Jump to content



Htpc Software και κοινόχρηστο δίκτυο...


tsakali

Recommended Posts

Για σας και χρόνια πολλά. Αποφάσισα λοιπόν το παλιό μου pc να το κάνω HTPC και θα ήθελα τα φώτα σας... Καταρχήν θα ήθελα ενα πρόγραμμα σχετικά ελαφρύ και κατανοητό στο μέσω χρήστη (σκοπός είναι να το χρησιμοποιούν όλοι) και το 2ο και σημαντικότερο πρόβλημα είναι να μπορεί να βλέπει το σκληρό του υπολογιστή μου γιατί εκεί είναι όλα (κοινόχρηστο δίκτυο).

Στην αρχή σκέφτηκα να εχω απλά τα win7 και κανονικά να φορτώνεις το κοινόχρηστο σκληρό και να βλέπεις οτι θέλεις αλλά αυτό θα ήταν δύσκολο στο χειρισμό για κάποια άτομα... Οπότε θέλω κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να είναι σε δίκτυο με τα άλλα 2 συστήματα που χρησιμοποιούν win7. :hmm::hmm:

Link to comment
Share on other sites

Όσο αναφορά το XBMC μήπως ξέρει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να μου εμφανίζει την πλοκή και την εικόνα του DVD?? ενώ δηλώνω από τις ιδιότητες του φακέλου την εικόνα, μέσα στο XBMC δεν εμφανίζει τίποτα πέρα από το αρχείο video.:wall:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.