Jump to content



ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ LAPTOP ΜΟΥ!!!


dima

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΧΟ ΕΝΑ LAPTOP HP 8 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ..ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΑ ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΟΛΛΙΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΚΣΩ ΠΑΛΙ..ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ POKER ΣΤΟ FACEBOOK(ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΤΟΝΟ ΘΟΡΗΒΟ)..ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ,ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ Η ΑΞΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟY LAPTOP..ΚΣΑΝΑΣΥΝΕΒΕΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝ..ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ?(ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΣΗ) ΤΗΧ

Link to comment
Share on other sites

Αν το εχεις μονο 8 μηνες, σίγουρα θα ειναι ακομα στην εγγυηση.

Θα στο επισκευάσουν δωρεαν, αλλιως σου δινουν καινουργιο (ή άλλο επισκευασμενο) ΙΔΙΩΝ ή καλύτερων χαρακτηρηστικων. Αυτα τα δικαιουσαι απο τον νομο και θα τα απαιτησεις no matter what! Aν σου πουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο, προχωρα σε καταγγελια ! Θα δικαιωθεις !

Αν τωρα ΔΕΝ εχεις εγγυηση........δωσε το να μαθεις τι εχεις (νομιζω εχουν μια παγια χρεωση 25-30€ για να δουν τι προβλημα εχει) και μετα αποφασιζεις ;)

Link to comment
Share on other sites

ΔΕΝ ΕΧΟ ΚΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ LAPTOP ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..ΟΧΙ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ...ΕΧΩ ΑΠΙΥΔΗΣΕΙ!ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝ,ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ(9 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΗΤΑΝ)...ΗΛΠΙΖΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ((¨(

Link to comment
Share on other sites

Τα λαπτοπ δεν ειναι απο τα πιο δυσκολα στο troubleshooting. To καταστημα που πηγες ηταν καποιο γνωστο ή κανα μικρο της γειτονιας.

Θα σου πρότεινα να το πας στην ΗΡ κατεθυειαν.

ΥΓ: Παραξενο που δεν εχει εγγυηση παντως....

Link to comment
Share on other sites

Λογικά έχει καεί η μητρική λόγω υπερθέρμανσης.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να το πας σε κάποιον που ξέρει -> εξουσιοδοτημένο service HP.

Αν θες να το επισκευάσεις μόνος σου, μπορείς να το ανοίξεις και να ψάξεις τι βλάβη έχει, δοκιμάζοντας π.χ. μνήμες, cpu etc. αρχικά, και αν καταλήξεις ότι φταίει η μητρική, παραγγέλνεις μία από ebay.

Το θέμα είναι ότι που να βρεις cpu/μνήμες να κάνεις δοκιμές + επειδή τα laptop έχουν διάφορες παγίδες στο άνοιγμα, αν δεν ξέρεις όλο και κάτι θα χαλάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.