Jump to content



TheLab.gr Community&Ασυρματο δικτυο


greekfragma

Recommended Posts

Γεια χαρα λαμπορατορες και λαμπορατορισες.

Εδω και αρκετο καιρο εβλεπα τις εξελιξεις στο μητροπολιτικο δικτυο της αθηνας.σκεφτηκα λοιπον να δημιουργησουμε κατι αντιστοιχο εδω μεσα σαν κοινοτητα εργαστηριου......:shifty:

απο οτι βλεπω στην κεντρικη σελιδα κοντευουμε να φτασουμε τα 1000μελη.πολυ σημαντικος αριθμος αμα σκεφτει κανεις οτι το εργαστηρι δεν εχει κλεισει ουτε χρονο λειτουργιας....ετσι μου περασε απο το μυαλο η ιδεα να στησουμε σιγα σιγα και οποιος θελει ενα ασυρματο δικτυο ολοι εμεις που βρισκομαστε στην αθηνα και στις γυρω περιοχες.......δεν ξερω εαν ειναι εφικτο και ποσοι εχουν την ορεξη να ασχοληθουν με αυτο.

θελω να απαριθμησω καποια πλεονεκτηματα ενος τετοιου εγχειρηματος.

1)συμμετεχουμε ολοι μαζι στην αγορα μιας πολυ γρηγορης γραμμης ιντερνετ........ας πουμε 2μεγαμπιτ αρχικα και μοιραζομαστε τα μηνιαια εξοδα(δια 50 για αρχη.....δια 100 αργοτερα.......με την αναλογη αυξηση και της γραμμης ιντερνετ μελλοντικα)

3)απιστευτο σερινγκ αρχειων....συνεχομενο.....με τρελες ταχυτητες

4)φανταστικα τουρνουα παιχνιδιων..........

5).......ενταξει μια ιδεα ειπα να ξεκινησω....αυτο ελειπε να τα βρω ολα απο σημερα

:giveup:

χεχεχεχεεεεεε:clap:

δεν ξερω πως σας φαινετε η ιδεα μου..........ισως να εγραψα και κατι που να μην ειναι εφικτο καθως τεχνικες γνωσεις δεν εχω και τρομερες....τις βασικες μονο.:shutup:

γιααααααα.....ποσταρετε τη γνωμη σας μπας και δυναμωσει και αλλο το εργαστηρι.....

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λες είναι αρκετά δύσκολο....

για να στηθει το awmn πήρε πολλά χρόνια, και υπήρχαν άτομα που αφιέρωσαν πολύ-πολύ χρόνο σε αυτό. Το καλύτερο είναι να συνδεθείτε όσοι μπορείτε στο awmn και από κει και περα να κάνετε add στις λίστες των lan chat programms ή favourites network places ή να στήνετε αγώνες σε παιχνίδια με άτομα που είναι από το thelab.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά επειδή το όλο θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρον, πέραν της πρότασης που έκανε ο greekfragma, δεν εξηγεί όποιος ξέρει λίγο καλύτερα πως λειτουργεί το awmn.

Υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης σε αυτό ή ακόμα και δημιουργία ανεξάρτηρου δυκτίου;

Link to comment
Share on other sites

Συν του ότι για να λειτουργήσει θα πρέπει να βρίσκεις άτομα τα οποία είναι αρκετά κοντά και σε ευθεία. Όσο μπαίνουν ντουβάρια στη μέση τόσο θα μειώνεται η εμβέλεια

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως το awmn είναι καλή φάση, όσους γνωρίζω και έχουν συνδεθεί, μόνο θετικά σχόλια ακούω. Απίστευτο sharing καταρχάς :p.

Greekfragma? φειμστορήτες και φειμστορήτησες? λολ

LL_NEO για ποια ντουβάρια μιλάς συγκεκριμένα? ::shutup:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από JiMk

LL_NEO για ποια ντουβάρια μιλάς συγκεκριμένα? ::shutup:

Καλά εσείς εκεί δεν έχετε πρόβλημα μάλλον, αλλά δεν πρέπει να έχετε και wmn.

LL_neo@ Πρόβλημα ιδιαίτερο δεν πρέπει να υπάρχει καθώς αν ρίξεις μια ματιά εδώ (αν και μάλλον θα το έχεις δει) είναι πάρα πολλο αυτοί που το χρησιμοποιούν. Και αυτό είναι μόνο το Νότιο τμήμα της Αττικής.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από JiMk

LL_NEO για ποια ντουβάρια μιλάς συγκεκριμένα? ::shutup:

Ειδικά Jimbo αν το σήμα σκάσει πάνω σε εσένα.... μαμησετα, καλύτερα να τυπώνουμε τα bits σε Α4 σελίδες γεμάτες 0 και 1 και να τα στέλνουμε με ταχυδρομικά περιστέρια

Link to comment
Share on other sites

Οχι και πολύ Νότια παντως...Εγω που ειμαι Aνω Γλυφάδα δεν εχω κανεναν να "δω". Ειναι 2 ατομα στην ευρύτερη περιοχή αλλα ειναι τουλάχιστον 100 πολυκατοικίες ανάμεσά μας.

Παντως σαν ιδεα δεν ειναι ασχημη! Να μπουμε κ εμεις μεσα στο awmn.......

Link to comment
Share on other sites

Εγώ στην Ηλιούπολη είδα 2, Αργυρούπολη άλλους 2, Μπραχάμι κανά 2 ακόμα. Η Ηλιούπολη έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ακόμα τουλάχιστον. Έχει λίγες πολυκατοικίες σε σχέση με άλλες συνοικίες. Να μπούμε, αλλά επιμένω, πρέπει να μας ενημερώσει κάποιος για τεχνικά ζητήματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.