Jump to content



Gaming mouse


nikchris

Recommended Posts

Προσφατα βρηκα σε καλη τιμη και αγορασα το Lachesis (την παλια εκδοση).

Ομως, οπως και παλαιοτερα την ειχα παθει με το Logitech G9, δε με βολευει καθολου η κινηση του pointer στα Windows!

Μousepad εχω 2 καλα, ενα Razer Mantis Speed και ενα Razer Goliathus Control. Εχω ομως το εξης προβλημα:

Δεν μπορω να εχω ακριβεια στην κινηση!

Εχω αλλαξει Polling rate, εχω παιξει με το sensitivity, καθως και τα DPI. Tζιφος!

Και το G9 αλλα και το Lachesis μου δινουν σπαστη κινηση του κερσορα σε σημειο που γυριζω γυρω γυρω απο μικρα Links σε ιστοσελιδες για να τα κλικαρω!

Εχω καταβολευτει ενα Sharkoon Fireglider, τρομερο mouse που δεν μου παρουσιαζει το προβλημα που εχω με τα αλλα 2! Το εχω καιρο ομως και ηρθε η ωρα να το αλλαξω και δεν βλεπω να κραταω το Lachesis.

Εσεις τι προτεινετε; Μου αρεσουν τα μεγαλα mouse.

Aπο παιχνιδια παιζω κυριως Cod MW αλλα και Left4Dead.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Είχα και εγώ πρόβλημα με το ποντίκι και δε μπορούσα να παίξω Bad Company 2 κυρίως, και πήρα το Logitech G700 και μιλάμε ήταν μέρα με τη νύχτα η διαφορά. Πριν είχα το Logitech M500.

Logitech M500 Wired Mouse - Ποντίκια - plaisio.gr

Logitech G700 Laser Gaming Mouse - Ποντίκια - plaisio.gr

Link to comment
Share on other sites

Αν θες φίλε μου μεγάλο mouse πηγαίνεις άφοβα σε Roccat Kone+......

θα του ταιριαξει στο μεγεθος, αλλα φοβαμαι οτι θα εχει το ιδιο προβλημα. Αν το καταλαβαινω σωστα, το ειχα και εγω (εχω το Kone) και σε μεγαλο βαθμο λυθηκε με αλλαγη Mousepad (μη φανταστεις οτι ειχα καμια μουφα πριν, steelseries QCK). Τωρα με Roccat Taito δε το παρουσιαζει τοσο πολυ, αλλα δεν εχω την ακριβεια που ειχα παλια.

Προσωπικα πιστευω οτι δεν φταιει το mouse, αλλα η δικια μου ακριβεια (ικανοτητα). Δηλαδη με mouse 1600 dpi ειχα συνηθισει και επαιζα τελεια στο θεμα της ακριβειας. Τωρα με παραπανω (2400-3200 που εχει το Kone) απλα δεν εχω την ικανοτητα για μεγιστη ακριβεια. το προβλημα ειναι οτι επειδη εχει ανεβει και η αναλυση απο τοτε με τα 1600dpi, δεν εχω την πολυτελεια να πεσω παλι στα 1600 γιατι τοτε ναι μεν θα γινω πιο ακριβης, αλλα κινειται πολυ αργα στο ευρος της οθονης οταν απαιτουνται μεγαλες κινησεις...

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Σημερα μου χαλασε το Fireglider. :wall:

Εχω 'μεινει' με το Lachesis, που δεν με βολευει καθολου.

Παραθετω δικο μου post απο αλλο forum:

Ενα συντομο ιστορικο/καταγραφη απο τα ποντικια που ειχα/εχω:

Sharkoon Rush Παρα πολυ καλο αλλα δεν εχει extra buttons.

Logitech G9 Δεν με πολυβολευει το grip του, η ροδελα δεν κανει κλικ-κλακ και η κινηση του σενσορα ειναι απαραδεκτη. Το χαρισα σε φιλο

Razer Lachesis Καλυτερο απο το G9, αλλα δεν με βολευει και παλι το grip του.

Sharkoon Rush Fireglider To καλυτερο και φτηνοτερο απο ολα. Αριστο grip για μενα, βολικα πλαινα buttons, τζαμι. Δυστυχως, πλεον στα καλα καθουμενα κανει λες και το μπαινοβγαζεις απο το usb, δεν σωνεται με τιποτα.

Αναζητω λοιπον ενα φτηνο gaming mouse που να ταιριαζει στο στυλ μου (claw grip) και να εχει τα εξης:

1) Ενσυρματο

2) Οικονομικο (30-35 max)

3) Εχω μια προτιμηση στα μεγαλα ποντικια, αλλα δεν ειμαι καθετος σε αυτο.

Προτιμω επισης κατι διαφορετικο, να αποφυγω τις γνωστες εταιριες (Logitech, Razer, Microsoft) μιας και ετσι γνωρισα και το απιθανo fireglider. Αν δεν βρω κατι που να μου κινησει το ενδιαφερον, θα παρω το ιδιο σε μαυρο

Εχω σταμπαρει αυτο:

Gigabyte GM-M6980

Εσεις τι λετε;

Link to comment
Share on other sites

To g300 δεν μου πολυ κανει, μου φαινονται περιεργα τα Buttons εκει που τα εχει. Ουτε του g400 μου πολυαρεσουν. To g500 ειναι off budget.

To Lachesis που ηδη εχω σκεφτομαι να ενεργοποιησω, θα το δω τις επομενες μερες μπας και το συνηθισω.

Link to comment
Share on other sites

g300 ο αισθητηρας ειναι 10 μετρα κατω δεξια απτο κεντρο ρε γκαβουλιακες, g500 εχει παρομοιο προβλημα + ανισα κατανεμημενο βαρος + avago 9500 gay sensor ( ναι ο ιδιος σενσορ που πηρε 5/5 στο review του neph-fail-im ) g400 αν βολευει στο χερι τοτε αξιζει με 1000, ειδικα αμα ειναι το PID μεγαλυτερο απο 13333LZ οπως το δικο μου G400 angle snapping removed.

deathadder 3.5g αν δεν ενοχλουν τα γυαλιστερα πλαινα και το ογκωδες σχημα ειναι ταμαμ, μοναδικο μειονεκτημα το τσιμπημενο lift of distance που διορθωνεται ευκολα με μοντα ή/και ανοιχτοχρωμο mousepad.

Υπαρχει και το παρα πολυ καλο για τα λεφτα του coolermaster xornet το οποιο δεν εχω βρει ακομα λευκο mousepad για να δω αν εχει τελικα αξιοπιστη αποκριση σε γρηγορα flicks, οπου το εχω δοκιμασει το στοχαστρο βρισκεται να κολλαει στο πατωμα ανεξαρτητως firmware :S

Eγω απο τοτε που εμαθα στο zowie AM οταν παιζω με ποντικι που εχει μεγαλυτερο LOD μου φαινεται εκνευριστικο και κουραστικο, ενω το AM μολις 2 χιλιοστα το σηκωνω πανω απτο g-tf speed και σταματαει να διαβαζει, μακρια απο philips twin eye sensor ειδικα αμα εισαι ταγαρι που παιζει με ηχειαρες και subwoofer.

Link to comment
Share on other sites

...μακρια απο philips twin eye sensor ειδικα αμα εισαι ταγαρι που παιζει με ηχειαρες και subwoofer.

Μην ξεχάσεις και δε ρίξεις την σπόντα σου στον [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] εσύ :p

Εγώ πήρα πρόσφατα το Kone[+]. Μην το πάρεις. Προσωπικά μου αρέσει πολύ, το έχω βολευτεί, έχει εξαιρετική ακρίβεια και δε θεωρώ ότι χάνει πουθενά το tracking.

Αλλά, με δυσκολεύει στα Windows, αυτό δηλαδή που αναφέρεις στο πρώτο post, οπότε αν αυτό είναι το θέμα σου, θα το έχεις κι εδώ. Ίσως βέβαια να φτιάχνεται, αλλά δεν έχω κάτσει να ψάξω τις ρυθμίσεις. Το έκανα για το BF3 και στα Win δεν ασχολήθηκα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.