Jump to content



Pro Evolution Soccer 2012


Aligator21

Recommended Posts

Δελτίο τύπου που μου ήρθε...

Το Ελληνικό Pro Evolution Soccer 2012 θα κυκλοφορήσει στις

30 Σεπτεμβρίου του 2011!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το ελληνικό Pro Evolution 2012 θα κυκλοφορήσει για το PS3 , X360 και PC στις 30 Σεπτεμβρίου του 2011 , ενώ θα ακολουθήσουν το PS2 , PSP, και Wii τον Οκτώβριο του 2011.

Η σειρά PES έχει θεωρηθεί από καιρό ότι προσφέρει απίστευτο ρεαλισμό και πλήρη έλεγχο, αλλά το PES 2012 θα αναζωογονήσει τη νέα σειρά με την πιο προηγμένη εξέλιξη από προσθήκες gameplay, εναλλακτικών δυνατοτήτων ελέγχου, και animations για την ενσωμάτωση των εξελίξεων στα ποδοσφαιρικά θέματα της πραγματικής ζωής.

Παράλληλα ο ελληνικός Σχολιασμός από τους γνωστούς σε όλους αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη θα δώσει μία ξεχωριστή ευχάριστη νότα σε όλους όσους ακούνε τη φωνή τους, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι!

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα διοργανώσουμε το PES LEAGUE 2012 για PlayStation . Ο κωδικός συμμετοχής για το πρωτάθλημα θα υπάρχει μόνο στο Ελληνικό Pro Evolution Soccer. Τις προσέχεις ημέρες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το PES LEAGUE 2012 !

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Παρακάτω θα βρείτε περαιτέρω υλικά για τα νέα στοιχεία που κυκλοφόρησαν πάνω στο PES 2012.

Πέρα από τα πρώτα 6 νέα στοιχεία που είδαμε πρόσφατα, έχουμε ήδη άλλα τρία στη διάθεσή μας. Το Χειρισμό Συμπαικτών με Υποβοήθεια, το Χειρισμό Συμπαικτών Χειροκίνητα και τις βελτιώσεις στις Προσωπικές Μονομαχίες.

Χειρισμός των Συμπαικτών με Υποβοήθεια:

Εδώ βλέπουμε πως μπορούμε να ελέγχουμε έναν ή και περισσότερους συμπαίκτες μας καθώς παράλληλα ελέγχουμε και τον παίκτη που έχει τη μπάλα. Υπάρχουν δύο συστήματα. Ο Έλεγχος με Υποβοήθεια με τον οποίο δίνουμε απλές εντολές στους συμπαίκτες μας, και ο Χειροκίνητος έλεγχος (που τον εξηγούμε στο επόμενο βίντεο) που μας επιτρέπει να ελέγχουμε κανονικά 2 παίκτες ταυτόχρονα!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Henmt-jc4gk]‪PES 2012 Gameplay Video 7 Έλεγχος Συμπαικτών με Υποβοήθεια‬‏ - YouTube[/ame]

Χειρισμός των Συμπαικτών Χειροκίνητα:

Εδώ βλέπουμε πως μπορούμε να ελέγχουμε έναν ή και περισσότερους συμπαίκτες μας καθώς παράλληλα ελέγχουμε και τον παίκτη που έχει τη μπάλα. Υπάρχουν δύο συστήματα. Ο Έλεγχος με Υποβοήθεια (που τον είδαμε στο προηγούμενο βίντεο) με τον οποίο δίνουμε απλές εντολές στους συμπαίκτες μας, και ο Χειροκίνητος έλεγχος (που τον βλέπουμε εδώ) που μας επιτρέπει να ελέγχουμε πλήρως 2 παίκτες ταυτόχρονα!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OomOQ4-9Jl0]‪PES 2012 Gameplay Video 8 Έλεγχος Συμπαικτών Χειροκίνητα‬‏ - YouTube[/ame]

Βελτιώσεις στις Προσωπικές Μονομαχίες:

Εδώ βλέπουμε τι έχει αλλάξει στις Προσωπικές Μονομαχίες.

Χειρισμός: Το σύστημα της τρίπλας στην επίθεση και της απώθησης και της παρεμπόδισης στην άμυνα έχουν απλουστευθεί ώστε να μπορεί ο καθένας να ζήσει τη μαγία της μονομαχίας σε οποιαδήποτε φάση 'ένας εναντίον ενός'.

Γραφικά: Τα νέα animations και το σύστημα της φυσικής στη σύγκρουση των σωμάτων κάνουν την κίνηση πολύ πιο φυσική και με ρεαλιστική ροή.

Νέα στοιχεία: Νέες τρίπλες και τρικ, νέος απλούστερος χειρισμός, νέα animations και σύστημα φυσικής, σύστημα στην προπόνηση που σου μαθαίνει όλα τα νέα τρικ.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2yEX5Am0o6w]‪PES 2012 Gameplay 9: Προσωπικές Μονομαχίες‬‏ - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Download PES 2012 Demo – Leaked Today!

περιλαμβάνει τις ομάδες Manchester United, AC Milan, FC Porto, S.S.C Napoli, Santos FC, and C.A. Panarol.Οι αγώνες έχουν διάρκεια 10 λεπτών και επίσης θα μπορείτε να παίξετε στο mode "Challenge Training" κάνοντας εξάσκηση στην προπόνηση!

Download PES 2012 Patch,PES2012 Demo,PES 2011 Patch,PES 2010 Patchs,PES 12,PES2011 Update,PES Patch,PES Edit,Option File,DLC,PS3 of,PES PC. - PES Patch,PES 2012 Patch,PES2012 Demo,PES 2011 Patch,PES Edit,Patch Update Pro Evolution Soccer 12

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ελπιζω να σουλουπωθουν οι Ελληνες εκφωνητες χωρις εκφρασεις του τυπου ''ο κυριος διαιτητης''...

Ο ενας γκαριζε λες και επιασαν φωτια τα δημοσιογραφικα θεωρεια την ωρα που ο αλλος ψιθυριζε. . .

Link to comment
Share on other sites

Έλεος πια με το Pro :sick: την πλαστικούρα

Πότε θα ξυπνήσουνε λίγο οι Έλληνες να δούνε λίγο παραέξω?

ο άνθρωπος έχει πάει στο φεγγάρι και οι Έλληνες παίζουνε ακόμα pro...

Link to comment
Share on other sites

wellcome to the real world:nerd:

τουλάχιστον θα λες παίζω ποδοσφαιράκι και ναι θα παίζεις ποδοσφαιράκι :smoke:

Πλεον, παρε το ενα και βαρα το αλλο, αν και προτιμω το pro. . .

το fifa 11 σε xbox ή ps3 δεν το έχω παίξει έχει λέει αλλαγές

αλλά fifa 10 xbox ή ps3 και fifa 11 σε pc = /bow

Link to comment
Share on other sites

οσα χρονια επαιζε προ απο το Θειο, πραγματικα τα εσπαγε και ηταν το κορυφαιο

τις 2 τελευταιες χρονιες το αγορασα και ειναι για να :wall::wall:

αντε να δουμε το φετινο.....

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω του 2004 το pes ηταν ανεπαναληπτο...

Υστερα, καθε χρονια που περναγε βελτιωναν μερικα πραγματα ειδικα σε οπτικους τομεις ενω η πραγματικη βελτιωση ερχοταν με το σταγονομετρο! ! !

Link to comment
Share on other sites

Εγω δοκιμασα.Ειναι πιο αργο απο το replay δεν παλευω να παιξω...

είναι ποδοσφαιράκι δεν γράφει ότι είναι arcade

αν θες ταχύτητα και arcade μπορείς να απευθυνθείς στο nfs

Link to comment
Share on other sites

Σωστος ο GoMaR. Οσο για το νεο Pro, απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι στιγμης και απο το Demo που επαιξα μπορω να πω οτι ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το τραγικο σε ολες τις αποψεις (κατα την γνωμη μου) Pro 2011.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.