Jump to content

AIRETIKOS

Premium Members
  • Posts

    541
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by AIRETIKOS

  1. AIRETIKOS

    Κομμενη οπτικη ινα

    Τα ειχα δοκιμάσει ολα αυτά δεν έμπαινε,απο σήμερα μπαίνει. Τους πηρε καμια δεκαριά μέρες αλλά το φτιάξανε. Βέβαια υπάρχουν και άλλες σελίδες που μου βγάζει 403 αλλά δεν με νοιάζει και τόσο. Ολα καλα.
  2. AIRETIKOS

    Κομμενη οπτικη ινα

    Update. Το RX optical έπεσε στα επιτρεπτά ορια -26.78 και όντος φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα απο πριν. Η απάντηση όμως απο την inalan είναι για γέλια. Εντωμεταξύ ακόμα δεν εχω πρόσβαση σε ορισμένες σελίδες. Απάντηση inalan Καλησπέρα σας,αυτό που πρέπει να σας απασχολεί είναι η παροχή υπηρεσίας ίντερνετ και όχι το τεχνικό κομμάτι.Εφόσον έχετε ίντερνετ κανονικά το πώς έχει γίνει η εγκατάσταση και τι έχει τοποθετηθεί αφορά μόνο το τεχνικό τμήμα.Εάν δεν είστε ευχαριστημένος με την υπηρεσία μπορείτε να αποστείλετε το αίτημα διακοπής στο freeze@inalan.gr εφόσον τα συμβόλαια μας δεν έχουν δεμευτικό χαρακτήρα.Είμαστε στην διάθεση σας.
  3. AIRETIKOS

    Κομμενη οπτικη ινα

    Ναι inalan ειναι. Σε speedtest πιανω 100-110 αλλά σε σχέση με εναν φίλο μου που κάναμε δοκιμές το ίδιο αρχείο απο τον ιδιο σερβερ σε εμένα εκανε να κατέβει 12-15 λεπτά και ο φίλος το κατέβαζε σε 2-3.... Σήμερα ήρθε ο τεχνικός να το φτιάξει.... Πλέον εχω δυο ενώσεις Το RX έπεσε λίγο... Να συμπληρώσω ακόμη ότι δεν εχω πρόσβαση σε μερικές σελίδες όπως kariera.gr κ.α.
  4. Πρόσφατα έφυγα από vdsl και πήγα σε 100σταρα οπτική. Οταν ο τεχνικός έκανε την εγκατάσταση του κόπηκε το το καλώδιο και έβαλε σύνδεσμο και τσόντα καλώδιο. Το RX optical είναι 4,5db πάνω απο το όριο. Επηρεάζει σε κάτι αυτό;
  5. AIRETIKOS

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές σε όλους...
  6. AIRETIKOS

    Επισκευη ψυγειου υδροψυξης; Που;

    Παρε ενα τετοιο να κανεις δουλεια σου ευκολα και φθηνα,εχω μπαλωσει μεχρι και ψυγειο αυτοκινιτου.
  7. AIRETIKOS

    Αγορά ηχείων

    Τα Mackie CR η ίδια η εταιρία τα λανσάρει σαν multimedia monitors και όχι σαν studio monitors. Tα alesis απ την άλλη ενώ τα ονομάζουν studio monitors έχουν αρκετά ζεστό ήχο πράγμα που δεν τα κάνει και τόσο studio. Τι να σου πω,δεν ξέρω.Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις;
  8. AIRETIKOS

    Αγορά ηχείων

    Το πολύ 130-140€ για ένα ζευγάρι,το JBL έχει 140 το ένα οπότε ξεφεύγουμε. Trexx εμένα ρωτάς?
  9. Σκεφτούμε να αγοράσω ένα ζευγάρι ηχεία και είμαι ανάμεσα στα Alesis Elevate 5 και στα Mackie CR4. Η χρήση τους θα είναι μουσική και gaming,να πάρω ένα από τα δυο η να προτιμήσω κάποιο άλλο;
  10. οκ,έφτιαξε με το παραπάνω ποστ...
  11. Ούτε εγώ μπορώ να βάλω αγγελία,τι δεν καταλαβαίνω?
  12. AIRETIKOS

    Κάρτα τηλεόρασης

    Aν η οθονη εχει HDMI και ηχεια δεν εχεις προβλημα,μπορεις να δεις και on line tv,π.χ.http://www.livetvgr.com/
  13. AIRETIKOS

    Κάρτα τηλεόρασης

    γιατί δεν παίρνεις έναν αποκωδικοποιητή MPEG-4
  14. AIRETIKOS

    The Evil Within

    Αν έχετε θέμα με το fov και τις μπάρες κατεβάστε αυτό
  15. AIRETIKOS

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Το ξύλο είναι αυτό,δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά... Μέσα είναι κάπως έτσι,τις είχα φτιάξει τη προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν μου άρεσαν(κόντρα πλακέ 10 χιλ).
  16. AIRETIKOS

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Έφτιαξα άλλες καμπίνες για τα ηχεία,σχετικά καλές βγήκαν.
  17. AIRETIKOS

    Corsair CX750M buzzing

    Κοίτα ενα βίντεο που είχα τραβήξει,σίγουρα είναι απο το τροφοδοτικό. Τώρα για ζημιά δεν ξέρω να σου πω σίγουρα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DO08LpRLWLg]corsair hx1050 gold coil whine - YouTube[/ame]
  18. AIRETIKOS

    Corsair CX750M buzzing

    Ίσως να σου φανεί παράξενο αλλά είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα ΗΧ1050. Με asrock z77 extreme6 και επεξεργαστή i5-3570k και την HD5970 όλα καλά. Όταν έβαλα την 7970 άρχισε να τσιρίζει,μετά έβαλα μια gtx 760 και ησύχασε. Μάλλον κάτι δεν τους αρέσει στη σειρά 7χχχ,τελικά αγόρασα ένα coolermaster v850 και ηρέμησα.Καλή χρυσή η corsair αλλά για τροφοδοτικό δεν θα την προτιμήσω ξανά.
  19. Σκεφτούμε να πάρω μια κάρτα ήχου και είμαι ανάμεσα στην omni και στη Ζ. Η omni με βολεύει αλλά αν η Ζ ακούγεται καλύτερα να τη προτιμήσω. Ποια από τις δυο να πάρω?
  20. AIRETIKOS

    Noctua NH-D15 vs coolermaster NEPTON 140XL

    Η noctua χωράει αλλά πιστεύω οτι και με μια ψυκτρα τον 40-50€ μια χαρά θα είσαι.
  21. AIRETIKOS

    Noctua NH-D15 vs coolermaster NEPTON 140XL

    http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/cpu-cooler-review-database-89014.html Αν και υδραυλικός είμαι υπέρ του αέρα :crazy_pilot:
  22. AIRETIKOS

    Msystems και αντιμετώπιση πελατη...

    Οκ σε κάποια πράγματα είναι λίγο πιο ακριβό αλλά εχθές έβλεπα αυτό και γέλαγα... R1280T Studio Speakers στο eshop R1280T Studio Speakers στο Μsystems
  23. AIRETIKOS

    Msystems και αντιμετώπιση πελατη...

    Εδώ και χρόνια ειδικά τις κάρτες τις αγοράζω μόνο από εκεί...
  24. Θεωρώ οτι δεν είναι σωστό να κράζουμε το χ-ψ κατάστημα μόνο οταν μας κάνει τη στραβή,πρέπει να λέμε και για τα καταστήματα που υποστηρίζουν και σέβονται τον πελάτη.Ετσι θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα εμπειρία που είχα με το Msystems.Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ότι το εν λόγο κατάστημα είναι αν όχι το κορυφαίο (για εμένα είναι) απ τα κορυφαία. Την προηγούμενη εβδομάδα μου έκανε δώρο η γυναικά μου μια gtx 760 ώστε να κάνω sli με αυτή που ήδη έχω. Μες τη χαρά εγω την βάζω στο πισι και αρχίζω να τρέχω το valley για να δω τι ψάρια πιανει το sli.Μέτα από λίγο μου σκάει μια φλασια και λέω,για κάτσε σε λίγο βγαίνουν οι 970 που είναι τούμπανα για τα λεφτά τους,άσε που οι 760 θα πέσουν :hmm: η αγορά μίας καινούριας 760 δεν ήταν και τόσο "έξυπνη"αγορά. Την επόμενη μέρα στέλνω μνμ στο κατάστημα και τους λέω ότι δεν μου κάνει η κάρτα και θέλω αν γίνετε πιστωτικό η τα χρήματα πίσω.Ωχ λέω τώρα θα έχουμε ιστορίες,άνοιξες το κουτί.έτρεξες τη κάρτα κ.τ.λ. Μέτα απο μια ωρα μου έρχεται μήνυμα που λίγο πολύ έλεγε οτι αν έχω τη συσκευασία,παρελκόμενα αφού περάσει ένα τεχνικό έλεγχο η κάρτα το θέμα μπορεί να προχωρήσει.Σήμερα πήγα τη κάρτα,περίμενα 10 λεπτό,πήρα τα χρήματα και έφυγα!Ούτε τα φρύδια μου πρήξανε ούτε τον έρωτα μου ζαλίσανε,έκαναν το έλεγχο τους,με ρώτησαν αν θέλω πιστωτικό η τα χρήματα και τέλος.Υπ όψιν δεν είναι ενα περιστατικό που απλά έτυχε,είναι η δεύτερη φορά που περνούν πίσω προϊον και μου επιστρέφουν τα χρηματα. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά με αυτα που έχουμε τραβήξει από διάφορα καταστήματα το Msystems (προσωπική άποψη) είναι παράδειγμα προς μίμηση.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.