Jump to content



Μετατροπή PDF σε Word


angelos

Recommended Posts

Έχω προσπαθήσει με 2-3 προγράμματα (pdf to word, Free PDF to Word Doc Converter, PDF2Word v3.0) να μετατρέψω ένα αρχείο Pdf σε Word , αλλά οι χαρακτήρες που προκύπτουν δεν έχουν καμία σχέση με το αρχικό κείμενο.

Επίσης και το copy-Paste απο το pdf σε word πάλι μου εμφανίζει ''κινέζικους'' χαρακτήρες.Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Link to comment
Share on other sites

Πιθανον σου λειπουν τα fonts που περιεχει το pdf σου και ετσι στη μετατροπη και στο copy-paste δεν εμφανιζονται. Δοκιμασε τα properties του pdf (εντος adobe reader) για να βρεις τι φοντα περιεχει και μετα να τα κατεβασεις και να τα εγκαταστησεις.

Την καλυτερη δουλεια σε αυτες τις περιπτωσεις την κανει το Adobe Acrobat X.

Link to comment
Share on other sites

Οχι απαραίτητα scanαρισμα, μπορεί να ανοίξει το PDF με το προαναφερόμενο πρόγραμμα και να του βάλει να διαβάζει μια μια ή και όλες μαζί τις σελίδες, μετά να τις αποθηκεύσει σε Word !!:)

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το μετετρεψά σε jpg και το σκάναρα με Readiris Pro (OCR)...136 φωτογραφίες με 'γονάτισαν' λίγο, είναι και το μηχάνημα πριν την σύνταξη :) Σας ευχαριστώ για τις συμβουλες

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.