Jump to content



Ουδέν κακό, αμιγές καλού


Wizard!

Recommended Posts

Ξεκινάω μια ενότητα όπου θα μπορούμε να γράφουνε εμπειρίες μας που ενώ αρχικά φαίνονται άσχημες, οι εξελίξεις που ήρθαν μετά ήταν απρόσμενες και καλές. Προσωπικά είχα μια τέτοια εμπειρία σήμερα και για αυτό πήρα και την ιδέα για το thread.

Την Παρασκευή, πήγα με τη γυναίκα μου στο Leroy Merlin να πάρουμε κάτι πράγματα για αυτόματο πότισμα. Επειδή δε θέλαμε πολλά, αρχικά δεν πήραμε καλάθι και τα κρατούσαμε στο χέρι, μαζί με ένα ζευγάρι γυαλιά που φορούσα όταν πήγα γιατί είχε ακόμα ήλιο. Κλασσικά όμως, σε τέτοια καταστήματα, παίρνεις πάντα περισσότερα από αυτά για τα οποία αρχικά πήγες κι έτσι κάποια στιγμή χρειαστήκαμε καλάθι. Πιθανότατα όταν το βρήκαμε κι τα άφησα όλα μέσα, άφησα και τα γυαλιά, με αποτέλεσμα στο ταμείο να μην τα προσέξω (έβγαλε η ταμίας τα υπόλοιπα πράγματα) και να τα αφήσω μέσα στο καλάθι. Φεύγοντας είχε δύσει ο ήλιος οπότε δεν τα χρειάστηκα κι έτσι δεν τα αναζήτησα. Την επόμενη μέρα το πρωί που θελήσαμε να βγούμε, κι αφού έφαγα τον κόσμο, κατάλαβα τι είχε γίνει.

Δε με πείραξε τόσο που τα έχασα, γιατί τα είχα χρόνια και είχαν ταλαιπωρηθεί, αλλά όσο να'ναι, όταν σου βγαίνουν έξοδα της τάξης των 100-180€ ξαφνικά, σε χαλάει... :hm: Επίσης, αυτό που με χάλασε ήταν ότι είχαμε κανονίσει σήμερα να πάμε μια εκδρομή με τη μηχανή για βόλτα και μπανάκι, αλλά χωρίς τα γυαλιά θα με δυσκόλευε πολύ να οδηγήσω κι έτσι το ακυρώσαμε...

Το αποτέλεσμα; Γλιτώσαμε τρελή μπόρα κι εκεί που θα ήμασταν αλλά και στη διαδρομή, που για μια μηχανή στην εθνική είναι κάτι επικίνδυνο και καλό να αποφεύγεται...

Σειρά σας :)

Link to comment
Share on other sites

Μεχρι να παρεις τα γυαλια βαλε μια τετοια στο Arai και θα εισαι αφροςςς.

(πρεπει να παρω μια ακομα γρατσουνιστηκε σε ενα σημειο και ολο εκει καρφωνομε:fist:)

http://www.pureperformancecycles.com/getattachment/be428cf7-9960-443c-830a-7651c6773ac2/Arai-Coated-Blue-Visor---Profile-Quantum-2-Vector

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Περιστατικό σημερινό... Έχω παραγγείλει ένα a/c για το γραφείο, στο σπίτι. Μου στέλνουν μήνυμα από το κατάστημα ώστε να πάω να υπογράψω τα χαρτιά (το πήρα σε 24 άτοκες και με έκπτωση 50€ το Online σε σχέση με το κατάστημα). Πάω λοιπόν τη Δευτέρα, τρώω εκεί 30 λεπτά από τη ζωή μου και μου λένε ότι το μήνυμα που πήρα ήταν λάθος και η παραγγελία μου ακόμα δεν έχει περάσει το στάδιο της έγκρισης. Ευγενέστατο το παλλικάρι, ζήτησε συγνώμη και του είπα ότι δεν πειράζει, λάθη γίνονται.

Σήμερα το μεσημέρι, έλαβα καινούριο email που έλεγε ότι είναι έτοιμη, να πάω να παραλάβω. Πήγα, και διαπίστωσα ότι, λόγω της "ταλαιπωρίας" που υπέστη, μου έκαναν δώρο την εγκατάσταση! :dance3: Φαντάζομαι ότι δε θα είχε γίνει αν τους έβριζα ή έκανα φασαρία για το λάθος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τζεφρηδες, μνημονιο, ΔΝΤ, Τροικανοι κτλ... ειναι στην προκειμενη περιπτωση το κακο

και το καλο ειναι οτι κατορθωσαν πραγματικα να κανουν ενα μεγαλο ποσοστο σχεδον δυο γενεων απολιτικ νεων

να ασχολουνται σχεδον καθημερινα με δανειακες συμβασεις, εκλογικους νομους, ξεχασμενα σκανδαλα

δηλωσεις και ομιλιες βο(υ)λευτων,

και να αφυπνησουν γενικοτερα εως ενα βαθμο

πολλους μεχρι προτινος κοιμισμενους γηπεδοβιους φραπεδολαγνους ταβλαδορους ή αδιαφορους συμπολιτες μας

ευγε μαγκες

(αν και οταν) ερθει η ωρα για κρεμαλες ,το λαδι στη θηλια θα ειναι κερασμενο για το καλο που μας κανατε

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Και ένα πιό γενικό θέμα...

Πήγα μια βόλτα στην Ερμού να πάρω ένα δώρο για βαφτίσια και δύσκολα θα βρει κάποιος έκπτωση μικρότερη του 40%. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δε, είναι ΑΠΟ 40% και όχι ΕΩΣ όπως ήταν τόσα χρόνια...

Είδατε η κρίση...;

Link to comment
Share on other sites

καλά μην είσαι τόσο σίγουρος.. έχω δει σε πολλά ρούχα - παπούτσια με το που ξεκινάνε οι εκπτώσεις να ανεβάζουν την τιμή που είχε χωρίς την έκπτωση, για να φαίνεται ότι έχεις μεγαλύτερη έκπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, το κάνουν πολλοί, αλλά δε μιλάω για τους απατεώνες. Εγώ πχ πήγα πριν μερικές ημέρες και είδα κάτι πράγματα. Σήμερα που πήγα να αγοράσω, ήταν όντως στο 50%. Επίσης, τα δώρα που πήρα, έχουν τιμή σε τυπωμένο καρτελάκι, δεν είναι από αυτές που αλλάζουν σε μια νύκτα.

Αυτό που λες το έχει κάνει γνωστό μαγαζί με παπούτσια στην Ερμού. Μάλιστα διάβασα ότι με τα πρόσφατα επισόδεια του έσπασαν τη βιτρίνα και πήραν πράγματα. Δε με ενόχλησε καθόλου, γιατί είναι μεγάλος απατεώνας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.