Jump to content



facebook και ρυθμίσεις απορρίτου


kazabubu

Recommended Posts

Ετυχε να ψάξω πρόσφατα τις ρυθμίσεις απορρίτου που έχει το facebook και με αφορμή αυτό:

Πρόσβαση στις πληροφορίες των φίλων μου

Αρέσκειες, Μουσική, Τηλεόραση, Ταινίες, Βιβλία, Αποφθέγματα , Δραστηριότητες, Ενδιαφέροντα, Φωτογραφίες, Βίντεο και Φωτογραφίες και βίντεο από αυτούς

Τι τσατσιά είναι το τελευταίο; Δηλαδή και να μη θέλεις να δώσεις τα στοιχεία σου στην ιντέλα, τα έχει δώσει κάποιος φίλος σου σίγουρα.

είπα να ποστάρω κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και τα αλλαξα. Το facebook λοιπόν από default έχει ρύθμιση που επιτρέπει στις εφαρμογές των φίλων σου να έχουν προσβαση σε όλα σου τα στοιχεία για να "γίνεται πιο κοινωνική η εμπειρία" όπως λεει. Όλοι έχουμε κάποιους φίλους που χαλάνε λίγο παραπάνω χρόνο σε παιχνίδια και εφαρμογές όποτε καταλαβαίνεται πόσο ψευδαίσθηση είναι το κλειδωμένο προφίλ.

Για να το αλλαξω αυτό πήγα: Λογαριασμός->Ρυθμίσεις απορρήτου, στη σελίδα που ανοίγει κάτω αριστερά λέει

Εφαρμογές και ιστότοποι. πάτησα επεξεργασία και στη σελίδα που ανοίγει, η δεύτερη κατηγορία είναι:

Διαθέσιμες πληροφορίες μέσω των φίλων σας. Αν εκεί πατήσετε επεξεργασία θα δείτε πως όλα είναι διαθέσιμα και θέλουν ξετικ αν δεν θελετε τόσο κοινωνική εμπειρία.

επίσης στην ίδια σελίδα η πρώτη κατηγορία είναι Εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στις εφαρμογές αυτές ήταν οτι δεν ήξερα και δεν είχα χρησιμοποιήσει ούτε τις μισες από αυτές και φυσικά όλες είχαν πρόσβαση στα δεδομένα μου.Όποτε αρχισα και δίεγραφα και από κει..

επίσης στην ίδια σελίδα έχει αρκετες ρυθμίσεις σχετικά με το ποίος βλέπει το προφίλ σου οι οποίες είναι λίγο πολύ γνωστές στους περισσότερους.

τέλος αν πάτε Λογαριασμός->ρυθμίσεις λογαριασμού, στο πρώτο tab που λέει ρυθμίσεις υπάρχει κατηγορία Ασφάλεια λογαριασμού απ όπου υπάρχει δυνατότητα για να αλλάξεις την περιήγηση σε https..

Δεν είναι οτί έχω τπτ σημαντικό να κρύψω απλά με ενοχλέι αυτό το οτί όλα είναι διαθέσιμα σε κόσμο που δεν ξέρω..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.