

Posted

Είχες περάσει 3dvision ΚΑΙ στον παλιότερο driver και έχεις αυτήν την διαφορά? Δεν το διευκρινίζεις - για να καταλάβουμε αν φταίει ο driver...

Όταν είσαι σε idle τι ρεύμα και τι ρολόγια σου δείχνει? Δες από το Msi afterburner

Posted

Είχα περάσει ναι.Τα ρολόγια είναι core 625,shaders 1250,memory clock 1701,και ρεύματα 1,037

Posted

Μην κοιτας το furmark για θερμοκρασιες...δεν προκεται ποτε να τις πιασει αυτες που βλεπεις εκει.το 83 στο 3dmark ενταξει ειναι τσιμπημενο αλλα οχι και φουρνος ,δεδομενου οτι τις εχεις και κολλητα.

Posted

Τώρα δείχνουν εντάξει οι θερμοκρασίες 42+37.Παρατήρησα,οτι μόλις βάζω 120 hz και 3d,ανεβαίνει η θερμοκρασία σε idle

Posted

To γυρνάει σε 3d ρολόγια και ρεύματα, γι'αυτό

Μια χαρά είσαι - πάρα πολύ καλά θα έλεγα ειδικά για κάρτες κολλητά!

Posted

Όντως χαμηλά είναι.Έπεσε κι'άλλο τώρα 38-35.Ίσως είναι και ο ανεμιστήρας που τις <<βαράει>> μπροστά.Thermaltake 120mm 97,5 cfm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.