Jump to content



Ασχολείστε με Browser-based games?


MUL

Ασχολείστε με Browser-based games?  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αναρωτιέμαι αν τα μελη του Lab παίζουν Browser-based games...

Eγώ εχω δοκιμάσει το TribalWars και το Ikariam .....Επειδή χρόνος για BC2 δεν υπάρχει τον τελευταίο χρόνο, σκέφτομαι να ξαναρχίσω το Ικαριαμ , κανεις login το πρωί για κανένα 10λεπτο επιλέγεις κατι και το απογευματάκι μετα την δουλειά μπαίνεις κανένα 10λεπτο αν υπάρχει χρόνος...

ΕΔΙΤ: Αν δεν βαριέστε δώστε μια μικρή περιγραφή για το game ή κάποιο link...Εγώ ας πούμε βρήκα το TribalWars λίγο απλό (πριν απο 2 χρόνια έπαιζα για 12 μήνες όντας φαντάρος .....ήταν ιδανικό) μετά αρχισα το Ικαριαμ το οποίο μου άρεσε πιο πολύ (ήθελε μελέτη) αλλά επειδή μπήκα σε κόσμο που ήταν παλιός και οι παίκτες γύρω μου ήταν ανεπτυγμένοι με φάγανε σχετικά γρήγορα (νομιζω κανα 3 μηνο )..

Link to comment
Share on other sites

Οχι γιατι δεν ειχα χρονο αυτους τους μηνες και συνηθως οταν αρχιζω το παιχνιδι με τετοια πραγματακια κολλαω πολυ ασχημα!!!

Μην τα υποτιματε! :)

Link to comment
Share on other sites

Έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο παλιότερα σε : monsters game, battleknight, knightfight σε Ελληνικούς και Αγγλικούς server.

Πλέον, μετά από πολύ καιρό, ασχολούμαι μόνο με το shakes and fidget (από browser games) που είναι για πλάκα τελείως...:fun:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.