Jump to content



Πρόταση για TFT 17"


salig

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θέλω να πάρω κάπως σύντομα μία TFT 17" προς αντικατάσταση της λαμπάτης. Δεν ακολουθώ το κριτήριο της απολύτως χαμηλότερης τιμής, αλλά ψάχνω για ποιότητα. Μερικές σημαντικές παράμετροι της επιλογής είναι:

  1. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια (παίζω πολύ σπάνια)
  2. Με ενδιαφέρει πολύ να βλέπω DVD σε όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα
  3. Θέλω σωστή εγγύηση που να κάνει όσα υπόσχεται (π.χ. 3 χρόνια on site)
    [/list=1]
    Έχω δει τις LG και μου φάνηκαν πολύ καλές (άκουσα και καλά λόγια γι'αυτές). Οι SONY είναι καλές αλλά μάλλον τσιμπημένες στην τιμή. Οι EIZO είναι κορυφαίες αλλά πολύ ακριβές ρε γμτ. Από εκεί και πέρα έχω ψιλοχαθεί.
    Τι έχετε να προτείνετε όσοι ξέρετε κάτι παραπάνω;
    Όσο συντομότερα σχολιάσετε τόσο το καλύτερο, διότι είμαι έτοιμος να αγοράσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται πως οι LG εκτιμώνται δεόντως. Το σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά για μία τέτοια. Όσον αφορά το θέμα της εισόδου DVI, πολλοί και διάφοροι μου έχουν πει ότι στην τελική δεν έχει και καμιά διαφορά, απλώς είναι κάτι nice to have.

Τεσπα, το μήνυμα το πήρα. Θα το ψάξω πλέον σε επίπεδο καταστήματος και θα καταλήξω. Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας. Φυσικά οτιδήποτε επιπλέον είναι καλοδεχούμενο.

Φιλικά,

Link to comment
Share on other sites

Eχω την lg1715s απο τον Σεπτέμβριο (όταν πρωτοβγήκε) και με έχει ικανοποιήσει πλήρως (ούτε εγώ παίζω παιχνίδια...) Και η εγγυηση ισχύει κανονικά αφού άλλαξα την πρώτη επειδή είχε 2 καμμένα subpixel. Κοίτα και στην 1720 που είναι πιο όμορφη στο design. Η dvi δεν φέρνει καμάι βελτίωση, ίσα ίσα σε πολλές οθόνες είχα διαβάσει ότι χαλάει το contrast (to ανεβάζει πολύ) και εξαφανίζει μερικά ρυθμιστικά. Γενικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε με παράσιτα ούτε με κακή ευθυγράμμιση με την αναλογική είσοδο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από salig

....Όσον αφορά το θέμα της εισόδου DVI, πολλοί και διάφοροι μου έχουν πει ότι στην τελική δεν έχει και καμιά διαφορά, απλώς είναι κάτι nice to have......

Διαφορα υπαρχει, εστω και μικρη(στην δικια μου Χ73 τουλαχιστον υπαρχει), το θεμα ειναι αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις τα extra χρηματα γι'αυτη την διαφορα

Link to comment
Share on other sites

Τελικά αγόρασα την LG 1720B από το HAC Shop. Πολύ καλή οθόνη, μουράτη και άαααααανετη! Επιτέλους ξεκουράζω τα ματάκια μου...

By the way, με το καλημέρα είδα ένα καμμένο pixel. Όταν χαζεύω Internet ή δουλεύω κάτι από Office ή γενικά κάνω διάφορα τετριμμένα δεν φαίνεται (μόνο αν το αναζητήσεις) αλλά σε ταινίες ή σε ότι έχει μάυρο φόντο κάνει μπαμ. Δεδομένης της εγγύησης για zero pixel λέτε να προχωρήσω σε αντικατάσταση; Ή να περιμένω λίγο μπας και κάνει τσα και κανα άλλο;

Link to comment
Share on other sites

εφόσον έχει εγγύηση για 0 pixs καλά θα κάνεις να την στείλεις για εγγύηση, ειδικά αν έχει onsite εγγύηση, γιατί η άμεση αντικατάσταση κατά την παραλαβήισχύει μου φαίνεται μονo το πρώτο τρίμηνο.

Link to comment
Share on other sites

ego auto pou exo na po ( signomi gia ta greeklish alla kati exei pathei to windows mou) einai oti oi perisoteroi pou exoun LG exoun kamena pixel, oi LG gia mena Den einai kales gia auto to logo. Mporei na einai 16ms alla ti na to kano ama exoun kainouries kamena pixel oi perisoteres. Phra Philips giati ithela poiothta xoris simbibasmous sthn apeikonish, kai as einai 25ms, den me exei peiraxei TOSO polu, thelei na to prosexeis gia na to deis.Poiothta metraei pano apo ola.

Link to comment
Share on other sites

Αυτη εδω η σονυ τι λεει???

Δεν ειναι η X σειρα αλλα εχει 16ms ,μιλαω για την SONY SONY S73H 17''

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.160310

504ε τελικη....Την LG 1715s δεν την συναγονιζεται αφου εχουν και τα ιδια λευτα???

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από krisiun82 [Σήμερα, στις 01:45]

Αυτη εδω η σονυ τι λεει???

Δεν ειναι η X σειρα αλλα εχει 16ms ,μιλαω για την SONY SONY S73H 17''

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.160310

504ε τελικη.......

Πολυ καλη οθονη απο οτι εχω διαβασει , για φτηνη 17αρα αυτη θα διαλεγα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.