Jump to content



LINUX!!!


Terminator

Recommended Posts

Έχω βάλει στο pc μου το Linux Mandrake 9.2:woot:

Αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet.

Χρειάζομαι κάποιον να μου πει τι να κάνω γιατί είμαι άσχετος με τo Linux.

post-978-1416070966,6645_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Γιατί τα Windows θέλουν τεράστιες απαιτήσεις και βαρέθηκα συνέχεια να προσπαθώ να τα κάνω να τρέχουν πιο γρήγορα. Επίσης δεν τον πάω καθόλου τον Bill Gates. Μου σπάει τα νέυρα. Τι να κάνω για να συνδεθώ στο Internet?????????????

Link to comment
Share on other sites

Για να κάνεις dialup ή 'εχεις ADSL? Πάντως εάν έχεις dialup χρησιμοποίησε το KPPP. Εάν έχεις το Netmod μην ξεχάσεις να βάλεις τα ΑΤ commands. Νομίζω πώς και το Gnome έχει έναν δικό του dialer αλλά το KPPP του KDE είναι πιο ωραίο (κάνει και lock στο tray;) ). Βάλε την 10.0 Οfficial καλύτερα που θα βρείς πυρήνα 2.6.x και σαφώς ανώτερο KDE (3.2.1 νομίζω). Καλή τύχη και καλώς ήρθες στον κόσμο του Linux.:)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μπες ως ρουτ άνοιξε με το Kwrite to /etc/sysconfig/network/ifcfgppp0 βγάλε τις ινιτ8 και 9 - απλά σβήσε τις εντολές εντός των εισαγωγικών- και θυμίσου στο σέτινγκ του μόντεμ να βγάλεις το wait for dial tone / speakerphone

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.