Jump to content

Στήσιμο από το 0

apostolis159

Recommended Posts

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόταση σου, πολύ καλή μου ακούγεται.:)Η αγορά θα γίνει από πλαίσιο, θα τα βρω αυτά τα parts εκεί?

5) Για το crossfire εχεις απόλυτο δίκιο, απλα σκέφτομαι μήπως είναι πολλές οι 2 6950(χωράνε στο silencio?):p Και μήπως αν βρίσκαμε κάρτα που δεν φοράει τη μαμά (reference λέγεται?) ψύκτρα? Γιατί αυτές κάνουν και θόρυβο...:hm:

6) Για ψύκτρα σκεφτόμουν την Aegir της xigmatek, αλλά και γι' αυτή έχω ακούσει καλά λόγια

Oi reference 6950 βγάζουν τον ζεστό αέρα ΕΞΩ από το κουτί !!! Οπότε είναι προτιμότερες ειδικά σε CROSSFIRE !!!

Για τον θόρυβο μην ανυσηχείς ! Εχω την reference 6950 2GB και είναι από τις ποιο αθόρυβες κάρτες που είχα !!

Σε ότι έχει να κάνει με το πλαίσιο, δεν ξέρω αν θα βρεις τέτοιες τιμές εκεί ! Γενικά εγώ πάντα ψάχνω καταστήματα που μου προσφέρουν καλές τιμές και έχουν καλό όνομα! Το visionstudio έχει πολύ καλό όνομα εδώ μέσα και στο adsl.gr. Κάνε μια προσπάθεια όμως και από πλαίσιο και γενικά μην αρκεστείς στις τιμές καταλόγου που θα σου δόσουν, ζήτα έκπτωση! Εγώ πάντα παίρνω από 150-200€ όταν παίρνω ολόκληρο σύστημα των 1000+€ !:)

Για ψύκτρα αν βρεις πουθενά την SCYTHE MUGEN III τότε να την αγοράσεις με τρέλα, διαφορερικά πιστεύω πως η corsair A70 είναι ανώτερη.

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply
Oi reference 6950 βγάζουν τον ζεστό αέρα ΕΞΩ από το κουτί !!! Οπότε είναι προτιμότερες ειδικά σε CROSSFIRE !!!

Για τον θόρυβο μην ανυσηχείς ! Εχω την reference 6950 2GB και είναι από τις ποιο αθόρυβες κάρτες που είχα !!

Σε ότι έχει να κάνει με το πλαίσιο, δεν ξέρω αν θα βρεις τέτοιες τιμές εκεί ! Γενικά εγώ πάντα ψάχνω καταστήματα που μου προσφέρουν καλές τιμές και έχουν καλό όνομα! Το visionstudio έχει πολύ καλό όνομα εδώ μέσα και στο adsl.gr. Κάνε μια προσπάθεια όμως και από πλαίσιο και γενικά μην αρκεστείς στις τιμές καταλόγου που θα σου δόσουν, ζήτα έκπτωση! Εγώ πάντα παίρνω από 150-200€ όταν παίρνω ολόκληρο σύστημα των 1000+€ !:)

Για ψύκτρα αν βρεις πουθενά την SCYTHE MUGEN III τότε να την αγοράσεις με τρέλα, διαφορερικά πιστεύω πως η corsair A70 είναι ανώτερη.

Θα το κοιτάξω για την κάρτα. Ξέρω πώς λειτουργούν οι reference, έχω μια 4890. Απλά κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο πάνω από το 45% του ανεμιστήρα.

Για το πλαίσιο, δεν είναι το θέμα στο όνομα(νομίζω). Το pc δεν είναι για μένα, απλά μου ζητήθηκε βοήθεια και μου είπαν να είναι από πλαίσιο(ωστόσο θα ξαναρωτήσω για σιγουριά, μπορεί να βρούμε άλλη άκρη). Το vision studio ξέρω ότι έχει πολύ καλό όνομα και είναι αξιόπιστο. Στέλνει αντικαταβολή, η πληρώνεις με κάρτα? Και έχει κατάστημα, ή είναι μόνο e-shop?(δεν έχω πάρει ποτέ προσωπικά, αλλά κάτι ψήνω εδώ και μέρες)

Έκπτωση από τον υπεύθυνο, η από τον υπάλληλο που θα με εξυπηρετήσει?

Η mugen 3 δεν είναι λίγο ΤΕΡΑΣ? θα χωρέσει σε midi κουτί?(μπορεί βέβαια να πάμε και σε full, αλλά παίζει ακόμα)

Από την στιγμή που δίνεις 1200-1300 ευρώ σύνολο για μηχάνημα και προορίζεται για gaming χρήση και όχι για video encoding, δεν έχει νόημα να δώσεις 150 ευρώ για 6πύρηνο Phenom όταν με ~40 ευρώ παραπάνω παίρνεις i5 2500k που είναι πολύ καλύτερος για την χρήση που προορίζεται.

Από την στιγμή που δίνεις 1200-1300 ευρώ σύνολο για μηχάνημα και προορίζεται για gaming χρήση και όχι για video encoding, δεν έχει νόημα να δώσεις 150 ευρώ για 6πύρηνο Phenom όταν με ~40 ευρώ παραπάνω παίρνεις i5 2500k που είναι πολύ καλύτερος για την χρήση που προορίζεται.

O 2500k δεν πιστεύω καν οτι χρειάζεται, δεν θα γινει oc. Αν είναι intel η επιλογή θα πάω σε 2500.(νομιζω, είμαι και αναποφάσιστος τρομάρα μου:slap:)

Δεν είναι η διαφορά μόνο 40€ γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στο κόστος της πλατφόρμας για τα ιδια χαρακτηριστικά. Eκεί είναι που κερδίζει πολλά χρήματα και κερδίζει τα μισά+ χρήματα για την δεύτερη κάρτα.

Για το πλαίσιο, δεν είναι το θέμα στο όνομα(νομίζω). Το vision studio ξέρω ότι έχει πολύ καλό όνομα και είναι αξιόπιστο. Στέλνει αντικαταβολή, η πληρώνεις με κάρτα? Και έχει κατάστημα, ή είναι μόνο e-shop?(δεν έχω πάρει ποτέ προσωπικά, αλλά κάτι ψήνω εδώ και μέρες)

Έκπτωση από τον υπεύθυνο, η από τον υπάλληλο που θα με εξυπηρετήσει?

Η mugen είναι γομάρι! Αν δεν κλοκάρει ποτέ του που με τον 1090Τ είναι πανεύκολο, μόνο multi θα ανεβάσει, τότε μπορείτςε να κοιτάξετε και την corsair A50 αν αγοράσετε από πλαίσιο.

Εγώ πάω με εκτυπωμένη την λίστα με αυτά που θέλω, του ζητάω να μου τα περάσει σε επίσημη προσφορά και πριν κλείσει την προσφοαρά του λέω:

"Καμιά καλύτερη τιμή μπορούμε να κάνουμε αν γίνεται και το κλείνω τώρα" !!! Ετσι ή ο υπάλλοιλος κατεβάζει τις τιμές ή φωνάζει το αφεντικό. Πάντα όμως μου κάνουν !

Με μια ματιά από το πλαίσιο κάτι ανάλογο βγαίνει 100€ παραπάνω, οπότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις, προσπάθησέ το ! :)

Το vision-studio απ`όσο γνωρίζω έχει κατάστημα για ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ από εκεί! Δεν έχει έκθεση!

Από εκεί και πέρα παίζουν όλοι οι τρόποι πληρωμής και εσύ διαλέγεις! Εγώ έχω αγοράσει με αντικαταβολή.

Ο ανθρωπος είπε μεχρι 1200-1300. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τα δωσει ολα. Με πολυ λιγοτερα φτιαχνει αξιολογο μηχανηματακι και του μενουν λεφτα για κατι αλλο. Μην σπαταλατε λεφτα τσαμπα ρε...

Δεν είναι η διαφορά μόνο 40€ γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στο κόστος της πλατφόρμας για τα ιδια χαρακτηριστικά. Eκεί είναι που κερδίζει πολλά χρήματα και κερδίζει τα μισά+ χρήματα για την δεύτερη κάρτα.

1) Με ακριβώς 290 ευρώ παίρνει http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22650&cat=2⊂=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 μαζί με http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24320&cat=3⊂=369&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

που θα του δώσουνε χαλαρά ένα +40% cpu power σε σχέση με την λύση που προτείνεις με 260 ευρώ.

Ποια ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά της mobo που θα του χρειαστούνε τόσο πολύ (και δεν έχει αυτη που linkαρω) που να αξίζει να πάει σε τόσο κατώτερο επεξεργαστή?

2)Προς τον op,σαν κάτοχος phenom + i5 2500 θα σου έλεγα εφόσον δίνεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό να μην λυπηθείς τα 30 ευρώ διαφορά αφού οι διαφορές στις επιδόσεις τους είναι πολυ μεγαλύτερες απο αυτήν στην τιμή τους

Λοιπόν παιδια, δική μου λάθος κατανόηση. Μπορούμε να πάρουμε και απο άλλου, εκτός πλαισίου. Απλά έτσι πως το συζητούσαμε προχθές και όπως λέγαμε διάφορα το κατάλαβα λάθος.:slap:

Όμως δεν θα είναι καλύτερα να αγοραστούν όλα από 1-2 μαγαζιά, και όχι 1 part από δω, άλλο 1 από το τάδε, κλπ? Για λόγους ευκολίας και μπας και μας κάνουν και καμιά έκπτωση λόγω όγκου..:p

Αν είναι από vision studio, κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουμε αντικαταβολή, γιατί είμαστε Λάρισα και το κατάστημα που αναφέρει ο adpanos λογικά είναι Αθήνα.

on-topic now..

Όμως με τον amd δεν θα παίξει και το θέμα της αναβάθμισης cpu χωρίς να χρειάζεται και mobo πάλι(η νέα mobo χωρίς αλλαγή cpu)? Κάτι που στην intel είναι πιο περιορισμένο, μιας και αλλάζουν συχνά-πυκνά τα chipsets.. ?

Δεν είναι το θέμα τα 30-40€. Απλά προσπαθώ να έχω ένα αξιοπρεπες αποτέλεσμα, αλλα να μην χρειάζεται ριζικές αλλαγές μια φορά το χρόνο..:hm:

Ωστόσο τα υπόλοιπα σχεδόν αποφασίστηκαν (κουτί, ραμ, τροφοδοτικό, δίσκοι, κάρτα γραφικών, ψυκτρα), μένει να λήξει η μάχη AMD vs INTEL(στο κεφάλι μου:p) για να αποφασιστεί και η μητρική.

Edit: Ξέρει κανεις το μήκος τη 6950? Δεν το βρίσκω κάπου...

Όμως με τον amd δεν θα παίξει και το θέμα της αναβάθμισης cpu χωρίς να χρειάζεται και mobo πάλι(η νέα mobo χωρίς αλλαγή cpu)? Κάτι που στην intel είναι πιο περιορισμένο, μιας και αλλάζουν συχνά-πυκνά τα chipsets.. ?

Γενικά ναι, η ΑΜD αλλάζει socket πολύ πιο σπάνια από την Intel, και πάντα έχουν κάποιου είδος backwards compatibility, κάτι που δεν ισχύει για την μπλε. Ναι, αν αγοράσεις τώρα PC με AMD3+ σοκετ και παλιό επεξεργαστή το πιθανότερο είναι να βρεις επεξεργαστή σε 1-2 χρόνια καινούργιο και συμβατό για την AMD όχι όμως τόσο πιθανό για την Intel.

Όμως όλα αυτά θα είναι φτηνότερα, αλλά όχι τόσο καλά

Edit: Ξέρει κανεις το μήκος τη 6950? Δεν το βρίσκω κάπου...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3SpxihI0pKc]YouTube - ‪AMD Radeon HD 6970 & 6950 Length Comparsion Linus Tech Tips‬‏[/ame]

1) Με ακριβώς 290 ευρώ παίρνει http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22650&cat=2⊂=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 μαζί με http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24320&cat=3⊂=369&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

που θα του δώσουνε χαλαρά ένα +40% cpu power σε σχέση με την λύση που προτείνεις με 260 ευρώ.

Ποια ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά της mobo που θα του χρειαστούνε τόσο πολύ (και δεν έχει αυτη που linkαρω) που να αξίζει να πάει σε τόσο κατώτερο επεξεργαστή?

2)Προς τον op,σαν κάτοχος phenom + i5 2500 θα σου έλεγα εφόσον δίνεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό να μην λυπηθείς τα 30 ευρώ διαφορά αφού οι διαφορές στις επιδόσεις τους είναι πολυ μεγαλύτερες απο αυτήν στην τιμή τους

1) Οι 1090Τ και 2500/Κ είναι ίδιας επεξεργαστικής ισχύος η οποία αποδίδεται με διαφορετικό τρόπο και έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της ανά εφαρμογή. Τέλος ο 1090Τ κλοκάρει στα όρια ενώ με τον 2500(σκέτο) δεν πιάνει εκεί πάνω.

2) Το να μου δείχνεις μια από τις φτηνότερες μητρικές της 1155 πλατφόρμας ΔΕΝ μπου λέει κάτι γιατί αν το θέσουμε το θέμα έτσι για τον 1090Τ βρίσκεις μητρική με 53€-75€ στην αγορά ακριβώς με τα χαρακτηριστικά της giga που προτείνεις ...:) ή και παραπανω όπως crossfire (2x8)

Ποιο συγκεκριμένα η μητρική που προτείνεις ΔΕΝ κάνει κάν για CROSSFIRE και αν της βάλεις επάνω 2X 6950 τις σκότωσες τις κάρτες!!! , γιατί πολύ απλά:

1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)

* For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.

1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4)

* When the PCIEX1_2 or PCIEX1_3 slot is populated with an expansion card, the PCIEX4 ( για το 2ο PCI-EX16 μιλάει) slot will operate at up to x1 mode.

Δηλαδή θα κάνεις CROSSFIRE με PCI-E X16 και PCI-EX4 ? και αν χρησιμοποιήσεις και κάποια pcixex1 της μητρικής η ΔΕΥΤΕΡΗ PCI-X X16 θα τρέχει μόνο σε ταχύτητα X1 ?

Αυτή η μητρική ΔΕΝ κάνει για CROSSFIRE !!!!! Πρέπει να καταλάβεις τους περιορισμούς του εκάστοτε chip με τα lanes που προσφέρει για να καταλάβεις την διαφορά ανά κατηγορία μητρικών !!!

Η πρώτη μητρική με p67 που βρίσκεις για crossfire 2x8 το οποίο δεν εκπίπτει σε X4 αν χρησιμοποιηθεί και κάποιος εξτρά controller ή κάρτα, ψάχνοντας στο visionstudio για την 1155 πλατφόρμα κοστίζει 140€ την ώρα που στο AM3 SOCKET ξεκινά από 80€ ! Με λιγότερα από 140€ που παίρνεις 2x8 στο 1155 στο AM3/AM3+ socket αγοράζεις μητρκη΄με 2X16 PCI-EX16 lanes για Crossfire !

Ο ανθρωπος είπε μεχρι 1200-1300. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τα δωσει ολα. Με πολυ λιγοτερα φτιαχνει αξιολογο μηχανηματακι και του μενουν λεφτα για κατι αλλο. Μην σπαταλατε λεφτα τσαμπα ρε...

Αυτό είναι άλλο θέμα! Βλέποντας ο φιλος από μόνος του τι αγοράζει με 1200 & 1300 από τις συνθέσεις που του δίνουμε, αν θεωρήσει πως αυτά είναι πολύ δυνατότερα από τις απαιτήσεις του μας λέει άλλο όριο τιμής, Εως τότε απλά ψάχνεις να του προτείνεις κάτι που να αξίζει και το τελευταίο €€€€.

αν αγοράσεις τώρα PC με AMD3+ σοκετ και παλιό επεξεργαστή το πιθανότερο είναι να βρεις επεξεργαστή σε 1-2 χρόνια καινούργιο και συμβατό για την AMD όχι όμως τόσο πιθανό για την Intel.

Όμως όλα αυτά θα είναι φτηνότερα, αλλά όχι τόσο καλά

Το όχι τοσο πιθανο μπορει να μεταφραστει και ως αποκλείεται??:p

Οι 1090Τ και 2500/Κ είναι ίδιας επεξεργαστικής ισχύος η οποία αποδίδεται με διαφορετικό τρόπο και έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της ανά εφαρμογή. Τέλος ο 1090Τ κλοκάρει στα όρια ενώ με τον 2500(σκέτο) δεν πιάνει εκεί πάνω.

Δεν θα clockαριστεί το cpu, αλλα όπως τα γράφετε εδω και γενικά απ' αυτα που διαβάζω, μάλλον θα έχουμε καλύτερη αποδοση με intel για τη χρήση που θα γινει, με τίμημα μεγαλύτερη τιμή(σχέση τιμής-απόδοσης ουσιαστικά) και μια καρτα γραφικών(6950 θα είναι κατα 99% και σε ίδιο ποσοστο δεν θα ξεκλειδωθει σε 6970) σε αντιθεση με το κοκκινο στρατοπεδο που θα ειχαμε 2 καρτες λογω φθηνότερου (καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης) cpu/mobo.

Η πρώτη μητρική με p67 που βρίσκεις για crossfire 2x8 το οποίο δεν εκπίπτει σε X4 αν χρησιμοποιηθεί και κάποιος εξτρά controller ή κάρτα

Αυτό πως το καταλαβαίνω απο την περιγραφή της μητρικής?

Με λιγότερα από 140€ που παίρνεις 2x8 στο 1155 στο AM3/AM3+ socket αγοράζεις μητρκη΄με 2X16 PCI-EX16 lanes για Crossfire !

Εννοεις 2χ16 η 2χ8?(προφανως το 2χ16 ειναι καλύτερο?)

Συμπέρασμα.

Γέρνω πρός το μπλε, χωρίς να είναι οριστικό βέβαια.

Οι λόγοι είναι ότι δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει amd και δεν θέλω να το κάνω σε ξένο σύστημα που δεν μπορώ να είμαι συνεχώς από πάνω αν συμβεί κάτι. (ειλικρινά αν έστηνα για τον εαυτό μου pc θα πήγαινα στην κόκκινη με 1000!!:fun:)

για την κάρτα γραφικών

αν είμαστε σε ιντελ και έχουμε 1, δεν θα είναι καλύτερα μια 6950 2GB?

σε αμδ θα πάμε σίγουρα σε δύο 6950 1Gb

για το τροφοδοτικό

και τα 2 που προτάθηκαν είναι πολή καλα(κατα τη γνώμη μου) και μάλιστα το 650 το είχα και γω στα υποψην μου.

ωστοσο κανενα απο τα 2 δεν είναι modular(αυτο δεν είναι με τα αποσπώμενα καλώδια η τα λεω αναποδα?), αλλα έχουν όλα τα καλώδια τους σταθερα και αυτο πιστευω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο για midi κουτί ιδίως αφού δεν θα μπορούν να πάνε και όλα από πίσω λόγω ηχομόνωσης (αποφασίστηκε το cm silencio 550). Μήπως να κοιτούσαμε κάτι σε modular?:hmm:

To 650 δεν σηκώνει 2 κάρτες αυτού το μεγέθους, σωστά?

Εννοεις 2χ16 η 2χ8?(προφανως το 2χ16 ειναι καλύτερο?)

Εννοώ 2X16 !!!

Με 130€ υπάρχει η μητρική Gigabyte Socket AM3+ GA-990FXA-UD3 GLan Audio Raid . Εχει το κορυφαίο chipάκι της AMD με 40Lanes για CROSSFIRE και SLI οπότε μπορεί να κάνει crossfire 2Χ16 το οποίο είναι το καλύτερο ή CROSSFIREX = 4X8 .

MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket AM3+ GA-990FXA-UD3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

Εγώ πάντως θα πήγαινε στην 990XA με 2x8 λόγο κόστους γιατί η διαφορά είναι σχετικά μικρή εκτός και αν περίμενα για ASROCK , ECS που θα φέρουν και αυτές μητρικές με 990FX αρκετά ποιοτικές και φτηνότερες της gigabyte-990fx

Δεν θα clockαριστεί το cpu, αλλα όπως τα γράφετε εδω και γενικά απ' αυτα που διαβάζω, μάλλον θα έχουμε καλύτερη αποδοση με intel για τη χρήση που θα γινει,

Τα σύστήματα είναι 2 !

1) INTEL SANDY 2500K και 1X6950 1GB

2) 1090T και 2X6950 1GB

-----------------------------------------------------

Στην σούμα σε multithreading εφαρμογές είσαι πάνω κάτω ισοπαλία ανάλογα την εκάστοτε εφαρμογή και τι της αρέσει περίσσότερο !

σε multitasking είσαι μπροστά με τον X6 λόγω πυρνήνων.

Σε gaming καταστάσεις είσαι 50%+ με το δεύτερο σύστημα λόγο καρτών γραφικών!

Αν έβαζες μια κάρτα γραφικών και στους δυο θα είχες τον sandy να είναι μπροστά στο gaming. Απλά τεχνοοικονομικά σου βγαίνει οριακά 2η κάρτα στην δεύτερη σύνθεση και παίρνει κεφάλι το AM3/ΑΜ3+

Τα σύστήματα είναι 2 !

1) INTEL SANDY 2500K και 1X6950 1GB

2) 1090T και 2X6950 1GB

-----------------------------------------------------

Στην σούμα σε multithreading εφαρμογές είσαι πάνω κάτω ισοπαλία !

σε multitasking είσαι μπροστά με τον X6 λόγω πυρνήνων.

Σε gaming καταστάσεις είσαι 50%+ με το δεύτερο σύστημα λόγο καρτών γραφικών!

Αν έβαζες μια κάρτα γραφικών και στους δυο θα είχες τον sandy να είναι μπροστά στο gaming. Απλά τεχνοοικονομικά σου βγαίνει οριακά 2η κάρτα στην δεύτερη σύνθεση και παίρνει κεφάλι το AM3/ΑΜ3+

Σε πιστεύω αλλά εξήγησα το λόγο που γέρνω προς intel μεριά. Δεν είναι δικό μου το σύστημα, δεν μπορώ να είμαι συνεχώς από πάνω να το ψάχνω (ζαχαρώνω άσχημα amd, αλλα απ τη στιγμή που δεν το έχω χρησιμοποιήσει δεν πολυθέλω για ξένο σύστημα:...:).

Ωστόσο δεν μπορεί να μπει 6950 2GB στο πρώτο σύστημα? Η δεν αξίζει τα λεφτά για τη διαφορά που προσφέρει?

Γιατι 2500Κ και όχι 2500 σκέτο, αφού δεν πάμε για oc?

[quote name='apostolis159;1063046901

Γιατι 2500Κ και όχι 2500 σκέτο' date=' αφού δεν πάμε για oc?[/quote']

Aξία μεταπώλησης! Πιστεψέ με θα πάρεις περισσότερα χρήματα πίσω όταν θα πουλάς από αυτά που θα δόσεις τώρα για τον Κ, αν βέβαια χρειαστεί ή θελήσεις να πουλήσεις.

Το Overclocking είναι ευκολότερο πια και στον 1090Τ και στον 2500Κ από το να δηλώσεις σωστά τα timong των μνημών στο bios της μητρικής. Οπότε η δυνατότητα εύκολου o/c ακόμα και αν δεν είναι στα αμεσα σχέδια είναι ευπρόσδεκτη.

Θες ακριβή μητρική για να αξίζει το crossfire, οπότε ανεβαίνει αρκετά η τιμή της 1155 και βάση του budget σου βγαίνει ασύμφωρο. Αν δεν σκεφτόσουν την αναβαθμισιμότητα της AM3+ πλατφόρμας και την έβλεπες σαν την 1155 θα έβρισκες απλή ΑΜ3 (870 extreme 3) μητρική για τον 1090Τ με cross 2x8 στα 80€..... Συμπερασματικά συγκρινόμενες οι δυο επιλογές σου δείχνουν πως είναι ασύμφωρο να δόσεις πολλά χρήματα για ακριβή 1155 μητρική της στιγμή που δεν θα βάλεις 2η 6950 στο σύστημα.

Με ακριβή 1155 μητρική και 2η 6950 πηγαίνει σε άλλα μεγέθη κόστους.

Τέλος καταλαβαίνω τι λές. Και τα δυο συστήματα αξζίουν ανάλογα την χρήση τους. Κανείς δεν λέει ότι ο 2500k είναι κακός επεξεργαστής και δεν υπάρχουν γενικά καλοί και κακοί επεξεργαστές. Αυτό έχει να κανει με το κόστος του καθενός και αυτά που προσφέρει σε αυτό το κόστος. Μια ένσταση έχω για την κουτσουρεμένη πλατφόρμα του, 1155 αλλά οκ!

Οπότε εσύ έχεις και το μαχαίρι και το καρπούζι και αγοράζεις ότι νιώθεις και πιστεύεις καλύτερο.

Καλές αγορές !:)

Συμφωνω με όλα, και η τελική απόφαση θα είναι δική μου. Θα το συζητήσω και με τον αγοραστη(ευτυχώς δεν είναι τελείως ασχετος, και μαθαινει ευκολα:p) και θα καταληξουμε νομιζω, σημερα-αυριο..

Οσο για την καρτα. Δεν εννοω 2 καρτες σε ιντελ. Αλλα μια 6950 των 2GB [για παραδειγμα αυτή ή αυτή] Έχει σχέση με το crossfire αυτό?

----------------------------------------------------------------

(στο δικό μου έχω μια 4890 1gb και απ την στιγμη που δεν χρειάζεται αλλαγή δεν έχω ψαξει πολύ τις καρτες, απλα παρακολουθω τις εξελίξεις:p)

Για οθόνη σου προτείνω αυτή LG M2380DF-PZ LED-TV Monitor 23'' - Τηλεοράσεις - plaisio.gr την έχει φίλος μου και έχουμε πάθει πλάκα με την απόδοσή της. Υποστηρίζει και mpeg-4

Και λεντ!:) Πολύ καλη φαίνεται! Θα την έχω στα υπόψην γιατί σε αυτη την κατηγορία κοιτάμε, ευχαριστώ!:T:

Την έχει μαζί με μια lcd της asus και η διαφορά στην απεικόνιση είναι τεράστια. Πάρ'την με κλειστά μάτια. Έχει μαζί και τηλεχειριστήριο και μπορείς να την χρησιμοποιείς με κλειστό τον υπολογιστή ενώ αν έχεις tv - tuner πρέπει να έχεις το πισι ανοιχτό. + το επιπλέον ηχείο. Επίσης έχει άπειρες θύρες να συνδέσεις PS και άλλα πράγματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.