Jump to content

Αναβάθμιση μνήμης

Recommended Posts

Παιδια αξιζει να παρω αλλο ενα σετακι σαν αυτες της μνημες που εχω (corsair dominator 3x1GB DDR3)

και να της κανω 6x1GB? εχει πεσει πολυ η τιμη τους και ειναι αρκετα φτηνες απ'οτι βλεπω.

o/c δεν εχω σκοπο να κανω αλλα μια απλη αναβαθμηση μονο.

θεματα δεν θα επρεπε να εχει γιατι υποστιριζει κανονικα 6x1 η μητρικη μου.

απο την αλλη εχω 2 ερωτησουλες να σου κανω επιδη δεν εχω γνωση του θεματος...

1ον:γιατι να ειναι πεταμενα λεφτα αφου οσο περισσοτερο μνημη εχεις τοσο το καλυτερο,ειδικα εαν προσθετω και +3GB μονο με 50-60 ευρο.

2ον:αυτες οι dominator GT οι μνημες τι στο καλο εχουνε παραπανο απο της απλες και κανουνε τα διπλα λεφτα???

Αν και εφόσον έχεις 64μπιτο λειτουργικό μπορείς να τις εγκαταστήσεις, διαφορετικά δεν θα τις βλέπει το σύστημα και θα είναι πεταμένα λεφτά.

Αν και εφόσον έχεις 64μπιτό λειτουργικό και τις χρειάζεσαι πραγματικά λόγο εφαρμογών που τρέχεις, τότε οκ, αλλιώς αν είναι για ίντερνετ, office και πασιέντζα θα είναι πεταμένα λεφτά.

Οι GT είναι ειδικές εκδόσεις που σηκώνουν O/C, έχουν καλύτερους χρονισμούς από τις απλές, καλύματα αλουμινίου για την θερμότητα κλπ κλπ κλπ οπότε είναι ακριβότερες.

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προβληματα με την μνημη,μου ειναι αρκετα τα 3GB που εχω.

το pc το εχω σαν "παιχνιδομηχανη" γιατι κυριος παιχνιδια παιζω και τιποτα αλλο.

Απλος η αγαπη μου για τα παιχνιδια ειναι που με προτρεπει στης αναβαθμησεις...η αλλιως το μικροβιο που λιγο πολυ ολοι εμεις εδω το εχουμε!

Απ'οτι μου δινετε να καταλαβω,δεν εχω αναγκη απο τετοιου ειδους αναβαθμηση προς το παρον...

Σας ευχαριστω παντος παιδια για της απαντησεις σας!:)

Koίτα,

τα περισσότερα παιχνίδια "θέλουν" ένα 4άρι, και για αυτό και εγώ και άλλα παιδιά με ι7, παίζουμε με 3χ2 = 6.

Αν τρέχεις τίποτα βαριά παιχνίδια ίσως δεις διαφορά αλλά όχι τρελή.

πανο απο 3GB κανενα παιχνιδι δεν μου καταναλωσε (με την προυποθεση οτι δεν ειχα ανοιχτα προγραμματα,explorers κ.τ.λ.)

βεβαια μπορει να κανω ακομα και λαθος γιατι υποπτευομαι οτι χρησιμοποιειτε η εικονικη μνημη του δισκου σε περιπτοση που δεν επαρκει η μνημη ram.

ετσι ειναι η κανω λαθος?

Το sweet spot για τα games ειναι αυτο που ειπε ο ντολης (4 γιγα)

Απλα επειδη τα 4 ειναι σχετικα λιγα για 64μπιτο λειτουργικο , πας στα 6 ή 8 αναλογα με την πλατφορμα που εχεις.

Για την εποχη που βρισκομαστε με τις τιμες των μνημων να ειναι χωμα , σε συμφαιρει να παρεις.

Αν ημασταν σε αλλη εποχη (πχ ενα 6μηνο πριν) δε θα σου λεγα τα ιδια.

Αν και με 3 γιγα ειμαι σιγουρος οτι εισαι καλυμενος , εστω και με μικρους συμβιβασμους , που τους κανεις ουτος ή αλλως λογω (και) της καρτας σου , τωρα ειναι εποχη για να παρεις ραμ , απλα γιατι τωρα συμφαιρει.

later Μπορει να ξανανεβει , u never know.

narzul ετσι ακριβως το σκεφτηκα και εγω μαζι σου!

οσο για την καρτα μου σε συνδιασμο με την οθονουλα που εχω στα 1680x1050 δεν κολλαει πουθενα...μπορει να ειναι παλια αλλα ειναι αρκετα δυνατη για 1680x1050!

Αν και ψαχνομαι τωρα γιατι εχω σκοπο να τα αλλαξω και να παω σε κατι πιο extreme!

• 2 weeks later...

καλοδουλευτες φιλε μου

εγω παντως παιδια πιστευω πως 4 με 6 γιγα δεν εχει διαφορα

δεν εχω δει προγραμμα η παιχνιδι να χρειαζεται παραπανω μνημη

τα 6 η 8 η 12 γιγα μνημης μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μονο

εαν ασχολεισαι με επεξεργασια βιντεο και λοιπα

οτιδιποτε αλλο δεν καταλαναλωνει πολυ ακομα και το Autocad 2011 με 44 τρεχει πολυ ανετα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.