Fragkisk0s Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2011 Γεια σας παιδιά! Είναι το πρώτο μου μήνυμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ να γράψω στο πεδίο "πωλήσεις", ε και πως έχω λίγα μηνύματα (στην περίπτωσή μου καθόλου μηνύματα), τι να το κάνω εγώ προσπαθώντας να φτάσω τα 600 μηνύματα και μετά από 6 μήνες, συγνώμη κιόλας οι κάρτες γραφικών που θέλω να πουλήσω εγώ τώρα μετά από 6 μήνες δεν θα έχουν την ίδια αξία!!!! Παίδες διαβάστε όσο προλαβαίνετε: (αν και δεν βρίσκω λόγο διαγραφής μιας και είναι ένα offtopic στα offtopic ) Λοιπόν είχα αγοράσει έναν πολύ καλό υπολογιστή πριν 2,5 χρόνια περίπου και μετά από 6 μήνες η εικόνα της οθόνης πήγαινε πάνω κάτω σαν τρελή! Οπότε φαντάστηκα ότι θα φταίει η κάρτα γραφικών μου, ο υπολογιστής έμεινε στο ράφι. Ως φοιτητής είχα έναν laptop και είχα βολευτεί με αυτό! Τι γίνεται τώρα αποφασίζω μετά από 2 χρόνια να το φτιάξω, λέω δεν βαριέσαι θα πάω να αγοράσω μια καινούρια κάρτα γραφικών (την οποία την αγόρασα μετά από πολύ ψάξιμο) την κουμπώνω ανάβω την οθόνη και παρατηρώ έκπληκτος ότι βλέπω την ίδια ακριβώς εικόνα! Οπότε έφταιγε η Samsung lcd οθόνη (μην ανοίξω καινούριο θέμα με locked ιστορίες, και δυσλειτουργικό MagicTune εμπάς περιπτώση είναι στην εγγύηση θα φτιαχτεί αυτή) Θέλω να καταλήξω στο ότι πουλάω μια από της δύο δεν ξέρω, όποια πουλήσω πρώτα (δεν έχω λόγο να έχω δύο κάρτες γραφικών):
Nick61 Ιανουάριος 27, 2011 #2 Ιανουάριος 27, 2011 · Hidden Hidden Οι κανόνες που θεσπίζονται δεν τίθονται για δημόσια διαβούλευση.
DJD Ιανουάριος 27, 2011 #3 Ιανουάριος 27, 2011 Μιας κι είναι το πρώτο post σου δε θα στο σβήσω εντελώς κι ούτε θα σε κάνω ban. Διάβασε τους κανόνες, ψάξε παλαιότερα posts γιατί υπάρχουν περιορισμοί κι αν έχεις απορίες έλα να στις λύσω.
Lakisss Ιανουάριος 27, 2011 #4 Ιανουάριος 27, 2011 · Hidden Hidden Εγώ θα σου πώ κάτι που μας έλεγε μία καθηγήτρια στο γυμνάσειο.''Δέν καταλαβαίνω, τί καταλαβαίνεις μ' αυτό που κάνεις!''
Fragkisk0s Ιανουάριος 27, 2011 Author #5 Ιανουάριος 27, 2011 Μιας κι είναι το πρώτο post σου δε θα στο σβήσω εντελώς κι ούτε θα σε κάνω ban. Διάβασε τους κανόνες, ψάξε παλαιότερα posts γιατί υπάρχουν περιορισμοί κι αν έχεις απορίες έλα να στις λύσω.Διάβασα οτι για να γράψω στις αγγελίες πρέπει να έχω 600 μηνύματα και μετά απο 6 μήνες τότε οι κάρτες γραφικών θα έχουν χάσει κι άλλο την αξία τους, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε βάλει αυτόν τον περιορισμό!
Fragkisk0s Ιανουάριος 27, 2011 Author #6 Ιανουάριος 27, 2011 · Hidden Hidden Μπορείτε μήπως να το μεταφέρεται στις αγγελίες, ευχαριστώ!
Fragkisk0s Ιανουάριος 27, 2011 Author #7 Ιανουάριος 27, 2011 Μιας κι είναι το πρώτο post σου δε θα στο σβήσω εντελώς κι ούτε θα σε κάνω ban. Διάβασε τους κανόνες, ψάξε παλαιότερα posts γιατί υπάρχουν περιορισμοί κι αν έχεις απορίες έλα να στις λύσω.Μπορείτε να το μεταφέρεται στις αγγελίες, ευχαριστώ!
FANISTELROOY Ιανουάριος 27, 2011 #8 Ιανουάριος 27, 2011 Για να μην μπαινει ο καθε τυχαιος και πουλαει πραγματα με σκοπο να εξαπατησει καποιο μελος.
Dant3 Ιανουάριος 27, 2011 #9 Ιανουάριος 27, 2011 Εδω δεν ειναι site πωλησεων ομως.ειναι ΜΙΑ και απο τις λειτουργιες του thelab και αυτος ο περιορισμος υπαρχει για να αποφευγεται αυτο που κανεις εσυ.να μπαινει ενας για να πουλησει και να μην συνεισφερει στην κοινοτητα.και εκτος απο αυτο για να προστατευθουν τα μελη απο τυχων εξυπνους που κανουν απατες(και υπαρχουν πολλοι).αν θες να πουλησεις καρτες βαλτες στο ebay...
Nick61 Ιανουάριος 27, 2011 #10 Ιανουάριος 27, 2011 · Hidden Hidden Για να μην μπαινει ο καθε τυχαιος και πουλαει πραγματα με σκοπο να εξαπατησει καποιο μελος.+1Και επιπλέονΟι αγγελίες δεν προσφέρονται σε εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι εταιρείες μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα marketing του TheLab.gr για την διαφήμιση τους.
YDinopoulos Ιανουάριος 27, 2011 #11 Ιανουάριος 27, 2011 Πρωτη προτεραιοτητα του φορουμ ειναι οι συζητησεις περι τεχνολογιας. Οι αγγελιες ειναι δευτερες. Και δεν εινα ωραιο να γραφονται ατομα μονο κ μονο για αυτες. Περα απο αυτο ειναι κ ενα θεμα ασφαλειας. πχ. Απατεωνας τυπου κανω εγγραφη με ψευδη στοιχεια, πουλαω κατι μουφα κ μετα λε πουλ ! Εγω πχ θα τα ηθελα πιο "Δρακοντεια" τα κριτηρια για τις αγγελιες. Κ αν θες να πουλησεις κατι asap, υπαρχουν αγγελιο-σελιδες με την σεσουλα τσαμπα κιολας Εντελως Φιλικα Jean
FANISTELROOY Ιανουάριος 27, 2011 #12 Ιανουάριος 27, 2011 Εγω πχ θα τα ηθελα πιο "Δρακοντεια" τα κριτηρια για τις αγγελιες.εγω θα ηθελα να μπει "αξιολογηση" οπως πχ εχει το myphone και το insomnia:triniti:
Fragkisk0s Ιανουάριος 27, 2011 Author #13 Ιανουάριος 27, 2011 Εντάξει δεν είναι αυτός ο σκοπός μου βέβαια, και η ανταλλαγή θα γινόταν χέρι με χέρι, το ebay δεν αξίζει που να ανοίγεις λογαριασμό σε τράπεζα ή paypal που θέλουν οι περισσότεροι, + τα μεταφορικά δεν συμφέρει!
Fragkisk0s Ιανουάριος 27, 2011 Author #14 Ιανουάριος 27, 2011 Πρωτη προτεραιοτητα του φορουμ ειναι οι συζητησεις περι τεχνολογιας. Οι αγγελιες ειναι δευτερες. Και δεν εινα ωραιο να γραφονται ατομα μονο κ μονο για αυτες. Περα απο αυτο ειναι κ ενα θεμα ασφαλειας. πχ. Απατεωνας τυπου κανω εγγραφη με ψευδη στοιχεια, πουλαω κατι μουφα κ μετα λε πουλ ! Εγω πχ θα τα ηθελα πιο "Δρακοντεια" τα κριτηρια για τις αγγελιες. Κ αν θες να πουλησεις κατι asap, υπαρχουν αγγελιο-σελιδες με την σεσουλα τσαμπα κιολας Εντελως Φιλικα Jean Έχεις να μου προτείνεις κάτι; Φιλικά Φραγκίσκος.
Nick61 Ιανουάριος 27, 2011 #15 Ιανουάριος 27, 2011 εγω θα ηθελα να μπει "αξιολογηση" οπως πχ εχει το myphone και το insomnia:triniti:Ούε αυτό είναι ασφαλές. Στο insomnia έλεγαν ότι είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να δημιουργούνται πολλά acounts από τον ίδιο χρήστη για να ρίχνει αξιολόγηση στον εαυτό του.Τίποτα δεν σε σώζει από τους απατεώνες.Όσα μέτρα και αν παρθούν. Για αυτό λοιπόν προσοχή σε κάθε είδους συναλλαγές μέσω internet.
YDinopoulos Ιανουάριος 27, 2011 #16 Ιανουάριος 27, 2011 Μερικα που εχω χρησιμοποιησει ειναι : www.xe.gr www.emarket.gr www.123bid.gr και ισως σε αλλα τεχνολογικα φορουμς
Fragkisk0s Ιανουάριος 27, 2011 Author #17 Ιανουάριος 27, 2011 Ο κυριότερος λόγος που ήθελα να γράψω εδώ είναι για τον λόγο που ξέρω οτι μπαίνουν άτομα και γνωρίζουν απο τεχνολογία! Και όχι κάπου τυχαία, το αν μπορώ να συνεισφέρω στο μέλλον είναι σχετικό, σπουδάζω Ιnformation Techonologies, και γνωρίζω πράγματα αν και αυτό δεν ειναι το κυρίως θέμα... Πάντως ευχαριστώ παιδιά για τις εξηγήσεις και εν μέρει τις συμμερίζομαι
dunkel_Stern Ιανουάριος 27, 2011 #18 Ιανουάριος 27, 2011 η μονη λύση που έχεις είναι άμα βρείς κάποιον που μπορεί να βάλει αγγελία για 'σένα και να πάρει την ευθύνη
SirDiman Ιανουάριος 27, 2011 #19 Ιανουάριος 27, 2011 ευθυνη δεν παίρνει αυτος που την βαζει αλλα αυτος που πουλαει απο οσο ξερω οτι γινεταιεδω που τα λεμε 1 αγγελία /1-2 βδομαδες θα ηταν καλυτερο απο 2/μηνα IMO παντα.
Fragkisk0s Ιανουάριος 27, 2011 Author #20 Ιανουάριος 27, 2011 θα ψάξω αλλού παιδιά, όπως είπα θα γινόταν χέρι με χέρι η ανταλλαγή (σαν λίτρα μου ακουγεται ) Δεν θα υπήρχε περίπτωση να γελάσω κάποιον!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.