Jump to content



Epox 8RGA+ error FF με το που ανοιγει


Trooper

Recommended Posts

Κολησε καποια στιγμη το pc, ουτε οθονη ουτε τιποτα. Κανω ρεσετ, ουτε μπιπ τιποτις.

Τα εβγαλα ολα απο πανω, σκληρούς κλπ, μεχρι και τις μνήμες έβγαλα. Δεν κανει τιποτα. Ουτε μπιπ......

Εκανα ρεσετ το bios, το εβγαλα και απο το ρευμα, αλλα δε βλέπω φως. Αν θυμαμαι καλα, οι εποχ, ξεκινάνε απο ένα νουμερο και στο FF φτάνουν οταν ειναι οκ για boot. Τωρα με το που ανάβει ειναι σε FF. Τον ήπιε η μητρική ?????

Link to comment
Share on other sites

Update: Βγαζοντας το απο το ρευμα και ξαναβαζοντάς το, κολάει στο C1 (detecting memory) και μετα πάει κατευθείαν στο FF, δοκίμασα και τα 2 στικ, και σε ολες τις θέσεις και μονα τους. Ουτε μπιπ ουτε τιποτα. Και μνημη να μη βάλω, τα ιδια κανει...

Link to comment
Share on other sites

Τοτε που τις ειχαμε παρει 3 ατομα ο πρωτος ειχε δοκιμασει με την μια 166 φσβ και κολλησε ( λεγανε οτι παει και 199).Σε μενα κολλησε οταν αλλαξα μουλτι .Τα τελευταια μου ρμα τα κανα γιατι κολλησε ακομα και στα default.

Link to comment
Share on other sites

O Πουλίαδης έχει ΒΙΟS burner, αλλά πλερώνεις... εκτός και αν είναι πρόβλημα τέτοιας φύσης, άσε που το κάνει μόνο σε μητρικές που φέρνει αυτός μου φαίνεται. Καλύτερα να συνεννοηθείτε από το τηλ. πρώτα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.