Jump to content



Android Market & Υποστήριξη απο κινητό


Guest

Recommended Posts

Καλησπέρα απο εμένα.

Πήγα να μπώ απο το κινητό εδώ και λίγο καιρό μέσω προγραμμάτος,δηλαδή απο το Internet > Thelab.gr μου βγάζει την επιλογή για προγράμματος μέσω Android,πατάω ναι αλλά δεν υπάρχει.

Μήπως πρέπει να το διορθώσετε?

(Θέλω να μπαίνω και εγώ απο το κινητό αλλά όχι απο το Internet,αλλά απο δικό μου εικονίδιο για να είμαι ενήμερος:T:)

Link to comment
Share on other sites

ακριβώς αυτό που είπε ο χρήστης akal.

Μιλάω για την εφαρμογή Tapatalk,η οποία συνδεόταν με το Thelab.gr και το έδειχνε ποιο σωστά και γενικά,ποιο ωραία και ποιο χρήσιμο.

Πλέον δεν υπάρχει αυτό,και ρωτάω μήπως πρέπει να το κοιτάξει κάποιος και να βγεί μια έκδοση για το κινητό γιατι προσωπικά ποιο πολύ μ'αρεσεί να μπαίνω απο το κινητό.

Link to comment
Share on other sites

δεν έχουν κανένα λόγο να είναι ίδια γιατί άλλη δουλειά κάνουν οι browsers και άλλη το tapatalk.

Όταν λες ότι δεν υπάρχει το tapatalk τι εννοείς; Γιατί γενικώς μια χαρά υπάρχει και μπορείς να το αγοράσεις κάνοντας root το κινητό σου και χρησιμοποιώντας το market enabler (χρησιμεύει ώστε να μπορείς να βλέπεις τις επί πληρωμή εφαρμογές παρόλο που είσαι στην Ελλάδα).

Επίσης θα βοηθούσε, όπως λέω και στο ποστ #2 να μας πεις για ποιο τηλέφωνο μιλάμε.

Link to comment
Share on other sites

Aρχικά πας εδώ --> Galaxy 3 GT-i5800: root, gps fix, lagfix, upgrading (JPM/JPD fw) - xda-developers και διαβάζεις εκεί που λέει πώς να κάνεις root το τηλέφωνο (στην πράξη είναι η διαδικασία για να αποκτήσεις δικαιώματα administrator).

Μετά κατεβάζεις το προγραμματάκι που σου έδειξα παραπάνω, και αφού κάνεις fake την χώρα προέλευσης σου μπαίνεις στο μαρκετ (όπου πλέον θα μπορείς να δεις και τις paid εφαρμογές), αγοράζεις το tapatalk και είσαι έτοιμος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.