Jump to content



Κολλήματα στο UT2004


Aris17n

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Aris17n

Μου σπάει η εικόνα κυρίως όταν στρίβω το ποντίκι. Ακόμα και στα 640χ480 με όλα στο off και low. Εσεις σε τι ρυθμίσεις παίζετε?

μόνο στο UT στο κάνει? καλά λέει ο Πέππας, δώσε specs συστήματος...

Αρχική απάντηση από billpeppas

Εγω παίζω 1024x768 / Full Detail @ Game / Quality @ Catalyst / 16xAF 6xAA

τί οθόνη είπαμε έχεις? και με 500ΑΑ να παίξεις (που λέει ο λόγος) τα 1024 είναι πάντα 1024 (και λίγα)... γιατί αναλώνεις τόση ισχύ για τα φίλτρα και δεν ανεβάζεις ανάλυση?

Link to comment
Share on other sites

Βασικα δες μηπως εχεις ενεργοποιημενο τον διακοπτη που φορτωνει ολα τα models στην εκκινηση του map. Ειναι στο .ini σου, κατι σε "bpreloaddefaultmodels" (ή οτι μοιαζει περισσοτερο μ' αυτο) καθως με 512Mb μνημη του ριχνεις στον σβερκο αμα το βαλεις αυτο. Επισης παιξε με το "Reduce mouselag" στα options του παιχνιδιου. Τελος, αν εχεις ποντικα Logitech, δες στο site τους για εκεινο το advanced configuration utility που εχουνε (ενα σκετο .exe κατι λιγα kb).

Ριξε και καμια ματια εδω: http://www.tweakguides.com/UT2004_1.html

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Chosen [02-06-2004 18:05]

Βασικα δες μηπως εχεις ενεργοποιημενο τον διακοπτη που φορτωνει ολα τα models στην εκκινηση του map. Ειναι στο .ini σου, κατι σε "bpreloaddefaultmodels" (ή οτι μοιαζει περισσοτερο μ' αυτο) καθως με 512Mb μνημη του ριχνεις στον σβερκο αμα το βαλεις αυτο.

Chosen μηπως μπορείς να μου στείλεις το .ini γιατι δεν μπορώ να βρώ αυτό που γράφεις? Το e-mail μου είναι Aris17n@freemail.gr

Καπου εκει στα 150 είμαι oveclocked αλλα παίζει με την πίστα.

Link to comment
Share on other sites

Αρη ειχα και γω το ιδιο προβλημα και ασχετα ποσο χαμηλωνα τις ρυθμισεις συνεχιζοταν το ιδιο........οι μνημες σου θελουν λιγοτερο σφιχτα timings.δοκιμασε το να ανεβασεις καπως τις τιμες.......π.χ. 2.5-3-37 2.5-3-3-8 κλπ κλπ.........εγω απο την στιγμη που το ανεβασσα τελος τα κολληματα......γενικοτερα ειδα αλλη συμπεριφορα σε ολα τα προγραμματα και εφαρμογες.......κατεληξα στο συμπερασμα(ισως να λεω και βλακειες) οτι αν κλοκαρουμε παραπανω τις μνημες απο εκει που γουσταρουν(και οχι εκει που μπορουν) τοτε μειωνεται η αποδοση τους.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.