Jump to content



Windows Media Player 9.0


antonisk7

Recommended Posts

καταλάθος έκανα από το windows update ανανέωση του Windows Media Player στην έκδοση 9.0. Από τότε όταν πάει να παίξει μια ταινία divx με υπότιτλους τύπου .srt, εμφανίζεται το εικονίδιο του direct vob sub (κανονικά όπως πρέπει) , αλλά μετά εξαφανίζεται το παράθυρο του Media Player οπότε δεν γίνεται τίποτα. Το παραπάνω πρόβλημα δεν συμβαίνει σε Windows Media Player 8.0. Δοκιμάστηκαν όλες οι εκδόσεις του direct vob sub τίποτα.

Γίνεται να λυθεί το παραπάνω πρόβλημα ? Απεγκατάσταση του Media Player ? Το κόλπο με την επαναφορά συστήματος δεν έπαιξε... ακόμα έχω την έκδοση 9,0 :(

Link to comment
Share on other sites

Μπορεις να ψαξεις στη Microsoft για καποιον uninstaller του Μedia player αλλα εγω δεν καταλαβαινω γιατι χρησιμοποιεις το windows media player για DivX τη στιγμη που υπάρχουν πολύ καλυτερα προγραμματα για αυτό το σκοπο!

Link to comment
Share on other sites

Uninstaller δεν υπάρχει,

χρησιμοποιώ τον Media Player γιατι απλά παίζει με υπότιτλους αυτά που θέλω σε full screen , οπότε δεν χρειάζομαι κάποιο άλλο πρόγραμμα για κάτι περισσότερο...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από pigassos19

Συμφωνω και εγω απόλυτα!Κατεβασε το τελευταιο Bsplayer (100.808) που εχει πολύ περισσοτερες επιλογες από το windows media player!

Μην το βλέπεις έτσι, γιατί και το windows media player μια χαρά δουλειά κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.