Jump to content

ΔΙΛΗΜΜΑ P4 2,8 H 3,2 PRESCOT???

Recommended Posts

Εχω στην κατοχη μου ενα 2,8 northwood αλλα μου επεσε μια περιπτωση να τον αλλαξω με 3,2 presscot......:devil:

Αξιζει τον κοπο?

Αν εχει δοκιμασει καποιος τους συγκεκριμενους επεξεργαστες ας δωσι τα φωτα του...

Υποψιν ο 2,8 παει 3.55 σε καθημερινη λειτουργια.:whistling

Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει αν εισαι 3,55. Θα χασεις πολυτιμο fsb και πρεπει να παει γυρω στα 3700+ ο prescott για να πεις οτι αξιζει τον κοπο.

Βασικα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι default σε idle εχει 58-59 βαθμους με στοκ ψυκτρα στο abiteq της ic7-max3:mad:

αυτο με προβληματιζει πολυ γιατι αν ανεβασω λιγο το φσβ η θερμοκρασια που θα παει?:(

Βουδαρχε ελπιζω οτι κανεις πλακα που το εβαλες να δουλεψει με την στοκ ψυκτρα. Εδω εγω με το προμι και εφτασα στους -2 με -3 σε φουλ λοουντ. Και αν βαλεις το ποσο κλεβει η Ασους ημουνα στους +4, +5 με προμι.

Κι εσυ εβαλες στοκ ψυκτρα?

......η γνωμη μου ειναι να μην ασχοληθεις....ο Prescott θελει πιο exteme ψυχη για overclock.!!

Eκανα και γω μια αποπειρα με εναν 2.8Ε.......αλλα πηγε οπως ηρθε;)

Λοιπον αγαπητα μου παιδια:)

Τον εβαλα και με νερακι αλλα τα αποτελεσματα ηταν δραματικα χαλια.........

3.5 χαροπαλευοντας με 45 47 βαθμους idle

Οπως ηρθε ετσι πηγε......... πολυ μουφα μιλαμε:jump:

• 3 months later...

εχο τον 3,2Ε στην ΑΟΡΕΝ ΑΧ4C max 2 με νορμαλ volts στα 3,72 και idle 37-38 C

full load παει 51-53 C.

νερακι AQUARIUS 3 αλλα θα του βαλω το φτιαχτο συστημα να δω διαφορα.

παντως δεν τραβαει πολυ ψηλα... FSB X 16 ειναι πολυ μεγαλο

1.488 vcore,zalman με 2χ12 να το φυσανε απαλα αθρυβα στα 7 v

με την μαμα ιντελ παει 3600+ με 1.44 vcore(cause of mod) ειχε με 4000 στροφες στον ανεμιστηρα της ψυχτρας(το κανει η ασουσ μονη της) 57-58 βαθμους..δεν μασαει:p

αυτα για τις θερμοκρασιες...μια χαρα παει αμα ειναι καλο κομματι το +10 απο τον νορθυ ειναι το νορμαλ του για C0 παντα

post-243-1416071230,2407_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.