Jump to content



Παρουσιαση νεων προιοντων της Οκταμπιτ


Vagouridis

Recommended Posts

<div align=justify> <img src=http://www.thelab.gr/images/news/news.jpg align=left hspace=8 vspace=8>

Την Τέταρτη(25/05/04) που μας πέρασε έλαβε μέρος μια παρουσίαση των νέων προϊόντων που αντιπροσωπεύει η Οκταμπιτ στην Ελλάδα σε γνωστό ξενοδoχειακο χώρο. Aν και η παρουσίαση ήταν κυρίως για τους πωλητες και τους συνεργάτες της Οκταμπιτ , αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο να παραβρεθούμε εκεί .Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν και για τα οποία μίλησαν marketing director της κάθε εταιρείας προέρχονταν από τις MSI , AMD και NVIDIA.

<div align=right><endofintro></div>

Πρώτη παρουσίασε τις τεχνολογίες της η AMD τονίζοντας ιδιαίτερα την νέα γενιά επεξεργαστών της στα 64bit. ’ξιο λόγου ήταν ότι αναφέρθηκε και το όνομα της Ιντελ σε σύγκριση με τους δικούς της επεξεργαστές χωρίς να κρυφτεί η κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους. Επίσης κάτι που επισήμανε ιδιαιτέρα ο ομιλητής ήταν ότι η σειρά των Barton θα παραμείνει στην αγορά για αρκετό καιρό με άμεσο σκοπό να χτυπήσει τους αντιστοίχους λερών , κάτι που το κάνει με ιδιαίτερη ευκολία αφού αυτοί οι επεξεργαστές είχαν σκοπό να χτυπήσουν τον P4 σε τελική.

Δεύτερη σε σειρά μίλησε η MSI τονίζοντας τον τρόπο προώθησης των προϊόντων της. Σαν αιχμή της τεχνολογίας παρουσίασε την νέα μητρική της για υποστήριξη του Α64 με τσιπσετ της VIA και ανάφερε ότι από σε στιγμή περιμένει και το αντίστοιχο με NF3 250 . Ταυτόχρονα έγινε αναφορά και στους οπτικούς οδηγούς της.

Τελευταία μίλησε η ιρλανδέζα εκπρόσωπος της NVIDIA , εκεί παρουσιάστηκε τόσο το νέο τσιπάκι για κάρτες γραφικών ( 6800 ) και δόθηκε παρά πολύ σημασία στο λογότυπο που παρουσιάζουν οι κατασκευαστές παιχνιδιών και το ποσό πολύ να βοηθήσει στην προώθηση των προϊόντων της. Παραλληλία έγινε και μια μικρή παρουσίαση για το ΝF3 250.

Ας δούμε και μερικές φωτογραφίες από την όλη παρουσίαση. Ξεκινώντας από τα αριστερά προς τα δεξιά στον πάγκο με τα προϊόντα έχουμε και .δείχνουμε

Tα νέα οπτικά drives της MSI μαζί με μια FX5950

1.jpg

Κάτι αρκετά παλιό μια FX5700 και μια K7N2

2.jpg

Το αγαπημένο μου κομμάτι με τους Α64 σε πρώτο πλάνο , τα κουτιά δεν ήταν άδεια και μπήκα στον πειρασμό

3.jpg

Ένα υποδειγματικό στημένο pc ( συμφωνά με τα πρότυπα της οκταμπιτ ) με Α64 και FX κάρτα.

4.jpg

Ένα γενικό πλάνο από τον πάγκο , τέρμα δεξιά φαίνεται η νέα μόδα στα μινι pc από την MSI με το όνομα megapc.

5.jpg

Μια από ποιο κοντά

6.jpg

Την ώρα που τελειώνει ολοκληρωτικά η παρουσίαση και ακολούθησε το γεύμα με τους marketing director να έχουν διάθεση για συζήτηση , βεβαία κανείς δεν μου απάντησε στα ποσά μπορεί να τρέξει ένα Α64 όταν ψυχθεί στους -30 .’ξιο επίσης αναφοράς ήταν και η μικρή μου διόρθωση στον τυπα από την AMD όταν δεν ήξερε στα ποσά τρέχει ο Α643400+ λολ

7.jpg

Τέλος το μοναδικό καλό στεπινκ που πηρέ τα μάτι μου στην παρουσίαση , πιστεύω ότι με μαμά ρεύμα θα παει καλά αλλά μετά δεν θα ακούει στην τάση.

8.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Radeon και η MSI; Ζήτωωω!!!

Που καλέ και δε την είδα???

Ελπίζω η μητρική της MSI να είναι καλή. Αν και η Grace είχε αντίθετη άποψη αν θυμάμαι καλά...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.