Jump to content

Δεν καταλαβαίνω..!

Fragkisk0s

Recommended Posts

θα κούμπωνες κάνα φορητό pc στη μπαταρία του αυτοκινήτου σου ή σε κολώνα της ΔΕΗ στο σημείο συνάντησης για να αποδείξεις οτι οι κάρτες λειτουργούν? :hehe:

θα κούμπωνες κάνα φορητό pc στη μπαταρία του αυτοκινήτου σου ή σε κολώνα της ΔΕΗ στο σημείο συνάντησης για να αποδείξεις οτι οι κάρτες λειτουργούν? :hehe:

... αγοράστηκε πριν λίγες μέρες με εγγύηση τριών χρόνων (ημερομηνία και εγγύηση πάνω στην απόδειξη αγοράς)

Σε κάθε περίπτωση σε οποιαδήποτε από τις δύο θα μπορούσα εγώ ο ίδιος να τη βάλω στο σύστημά του και να δούμε μαζί ότι δουλεύουν, μετά από συνεννόηση !

Φίλε μου να ξέρεις καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται ;)

plus ένα 2ωρο 3DMark που λέει ο λόγος για να είμαστε κομπλέ..

είναι η άλλη σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται, πρέπει να μου το έσβησε ο moderator, αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει πμ :D

· Hidden
Hidden

Έχω την εντύπωση ότι σκοπός του thread DJD δεν ήταν να μάθει τους λόγους που υφίστανται αυτοί οι περιορισμοί αλλά να πουλήσει έμμεσα.

· Hidden
Hidden
Έχω την εντύπωση ότι σκοπός του thread DJD δεν ήταν να μάθει τους λόγους που υφίστανται αυτοί οι περιορισμοί αλλά να πουλήσει έμμεσα.

Ναι σωστά το κατάλαβες!

Αν είχες μπεί με το που έγραψα το μήνυμα, έγραφα ξεκάθαρα τιμές τα πάντα.. το "διόρθωσε" ο DJD βλέπω οτι δεν βγάζει πουθενά όμως... :/

Λυπάμαι θα ψάξω σε άλλο forum που θα έχουν μεγαλύτερη ελευθερία λόγου....

· Hidden
Hidden

Ε πώς μιλάς έτσι! Το διέγραψα (και μετα είδα την απαντηση), και απο το να μηλάς έτσι καλύτερα θα ήταν να με βοηθούσες, τεσπά... Καλή συνέχεια..!

Ναι άντε στο καλό.

Ε πώς μιλάς έτσι! Το διέγραψα (και μετα είδα την απαντηση), και απο το να μηλάς έτσι καλύτερα θα ήταν να με βοηθούσες, τεσπά... Καλή συνέχεια..!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.