Jump to content



Υπάρχουν κουτιά Dell στην αγορά (barebones) ???


papajim

Recommended Posts

Κοίταζα εχτές το site της Dell και είδα τα slim κουτιά που χρησιμοποιούνε στις εκδόσεις Dell Inspiron 580s και αναρωτιόμουν αν τα δίνουν και σκέτα. Έψαξα ebay και γενικά στο net αλλά βρήκα κάποια παλιότερα.

Μήπως υπάρχουν πουθενά διαθέσιμα για πώληση και δε τα βρήκα ;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Απ' ότι έχω καταλάβει όσο έψαξα, η dell τα δίνει μόνο σαν σύνολο , δηλαδή στην καλύτερη κουτί-τροφοδοτικό-μητρική. Στο e-bay, όμως, αν ψάξει κανείς μπορεί να βρει κουτιά απο παλιότερα μοντέλα - παλιότερο design. Η μόνη λύση δυστυχώς είναι αν πετάει καμιά εταιρεία τα pc της να βρεις κανα τέτοιο αυτή τη στιγμή.

PS. Ποιος όμως τα διώχνει τέτοιους καιρούς για να πάρει άλλα :p

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα με τα μικρά κουτιά της Dell είναι ότι οι υποδοχές για την στήριξη της μητρικής είναι γενικά ασύμβατες (δεν ταιριάζουν) με τις αντίστοιχες των μητρικών m-ATX του εμπορίου. Επιπλέον τα τροφοδοτικά είναι ασθενικά και διαφορετικών διαστάσεων από αυτά που κυκλοφορούν. Σε μερικά σημεία η Dell προσπάθησε να μιμηθεί την Apple στο Hardware ώστε να είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής αναβαθμίσεων (υπερκοστολογημένες) και ανταλλακτικών σε περίπτωση βλάβης.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.