Jump to content



DVD recorder


Jpp

Recommended Posts

Πριν 2 μήνες αγόρασα ένα δίσκο 200GB αφού πριν 4 μήνες είχα βάλει dsl ! όμως παρόλο που είχα 384 και 256 τώρα κατάφερα και κατέβασα 300GB !

Και επειδή έχω μείνει πάλι από χώρο λέω να πάρω dvdr πιστεύετε αξίζει η να πάρω πάλι δίσκο ;

Αν πάλι όχι θέλω να μου προτείνετε ένα μέχρι 150 και να μου πείτε και τι δισκάκια μπορώ να πάρω και από πού δε με ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα εγγραφής αλλά η τιμή προτιμώ κανένα shop όπως e-shop.gr ( το dvdr να είναι bulk μην πληρώνω άδικα φρουρού και αρώματα )

Link to comment
Share on other sites

Από ότι βλέπω κάνει 93 από e-shop αξίζει να δώσω μέχρι 150 η δεν θα δω διαφορά σε ποιότητα , με ενδιαφέρει η αναλογία προϊόν / τιμή να μην δώσω 50 παραπάνω και να αγοράσω συνοδευτικό υλικό η να έχει ένα παραπάνω feature από το άλλο που δεν θα μου χρησιμεύσει !

Όσο για τα δισκάκια ξέρετε κανένα καλό shop online ?

Πχ κάτι σαν το plextor px-708a αλλά σε bulk ?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Jpp

Εδώ βλέπω ότι το LG DVD -R/-RW GSA-4082B RETAIL γράφει DVD-RAM: 3x ZCLV τι είναι αυτό ; αξίζει το συγκεκριμένο

To dvd-ram πιστευω οτι ειναι μια αποτυχια,,, (δεν πιστευω οτι βοηθάει σε κανέναν,)

παρε Νec 2500a

ειχα το 1300 και πηρα το 2500

Link to comment
Share on other sites

DVD-RAM είναι διαφορετικό format, όπως διαφορετικά είναι τα +R και -R. Εκτός ειδικής περίπτωσης, η συμβατότητα με αυτό το format δε πρέπει να σε ανησυχεί καθώς δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο.

Z-CLV (Zone Constant Linear Velocity), το burner γράφει σε ζώνες που για κάθε ζώνη η γραμμική ταχύτητα του δίσκου παραμένει σταθερή. Όσο προχωρά η εγγραφή, η ταχύτητα αυξάνεται αλλά όχι γραμμικά αλλά σε συγκεκριμένα σημεία του δίσκου που καθορίζονται από τη στρατηγική εγγραφής του burner.

Το dual layer είναι νωρίς ακόμα να αποτελέσει κριτήριο αγοράς σε κάποιο εγγραφέα με δυνατότητα αναβάθμισης σε DL, η τεχνολογία είναι πολύ φρέσκια, τα δισκάκια θα αργήσουν και η ποιότητα εγγραφής δεν είναι διασφαλισμένη.

Όσο για την επιλογή, αν δεν έχεις απαιτήσεις (backup προστατευμένων cd, overburn, dvd ram κλπ) όλα τα recorder της αγορας θα σε καλύψουν για απλό backup. Το NEC 2500A φαίνεται οτι είναι αρκετά διαδεδομένο και θα βρείς εύκολα υποστήριξη και hacked firmware πάντως.

Κάποια καλά reviews θα βρεις εδώ http://www.cdfreaks.com/article/search/B/

Link to comment
Share on other sites

Φιλε καλημερα εγω εχω 3 συσκευες LG και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος το dvd-r LG4081B γραφει +και - και ram εχω περιπου τις 100 ταινιες κανενα προβλημα παιζουν παντου.Αρκει να σου πω πως το μαγαζι που το αγορασα ειναι φιλαρακι και εχει δωσει περιπου τα 80 κομματια ακομα δεν του εχει ερθει πισω κανενα ενω NEC του εχει ερθει και ο συγκεκριμενος NEC εχει γιατι γραφει παιχνιδια και τελικα πηρε κι αυτος LG και βρηκε την ησυχια του 3 χρονια εγγυηση και πολυ λογικη τιμη και ειναι απο τα πιο γρηγορα της αγορας ελπιζω να σε βοηθησα.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ούτος η άλλος σήμερα δε μπορώ να παραγγείλω τίποτα το ψάχνω λίγο παραπάνω και βλέπω : LITEON DVD±RW SOHW832S DUAL LAYER (DVD+R9) το οποίο λέει :

Το νέο LITEON DVD±RW SOHW832S DUAL LAYER (DVD+R9) είναι η πρώτη συσκευή που υποστηρίζει την πολυ αναμενόμενη εγγραφή σε δύο στρώσεις (Dual Layer), κάτι που σημαίνει ότι η χωρητικότητα του κάθε δίσκου (DVD+R9) εκτοξεύεται στα 9 GB!

Αυτό σημαίνει πως θα του βάλεις ένα δισκάκι 4,7 GB και θα στο γράψει σαν 9GB ;

Βέβαια κάνει 209 αλλά αν όντως κάνει τέτοιο πράγμα τα αξίζει !

Για δώστε μου τα Φώτα σας παρακαλώ !

Link to comment
Share on other sites

...Τα οποια αλλα δισκακια θα ειναι πανακριβα,και αφου θες φτηνη λυση ξεχασε τα...

Παντως στο μελλον θα ειναι βολικο,γιατι θα εχεις ολοκληρες ταινιες χωρις συμπιεση σε ενα dvd

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.