Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η AGON by AOC παρουσιάζει δύο ultra-wide gaming monitors με 144Hz/180Hz και HDR: CU34G2XE/BK & CU34G2XP/BK

    Η AGON by AOC - ένα από τα κορυφαία brand παγκοσμίως1 σε οθόνες gaming και αξεσουάρ πληροφορικής - παρουσιάζει δύο νέες υπερ-ευρείες (ultra-wide) οθόνες gaming, 34″ (86 cm😞 την AOC GAMING CU34G2XE/BK και το ταχύτερο, υψηλής απόδοσης αδελφάκι της, την CU34G2XP/BK. Αυτές οι οθόνες έχουν σχεδιαστεί επιμελώς για να διευρύνουν τα όρια του καθηλωτικού gaming, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Οι οθόνες CU34G2XE/BK και CU34G2XP/BK είναι δύο προσιτά θαύματα μηχανικής, προσφέροντας στους παίκτες μια πανοραμική θέα παιχνιδιού με υψηλούς αριθμούς επιδόσεων.

    Στον πυρήνα αυτών των δύο οθονών ένα κυρτό πάνελ VA 1500R με ανάλυση WQHD (3440x1440, αναλογία διαστάσεων 21:9) που προσφέρει πρωτοφανές βάθος στους κόσμους των παιχνιδιών. Ενώ η CU34G2XE/BK διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 144Hz και υποστήριξη HDR10, η CU34G2XP/BK ξεπερνά τα όρια με χρόνους απόκρισης έως και 1ms GtG και εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 180Hz, σε συνδυασμό με υποστήριξη DisplayHDR 400. Αυτά τα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν ότι το παιχνίδι παραμένει ζωντανό και η κίνηση εντυπωσιακά ομαλή.

    Εικόνα1.png

    Η AGON by AOC αποκαλύπτει δύο ultra-wide μονάδες μεγάλης ισχύος

     

     

    CU34G2XE/BK: Ασταμάτητο παιχνίδι σε μεγάλη κλίμακα

    Η οθόνη gaming CU34G2XE/BK είναι η ιδανική επιλογή για τους παίκτες που αναζητούν αδιάλειπτο παιχνίδι. Με κυρτό πάνελ VA 1500R σε ανάλυση WQHD (3440x1440), αυτή η οθόνη προσφέρει καθαρότητα που δικαιώνει τα gaming γραφικά. Διαθέτει επίσης εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, εξασφαλίζοντας ομαλό gameplay. Ειδικότερα, η λειτουργία MBR (Motion Blur Reduction) κάνει το φαινόμενο ghosting παρελθόν, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακό MPRT 1 ms. Κάνοντας την ακόμη πιο ελκυστική, η CU34G2XE/BK είναι συμβατή HDR10, κάνοντας δυνατή τη λήψη σήματος HDR. Αυτό το χαρακτηριστικό τονίζει τη ζωντάνια των χρωμάτων και την εμβύθιση του παίκτη με ρεαλιστικά γραφικά, ανεβάζοντας την εμπειρία παιχνιδιού νέα επίπεδα. Η ευελιξία  συνδεσιμότητας εξασφαλίζεται με 1x DisplayPort 1.4 και 1x HDMI 2.0 ports. Η CU34G2XE/BK είναι σχεδιασμένη με στόχο τη  λειτουργικότητα όσο και για την ευελιξία. Έρχεται εξοπλισμένη με μια στιβαρή βάση που μπορεί να γέρνει μπροστά και πίσω για να παρέχει βέλτιστη άνεση θέασης. Επιπλέον, είναι συμβατή με την προσαρμογή VESA 100, παρέχοντας τη δυνατότητα χρήσης βραχιόνων οθόνης, όπως ο AM420B της AOC, για έξτρα ευελιξία.

     

    CU34G2XP/BK: Ο πρωταγωνιστής επί σκηνής

    Για όσους επιθυμούν κορυφαίες επιδόσεις και απαιτούν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα στην εμπειρία του παιχνιδιού τους, η CU34G2XP/BK στρέφει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Με αυξημένο ρυθμό ανανέωσης 180Hz, εγγυάται ακόμη πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Οι δυνατότητες υπεροδήγησης των εικονοστοιχείων επιτρέπουν χρόνους απόκρισης έως και 1 ms GtG, επιδεικνύοντας την κατάλληλη για ανταγωνιστικό gaming ταχύτητά της. Ωστόσο, η στιβαρή CU34G2XP/BK δεν εστιάζει μόνο στην ταχύτητα: είναι επίσης πιστοποιημένη με VESA DisplayHDR 400, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακές αντιθέσεις και ζωντανή απεικόνιση σε παιχνίδια ενός παίκτη, σε παιχνίδια μυθοπλασίας ή σε τίτλους με πιο αργό ρυθμό. Η CU34G2XP/BK προσφέρει ασυναγώνιστη οπτική εμπειρία. Επιπλέον, η λειτουργία MBR που ενεργοποιείται με το ομώνυμο mode καθιστά εφικτή την επίτευξη MPRT 1 ms, εξασφαλίζοντας χαμηλό χρόνο διατήρησης των pixel ενεργών, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για ανταγωνιστικά σενάρια παιχνιδιών όπου κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου είναι σημαντικό. Όπως και η άλλη οθόνη, αυτό το μοντέλο επιδεικνύει εντυπωσιακή χρωματική κάλυψη sRGB 99%, που το καθιστά μια πολυμορφική επιλογή, κατάλληλη όχι μόνο για παιχνίδια, αλλά και για τη δημιουργία περιεχομένου και άλλες εργασίες εκτός παιχνιδιών.

    Αυτό το μοντέλο είναι ενισχυμένο στη συνδεσιμότητα, με 2x DisplayPort 1.4 και 2x HDMI 2.0, ώστε να είναι δυνατή η σύνδεση πολλαπλών πηγών. Εκτός από τα παιχνίδια, η εργονομική βάση, η οποία περιλαμβάνει λειτουργίες ρυθμιζόμενου ύψους, κλίσης και περιστροφής, είναι εδώ για να μετατρέψει κάθε δραστηριότητα σε εργονομικό όνειρο.

     

     

    Κοινά πεδία: πέρα τις επιδόσεις

    Και τα δύο μοντέλα βάζουν στο τραπέζι την υποστήριξη Adaptive-Sync, ενώ η CU34G23XP/BK διαθέτει υποστήριξη AMD FreeSync Premium για μια περιπέτεια gaming απαλλαγμένη από σκισίματα στην εικόνα. Οι παίκτες θα εκτιμήσουν τη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, με κάθε ενέργεια να αντικατοπτρίζεται πρακτικά αμέσως στην οθόνη. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν το λογισμικό G-Menu της AOC για τον έλεγχο του OSD, βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη. Με την τεχνολογία Flicker-Free, τη λειτουργία Low Blue Mode και το Shadow Control, η AOC προστατεύει τα μάτια των χρηστών, ενώ τους παρέχει πλεονέκτημα σε σενάρια παιχνιδιού με χαμηλό φωτισμό. Κάθε μοντέλο υποστηρίζει επιπλέον τις λειτουργίες Picture-in-Picture και Picture-by-Picture για την ταυτόχρονη προβολή δύο πηγών.

    Η AOC GAMING CU34G2XE/BK στα 144 Hz θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τον Δεκέμβριο 2023, σε προτεινομένη τιμή λιανικής 359,00 €, ενώ η CU34G2XP/BK στα 180 Hz θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Δεκεμβρίου 2023, σε προτεινομένη τιμή λιανικής 399,00 €.

     

    1 IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2023 Q1

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.