Jump to content



Iστορίες τεχνολογικής τρέλλας και κορδέλλας (βιντεκασσέτας)


ArisG

Recommended Posts

Του ενός του κατέβηκε οτι για desktop capture είναι καλό να συνδέσεις μια DVI έξοδο σε αναλογικό video out σε αναλογικό video in και σύλληψη με κάρτα τηλεόρασης...:wall: :hang3:

Επειδή είμαι κακό παιδί, του είπα ότι του πουλάω βιντεοκάμερα VHS-C με τρίποδο, αλλά επειδή είμαι και καλό παιδί είπα μετά την πλάκα να του δώσω και την απάντηση από κάτω, "Αλλιώς g o o g l e d e s k t o p r e c o r d e r & F R A P S"

Και καλά αυτός, έχει HD, δεν παίρνει πρέφα.... :smoke:

Αλλά έρχεται μετά ο άλλος, ο Τσάκωνας και μου ρίχνει 5 μέρες ban γιατί λέει πήγα να πουλήσω πράγματα εκτός φόρουμ αγγελιών :wall::wall::wall::wall::wall::tomato::tomato::tomato::tomato::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Μου θες να είσαι και mod σε τεχνολογικό φόρουμ? :wall::wall::wall::wall::wall:

Ασχολείσου αγορίνα μου με τίποτα που να κατέχεις. :wall::wall::wall:

Πάνε τύλιξε καμμιά μασημένη βιντεοκασσέτα καλύτερα. :wall::wall::wall:

ΕΛΕΟΣ δηλαδή. :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά θα το έσβηνα, αλλά θα το αφήσω εδώ για μελλοντική αναφορά. Όταν εχετε πρόβλημα με τη συμπεριφορά κάποιου από την ομάδα του thelab, ΔΕΝ κάνετε νέο θέμα, αλλά στέλνετε mail στο webmaster στο thelab.gr. Σε καμμία περίπτωση ΔΕΝ κάνουμε νέο θέμα, ούτε στήνουμε λαϊκό δικαστήριο.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.