Jump to content



UV-Reactive IDE Cables


Vassilis

Recommended Posts

εαν κανεις μια βολτα απο στουρναρα σιγουρα θα βρεις σε :

1)Χακ-σοπ

(Στουρνάρη και Μπόταση 11)

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser? και http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1291

action=showproduct&item=1290

2)Pc-Store Στουρναρα (νουμερο δεν θυμαμαι) 210-2843997

αν βρω και αλλου θα σε ενημερωσω......επισης ομως να κανω και μια παρατηρηση.αρκετοι που δοκιμασαν τετοια καλωδια εμειναν ευχαριστημενοι μεν απο την φωτεινοτητα παραπονεθηκαν δε για την ποιοτητα και την ταχυτητα μεταφορας.σαν ποιοτικοτερα και ταχυτερα καλωδια θεωρουνται τα ασημενια........η επιλογη ειναι δικη σου

Link to comment
Share on other sites

greekfragma το Hac εχει μονο μπλε, περασα την περασμενη βδομαδα απο εκει. Οσον αφορα την ποιοτητα δεν το ηξερα καθολου, θα δοκιμασω κ βλεπουμε... σε ευχαριστω =)

billpeppas μαλλον η checkmate εχει αυτο που ψαχνω, να εισαι καλα =) αλλα δινει λιανικη? Στο site λεει οτι τα προιοντα της τα διαθετει η Computer Data!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.