Jump to content



USB 2.0 Card


vagalati

Recommended Posts

Θέλω να πάρω μια κάρτα/controller για usb 2.0 (πάνω της θα συνδέσω προς το παρόν έναν 120GB εσωτερικό σκληρό -> εξωτερικό κουτάκι). Επειδή όμως δεν ξέρω τι παίζει, για να μην μου πιάσουν τον κ..ο, για πείτε τι προτείνετε (και τι δεν προτείνετε).

Θα τη βάλω σε μια SOLTEK SL-85DRV4-C (με VIA P4X266E(+VT8233A) chipset). Η mobo λόγω του VT8233A υποστηρίζει μόνο 1.1 usb με αποτέλεσμα οι ταχύτητες να είναι ασ'τα να πάνε...

Υ.Γ. Αν έχει και καμία firewire καλοδεχούμενη. ;)

Link to comment
Share on other sites

Την δουλεια σου θα την κανεις με μια οποιαδηποτε καρτουλα των 15. Αν πας για συνδιασμο USB2.0 & IEEE1394, τοτε πας για Adaptec DuoConnect, ο οποιος εχει και τα δυο (3 ports USB2.0 & 2 ports IEEE1394) αλλα ειναι γυρω στα 70 +ΦΠΑ.

Link to comment
Share on other sites

Καλά, αν είναι τόσο ακριβή μια που έχει και IEEE1394 τότε πάω για μια που προσφέρει μόνο usb2.0.

Έχεις ακούσει για τίποτα προβλήματα συμβατότητας ή αν υπάρχουν τίποτα μούφα μοντέλα για να τα αποφύγω;

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από billpeppas

Προσοχή: Μακριά από τις κάρτες της Q-Tec. ( όπως και μακριά από τα PSU της )

Let me guess: περασε καμια απο το rig σου και απεδειχθει ελαττωματικη; Μια χαρα ειναι οι Qtec αδερφε. Μεχρι και οι SATA RAID καρτες της με το Sil3112 μια χαρα παιζουν, δε βρισκω το λογο γιατι να μην ειναι καλες οι USB2.0 καρτες.

Billpeppas, θα σε κυνηγαω σε ολο τον πλανητη αμα δε σοβαρευτεις: αν σκοπευεις να ξανα-θαψεις καποιο κομματι hardware, το καλο που σου θελω να εχεις δοκιμασει αποδεδειγμενα 3-4 κομματια απο αυτο ή να εχεις καποιο λινκ σε site που εχει κανει εκτενεστερη ερευνα και αποδεικνυει οτι οντως "μεινετε μακρια απο το ταδε".

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, σήμερα τελικά πήρα μια κάρτα της sunix απο το Πλαίσιο. Έχει via vt6202 chip.

Δεν δουλεύει σε usb 2.0 mode στον υπολογιστή που λέω παραπάνω (με WinXP SP1). ’λλαξα pci θύρες, πείραξα drivers, απενεργοποίησα τον onboard usb controller, έκανα κολοτούμπες αλλά τίποτα!

Η φάση είναι ότι το δοκίμασα σε υπολογιστή με via apollo pro 133 + p3 450Mhz με Win98SE και εκεί δούλεψε μια χαρά!

Βοήθεια! Τις πταίει;;;;;;

Υ.Γ. Παρατήρησα ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω τέτοια προβλήματα με το συγκεκριμένο τσιπάκι: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=16&threadid=47968

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.