Jump to content



Online αγορές


nobig

Recommended Posts

Την καλησπέρα μου.

Βλέπω πολλούς που κάνουν αγορές απο εξωτερικό. Συμφέρει; Απο τιμή σε μερικά sites που είδα συμφέρει αλλά ρε παιδιά αν χαλάσει κάτι τι κάνουμε, RMA; Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση δικά μας, αν είναι έτσι όμως μια η άλλη δεν έρχετε (μπλέκουμε κιόλας) :confused:

Link to comment
Share on other sites

Μνήμες, επεξεργαστές, μητρικές (πιο σπάνια) μπορείς άφοβα αφού σπάνια είναι χαλασμένα άρα το RMA σε απασχολεί εαν προκαλέσεις εσύ τη ζημιά. Τώρα για HDD-DVD-DVDRW κτλ και γενικότερα όσα έχουν κινητά μέρη όσο πιο κοντά σε εσένα. Τώρα Κουτιά, ψύκτρες, PSU είναι λίγο βαριά για εξωτερικό και μπορεί απο το να σου το αρνηθούνε, έως να σου κοστίσει διπλή τιμή. Πάντως κατα την προσωπική μου άποψη, στην χώρα μας στα τετριμένα είδη έχουμε απο τις καλύτερες τιμές. Εκεί που χωλένουμε είναι στα "ψαγμένα".

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Online αγορά, αρκεί η εταιρεία που προμηθεύει το προιόν να είναι αξιόπιστη(όπως πχ το e-shop). Μέχρι στιγμής έχω π'αρει 2 υπολογιστές απο το e - shop χωρίς κανενα πρόβλημα. Το προιον που παίρνεις online πρέπει απαραίτητα να έχει εγγύηση. Be careful!:T:

Link to comment
Share on other sites

να σου πο την εμπιρια μου 2 φορες εκανα rma απο ελλαδα. την μια εκανα 21 μερες την αλλη 27 και το στηλαν και αθηνα και το εψαχνα. απο αγγλια στο overclockers. το εστηλα δευτερα. τεταρτη το παραλαβαν και την ιδια μερα μου το αντικατεστησαν και το εστηλαν. δευτερα ηταν εδω η τριτη δεν θυμαμε. το μονο που πληροσα ηταν 10 ευρο περιπου για να παει αγγλια

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδιά, οι τιμές είναι ασύγκριτα χαμηλότερες στο εξωτερικό (με το αναγκαίο ψάξιμο φυσικά).

Εδώ στην Ελλάδα μας γδύνουν κυριολεκτικά.

Τώρα όσο αφορά το θέμα του RMA που θίγει ο nobig, νομίζω ότι μια καλή οπτική γωνία είναι η μακροπρόθεσμη και εξηγούμαι.

Στην αρχή θα έχεις μια φοβία (πότε θα έρθει, μήπως χάθηκε κτλ), αλλά εάν αγοράσεις αρκετά πράγματα από έξω θα δεις ότι τα χρήματα που γλυτώνεις είναι τόσα πολλά που ακόμα και εάν σου χαλάσει κάτι και πρέπει να το στείλεις με δικά σου έξοδα και πάλι θα είσαι σημαντικά κερδισμένος (δε μιλάμε για μερικά ευρώ διαφορά).

Προσωπικά έχω αγοράσει μόνο δύο φορές από έξω και τώρα περιμένω να έρθει μια παραγγελία, αλλά γνωρίζω από πρώτο χέρι περιπτώσεις φίλων που αγοράζουν online εντελώς απροβλημάτιστα.

ΥΓ: Προσοχή όμως διότι η ποικιλία στο εξωτερικό μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές αγορές. Σεμνά λοιπόν. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.