digitaltiger Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2011 Καλησπερα,πηρα εναν SSD (OCZ Vertex 2 60gb) τον συνδεσα κανονικα,αλλα οταν ανοιξα το pc για να κανω εγκατασταση τα windows δεν τον εβλεπεενω στο bios τον εβλεπε κανονικα..Και υπεθεσα οτι πρεπει να φταιει το καλωδιο..ξερεται που μπορω να βρω καλωδιο Sata 2?
scorpios123 Αύγουστος 31, 2011 #3 Αύγουστος 31, 2011 Καλησπέρα.Φυσικά και δεν τον βλέπουν τα Windows γιατί χρειάζεται διαμόρφωση.Πήγαινε δεξι κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" - Διαχείριση -Διαχείριση Δίσκων.Βλέπεις τον σκληρο, δεξί κλικ Διαμόρφωση.
digitaltiger Αύγουστος 31, 2011 Author #4 Αύγουστος 31, 2011 Σε ενα οποιοδηποτε καταστημα πληροφορικης;Απο πλαισιο...Καλησπέρα.Φυσικά και δεν τον βλέπουν τα Windows γιατί χρειάζεται διαμόρφωση.Πήγαινε δεξι κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" - Διαχείριση -Διαχείριση Δίσκων.Βλέπεις τον σκληρο, δεξί κλικ Διαμόρφωση.Το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν τον βλεπει οταν προσπαθω να περασω τα windows στον δισκο,δηλαδη αμα κανω την διαμορφοση μετα θα τον βλεπει και στο install?Μλπορω να το κανω αυτο και απο αλλο pc η πρεπει να ειναι στο ιδιο ?Ευχαριστω
dimitris_s Αύγουστος 31, 2011 #5 Αύγουστος 31, 2011 Καλησπερα,πηρα εναν SSD (OCZ Vertex 2 60gb) τον συνδεσα κανονικα,αλλα οταν ανοιξα το pc για να κανω εγκατασταση τα windows δεν τον εβλεπεενω στο bios τον εβλεπε κανονικα.. Και υπεθεσα οτι πρεπει να φταιει το καλωδιο..ξερεται που μπορω να βρω καλωδιο Sata 2? Ρε παιδιά, εγκατάσταση λέει πάει να κάνει και δεν βλέπει το δίσκο, τι καλώδια και format λέτε; ~~ Λάθος υπέθεσες φίλε μου. Στην εγκατάσταση βάλε το CD της μητρικής και εγκατέστησε τους sata drivers (κουμπί Load drivers).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.