Jump to content



buygoodnike.com - Γνωμες?


AGGANIS13

Recommended Posts

αν κρινω απ το οτι στα air max 97, τα γνωστα σε μας τους Ελληνες millenium, εχει βαλει αλλο μοντελο, τοτε μαλλον μαιμουδιες πρεπει να ειναι!

Επισης, το αντιστοιχο γυναικειο μοντελο που εχει σωστη φωτογραφια τα δινει μονο 70€.... πραγμα παλι που δηλωνει τη μαιμουδια!

Τα συγκεκριμενα ακομη και σε φακτορυ δεν τα βρισκεις κατω απο 100€:wall:

Link to comment
Share on other sites

Sorry κιόλας, αλλά κάνει ΚΡΑ από χιλιόμετρα ότι είναι μαϊμούδες! Είχε γίνει και προηγούμενο θέμα εδώ πέρα για παπούτσια, καθώς και υπάρχει άλλο ένα στο insomnia...

Για παπούτσια από εξωτερικό εγώ πάντα ψωνίζω από το Athletic Shoes Online - Sneakers - Casual Shoes | Eastbay, ή το Sneakers - Athletic Shoes | Foot Locker .Γνήσια όλα, καλές τιμές και έρχονται με Αμερικάνικα ταχυδρομεία οπότε πληρώνεις απλά 3€ τελωνείο. Ακόμα μπορείς να μπεις εδώ Coupon codes and discounts for 65,000 online stores! RetailMeNot.com και να βρείς κουπόνια για έκπτωση :T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.