dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2011 Θυμάται κανεις την εντολή από cmd που κανεις restart τον ήχο όταν έχει κολλήσει μετά από κάποιο crash σε game?Update: Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκολλήσω το pc από το infinite sound loop χωρίς να κάνω restart?
billpeppas Αύγουστος 14, 2011 #2 Αύγουστος 14, 2011 Start -> Run -> services.mscWindows Audio -> stop -> startΑν και δεν νομίζω πως αν κολλήσει ο ήχος ( τι ακριβώς εννοείς ? αν π.χ crashάρει κάποιο game και τα ηχεία παίζουνε συνέχεια σε loop έναν ήχο του game ? ) ότι θα τον συνεφέρει έτσι δίχως restart τα windows.
dunkel_Stern Αύγουστος 14, 2011 Author #3 Αύγουστος 14, 2011 Start -> Run -> services.mscWindows Audio -> stop -> startΑν και δεν νομίζω πως αν κολλήσει ο ήχος ( τι ακριβώς εννοείς ? αν π.χ crashάρει κάποιο game και τα ηχεία παίζουνε συνέχεια σε loop έναν ήχο του game ? ) ότι θα τον συνεφέρει έτσι δίχως restart τα windows.btw δεν βοηθησε.. συνεχίζει αυτήν την σπαστική λούπα....η φάση είναι πως γίνετε να το ξεκολλήσω χωρίς να χρειαστεί να κάνω restart?
billpeppas Αύγουστος 14, 2011 #4 Αύγουστος 14, 2011 Θα έχει φάει σκάλωμα ο driver της κάρτας ήχου.Κάτι που μου λέει πως κατά 98% δεν παίζει να το ξεκολλήσεις και να ξαναπαίξει δίχως restart.
pank Αύγουστος 14, 2011 #5 Αύγουστος 14, 2011 Από το device manager θα κάνεις disable, και μετά πάλι enable την κάρτα ήχου.
Wizard! Αύγουστος 14, 2011 #6 Αύγουστος 14, 2011 Επίσης, έλεγξε τα processes που τρέχουν, μήπως μένει ανοικτό και κολλημένο το process του παιχνιδιού που παίζεις.Αν ναι, δεξί κλικ στο process και "End Process Tree"
billpeppas Αύγουστος 15, 2011 #8 Αύγουστος 15, 2011 time to restart ? Τζάμπα προσπαθείς να το αποφύγεις, στο 95% των περιπτώσεων δεν επανέρχεται μετά από αυτό που περιέγραψες.
Wizard! Αύγουστος 15, 2011 #9 Αύγουστος 15, 2011 Τίποτα από αυτά δεν βοήθησανΑν δε σε βοήθησε το να "σκοτώσεις" το Process Tree, τότε δεν κολλάει το παιχνίδι, αλλά ο driver. Δοκίμασε άλλη έκδοση, είτε νεώτερη, είτε παλαιότερη.
dunkel_Stern Αύγουστος 20, 2011 Author #12 Αύγουστος 20, 2011 πάντως παρατήρησα πως άμα κρασαρει το game και ο Firefox είναι κλειστός, δεν κολλάει ο ήχος.. μονο άμα τον ξεχάσω ανοιχτό τότε κολλάει ο ήχος
MadCatMk21416003342 Αύγουστος 20, 2011 #13 Αύγουστος 20, 2011 πάντως παρατήρησα πως άμα κρασαρει το game και ο Firefox είναι κλειστός, δεν κολλάει ο ήχος.. μονο άμα τον ξεχάσω ανοιχτό τότε κολλάει ο ήχος Εκτός αν το παιχνίδι είναι browser based νομίζω είσαι οκ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.