Jump to content



High end smartphone selection - VS included


icy20

Recommended Posts

Επιλογες που εχω εγω με σειρα προτιμησης:

-Motorola Atrix

-Samsung GS2

-HTC Sensation

Ολα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους. Εσεις τι λετε?

Αν κοιτάς μόνο για Android, τότε προτείνω Samsung Galaxy S II. Καλώς ή κακώς το 1 ήταν "αντιπροσωπευτικό" αν θέλεις του λειτουργικού αυτού. Είχε μεγάλη επιτυχία και πολλούς developers να ασχολούνται μαζί του. Δεν βλέπω το λόγο να μη γίνει αυτό και στο S II.

Link to comment
Share on other sites

Εχω το πρωτο και αυτο με τους devs το επιβεβαιωνω,ολοι οσοι εχουν το πρωτο πηραν και το δευτερο και εχουν ξεκινησει ηδη..καλο θα ειναι βεβαια να τα δεις τα κινητα απο κοντα και να αποφασισεις..!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Με χαλαει με το s2 οτι εχει μικροτερη αναλυση με μεγαλη οθονη και οτι εχει gpu 3 χρονων.Βεβαια δεν παιζω και πολλα παιχνιδια να πω την αληθεια στο κινητο.Εφαρμογες το γεμιζω γενικα.Ερωτηση τα s ποση μνημη εχουν ελευθερη για εφαρμογες.Αποκλειεται να εχουν και τα 16 free...Ισχυει?

Επισης ειχα την εντυπωση οτι το tegra 2 θα υποστηριζοταν πιο πολυ αφου σχεδον ολα τα tablets εχουν nvidia πανω...

ΥΓ Κοιταω μονο για android γιατι το εχω βολευτει και επισης ειμαι απο αυτους που δεν θα πληρωναν ουτε 1 cent στην apple...

Link to comment
Share on other sites

-Samsung GS2

-LG o2x

-Motorola Atrix

στο ατριξ η ποιοτητα κατασκευης ειναι τ ρ α γ ι κ η! απο την αλλη ειναι με 1GB ddr3 ram, συν το docking station (ακριβο), στα συν επισης και η μεγαλη αναλυση οθονης. Στο gs2 δε μου αρεσε το design και το υπερβολικα μεγαλο μεγεθος παρολα αυτα ειναι το λεπτοτερο και ελαφρυτερο αλλά και ακριβοτερο, λογικα ομως πιστευω θα ειναι το γρηγοροτερο απο τα 3. για το LG δεν λεω τπτ γιατι ειμαι κατοχος και δεν θα ειμαι αμεροληπτος στη κριση μου

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.