Jump to content



Αλλαγη thermal paste σε Λαπτοπ


Azzerki

Recommended Posts

Παιδια θελω να αλλαξω παστα στο laptop μου..Μπορει να μου πει καποιος για το καθαρισμα της παλιας με ασετον(χωρις λαδι) πρεπει να περιοριστω και να προσεχω ωστε να μην ξεφυγω γυρω γυρω απο το τετραγωνακι πανω στον cpu στο καθαρισμα ή ειναι ασφελες να καθαρισω ολη την επιφανεια του επεξεργαστη (oλο το πρασινο ) ?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PI4ZFPqk5oQ]Εδω[/ame] ενα βιντεο για να καταλαβετε τι εννοώ..

Απο το 1.55' Καθαριζει ολο πρασινο και οχι μονο το τετραγωνακι που αρχικα τοποθετειτε η παστα..ΑΡχικα για την gpu και μετα στην cpu ..Στην cpu εχει κατι σαν κυκλωματα (SMD νομιζω λεγοντε) ειναι ασφαλες να απαληφθει με ασετον ή οινοπνευμα εκει?

Μιας και στο λαπτοπ μου εχω κατι υπολειματα και εκει στο πρασινο..

Η παστα που θελω να βαλω ειναι μια Mx-2 μη αγωγιμη απο οτι διαβασα..

Link to comment
Share on other sites

Στο u100 δεν θα δεις καμία διαφορά λόγο όλου του σχεδιασμού συστήματος ψύξης. Αν το νιώθεις ζεστό, είναι το south bridge που κάθετε παθητικό κάτω από το touchpad. Αν παρ' όλα τ' αυτά θέλεις να προσπαθήσεις, σου προτείνω το acasa tim cleaner για την μυξόπαστα που βάζει η msi στο τσιγκοντενεκεδένιο ψυκτοειδές και as5 για τον atom και το north. Επίσης ξήλωσε και την σήτα που κάθετε πίσω από το πλαστικό. Θ' ανεβάσει λίγο το airflow και θα σου σβήνει λίιιιιγο πιο σύντομα το sysfan.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.