Jump to content



mx-3 και mx-4


Guest

Recommended Posts

Σε ένα άλλο θέμα είχα γράψει

H MX3-MX4 είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει,5 βαθμούς κάτω από την as5 ειδα στο δικό μου pc.ειδικά η mx3 δεν θελει άπλωμα,το κλασικό με το κόκκο ρυζιού στο κέντρο της cpu είναι η καλύτερη τεχνική για την συγκεκριμένη πάστα.

Tωρα πανω εχω την mx4 η οποία δεν έχει τόσο καλή θερμοαγωγιμη συμπεριφορά όσο η mx3 απλα απλώνεται καλύτερα.H διαφορα των 5 βαθμών αφορά την mx3 σε σχέση με την as5.H mx4 μου φαίνεται οτι ειναι κατι ανάμεσα σε mx2 και mx3.Προτιμώ την mx3 άλλα δεν την έβρισκα και αναγκαστικά πήγα στην mx4

Δεν μπορω να συγκρίνω αντικειμενικά την μχ3 με την μχ4 διοτι εχω αλλαξει επεξεργαστη,οι διαφορα τον 5 βαθμών αφορουν εναν ιντελ Ε8400.Τωρα εχω εναν ι7 860 και εχω δοκιμασει μονο τις μχ2 και μχ4

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα θα δεις,τώρα πόσο θα δεις δεν ξέρω.

Αν τελικά πάρεις μια από τις δυο μη την απλώσεις,

βάλε λίγο στο κέντρο του επεξεργαστή.

Απο τη στιγμή που θα πατήσει η ψυκτρα σου

προσπάθησε να μην σηκωθεί καθως τη σφίγγεις

Link to comment
Share on other sites

ΜΧ3 κι απο εμενα, ειναι οντως επισης η πιο στριφνη στην τοποθετηση της. Ακομη και ο κοκκος δεν βγαινει ευκολα απο το σωληναριο.

Στο visionstudio δεν εχει;

Αλλιως, απο εξωτερικο,MX-3 4g High Performance Thermal Compound, lλιγο λιγοτερο απο 10 ευρω θα βγει με τα μεταφορικα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.