Jump to content



Windows 7, δεν μπαινει ξαφνικα στο Internet


nkoumo

Recommended Posts

Eκει που ολα δουλεβαν οκ σε Windows 7, εγκατεστησα μια νεα εκδοση της καρτας γραφικων (nvidea) και απο τοτε ΔΕΝ μπαινει στο Internet!!!. Τωρα τι σχεση εχει το ενα με το αλλο δεν ξερω......

Το θεμα ειναι οτι μou βγαζει κατω στο εικονιδιο οτι ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ, η θυρα ethernet δουλευει κανονικα. Οταν μπαινω απο το firefox , φορτωνει και ..τιποτα, λευκή σελιδα στο περιεχομενο και οχι το κλασικο μηνυμα οτο δεν βρεθηκε η σελιδα!. Απενεργοποιησα τοιχο προστασιας, antivirus αλλα τιποτα...

Καμια βοηθεια?

Link to comment
Share on other sites

Μηπως μαζι με τους drivers φορτωσες και ενα ηλίθιο netwοrk manager ή κατι τετοιο απο την nvidia;

Noμιζω πως ΝΑΙ!. Εβγαλα , ξαναβαλα και τιποτα. Στους οδηγους στον προσαρμογεα δικτυου μου βγαζει nvidea. To Θεμα ειναι οτι η θυρα ethernet δουλευει αφου μοπορω και μπαινω απο το p c moy σε εξωτερικο Multimdedia HDD συνδεδεμενο στο router. Sto Internet δεν μπαινει με τιποτα ουτε απο firefox, ουτε το googleearth (μου λεει δεν μπορει να συνδεθει στον server)

Μήπως έχει μπεί proxy στον browser?

Δηλαδη? Πως το ελενχω? Πως το αλλαζω?

κανε system restore

Δηλαδη επανακινηση σε προηγουμενη ημερομηνια? Το ελενξα. Δεν μου κρατησε τιποτα:wall: Ηταν η στιγμη που ειπα τι ηθελα και εβαλα τα 7, με τα ΧΡ οτι και πατατα να εκανα κραταγε ημερομηνια αλλαγης. Στα 7 ηταν ολα απενεργοποιημενα χωρις να το ξερω!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.