Jump to content



Wind ZXV10 H108L - δεν δίνει IP


Athanasios2104

Recommended Posts

Έχει λίγο καιρό που άλλαξα από Speedtouch 585v7 σε Wind ZXV10 H108L (λόγω αντίστοιχης αλλαγής ISP), ωστόσο αντιμετωπίζω 2 προβλήματα με το εν λόγω router.

1) Το πρώτο και λιγότερο σημαντικό πρόβλημα, μάλλον ενοχλητικό θα το έλεγα, είναι ότι πολλές φορές όταν ανοίγει ο υπολογιστής, το router αργεί μέχρι να δώσει IP. Δηλαδή στο Network Connection των Win7 αρχίζει με "identifying network" --> "local access ok" --> "internet access ok", που μπορεί να διαρκέσει κάποια λεπτά (ασχέτως αν το router ήταν ανοιχτό από πριν ή όχι). Αυτό δεν είναι ουσιαστικά πρόβλημα, άλλα σε σχέση με το Speedtouch που όταν άνοιγα τον υπολογιστή είχα άμεσα και lan + internet access, καταντάει ενοχλητικό.

2) Το δεύτερο είναι όντως πρόβλημα και έχει να κάνει με το ps3, με λίγα λόγια είτε δεν θα δώσει IP (ενώ βάζω κανονικά το WEP key), είτε μέχρι να το δώσει θα κάνει timeout. Σε κάθε περίπτωση, έχω μείνει χωρίς internet στο ps3. Και αυτό το πράμα δεν συνέβαινε με το speedtouch.

Να σημειώσω μόνο ότι το Firewall level το έχω στο Low, έχω τικαρισμένο το "Anti-hacking protection" και το UPnP είναι επίσης Enabled.

Η αλήθεια είναι ότι το web interface του ZXV10 το θεωρώ αρκετά πιο μπερδεμένο από το Speedtouch και δεν το έχω πολυψάξει...

Αν έχετε κάτι να προτείνετε, είμαι όλος αυτιά :unsure: .

Link to comment
Share on other sites

αν και τώρα δίνει IP, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που περιγράφουν τα παιδιά, δλδ χάνεται το Wireless, οπότε το κόβω για νέο router

αν έχετε να προτείνετε κανένα, είμαι όλος αυτιά

edit:

Bλέπω ένα Netgear στο ΠΛΑΙΣΙΟ, και ένα Belkin στο Multirama.

Σημειωτέον η γραμμή είναι ψιλοχάλια, disconnects δεν έχω άλλα το σήμα είναι αδύναμο (max 6-7mbps πιάνω).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδες εχω και εγω το zte zxv10 h108l και εχω ενα μικρο προβληματακι...

Συνεχεια μου βγαζει αυτο το μηνυμα:

Αυτη η συνδεση δεν εχει η εχει περιορισμενη συνδεσιμοτητα,μπορει να μην εχετε προσβαση στο internet

η σε καποιους δικτυακους πορους.

Σας παρακαλω βοηθεια αν ξερει κανεις κατι θα το εκτιμουσα πολυ...

Σας ευχαριστω πολυ!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.